Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 19 Юни, 2012 22:31 Заглавие: |
|
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 20 Юни, 2012 19:53 Заглавие: |
|
|
тъпо е да лъскаш на мацка с униформа на кука,
както много други неща са тъпи ама айде.
четох някъде в нета,че в Сф имало над 4 000 камери,имаме ли бегла представа за кво става НА въпрос,
лично на мен не ми се вярва, живот по Оруел отвсякъде мамкамудебавтъпотиятаималомницетемудееба  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 20 Юни, 2012 20:29 Заглавие: |
|
|
Имало то...градски легенди...Ама не се знае знае ли се. Некъде имаше карта на камерите на КАТ ама те всеки ден се множат...Все пак ББ е и Бойко Борисов, и Биг Брадър  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 20 Юни, 2012 20:52 Заглавие: |
|
|
Четете,четете,
старомодно е но помага:
Камери ще бъдат монтирани в 21 подлеза в столицата. Биг брадър ще има в 15 подлеза на „Ботевградско шосе”, в 3 на „Цариградско шосе” и в още 3 на бул. „България”. Навсякъде ще бъдат монтирани по 4 камери. „Целта е
да се да опазят прясно ремонтираните подлези
от вандали, които драскат стените, крадат решетките и чупят осветлението”, обясни шефът на дирекцията за обществен ред в общината Красимир Димитров. Със строителството на метрото ще се направи и основен ремонт на пешеходните подлези при НДК, Централна гара и музея „Земята и хората”.
8 камери са монтирани на входовете, изходите и на централните алеи в Централните софийски гробища. Само докато тествахме системата,
хванахме трима крадци на паметни плочи
- обясни Димитров. По думите му грабежите се правели от фирми, които трябвало да монтират паметници. Но вместо това работниците им задигали вече поставени паметни плочи. После те изрязвали част от камъка и продавали преправения паметник за нов. С помощта на мобилните патрули на охранителната фирма и екипите на Общинска полиция кражбите са спрени. Срещу нарушителите е образувано досъдебно производство. „Видеонаблюдението респектира тези, които извършват посегателства или кражби. To помага както на нас, така и на полицията със справянето с многото кражби, които се извършват по гробищата”, обясни Димитров.
До края на юли камери
ще дебнат и в Малашевските гробища
За монтажа на видеоочите в двата парка са похарчени 75 000 лв. Система за наблюдение ще има по-нататък и на гробищата в „Бакърена фабрика”, които вече ще бъдат оградени.
Досега в София има над 4000 камери. До края на месеца ще започне поставянето на 31 видеоочи в Борисовата градина. Биг брадър ще дебне и на площад „Патриарх Евтимий”, и в Южния парк откъм ул. „Бяла черква”.
Видеонаблюдение ще има и в детските ясли и градини в „Люлин” и „Овча купел”, в ОДЗ „Слънце” в „Триадица”, както и в ОДЗ 76 във „Връбница”. В системата за контрол вече са включени
над 220 училища и детски ясли и градини
както и 9 парка и 5 подлеза. „Всяка нова игрална площадка, която правим, има видеонаблюдение”, обясни Димитров.
Кадрите от всички видеокамери отиват в общинския дежурен център за 24-часово наблюдение. „Дори ако камера в дадено училище спре да работи и охранителят не е сигнализирал за това, ние виждаме и търсим решение на проблема”, каза Димитров _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 22 Юни, 2012 22:06 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Антибългарски полицейски произвол в Разград, писаха актове на фенове с трибагреници!
написана от NP размер на шрифта Печат Е-мейл Коментари (31)
И това доживяхме! Наша футболна агитка да не може да внесе БЪЛГАРСКИЯ трибагреник на своя стадион...
За непонятен, нечуван и буквално брутален полицейски произвол научи FanFace.bg от фен на Лудогорец. По думите му снощи, когато се изигра демонстративният мач между шампиона и Витоша (Бистрица) в Разград, местните униформени са забранили всички знамена на агитката, в това число и родни трикольори.
"Имаше немалко съставени актове на фенове дори и за трибагреника! Полицията развали празника тази вечер!", негодува запалянко от Лудогорието пред нашия сайт.
Недоволството на привържениците от Разград изби и във Фейсбук. "Ушев, не можеш да спреш любовта на хората към отбора. Колкото и нагло и арогантно да се държиш", реагираха лудогорци.
FanFace.bg пита: Каква, по дяволите, е тази полиция в Разград? В коя страна се намира? На кой Бог се кланя? Кой издаде подобна заповед да не се допускат знамена? Кой е наредил да се пишат актове на фенове, които носят БЪЛГАРСКИ знамена??? |
Кур за кукерите -еничари!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokomotiv_sofia_iztok

|
Пуснато на: Съб 23 Юни, 2012 16:32 Заглавие: |
|
|
КУР ЗА ТУРЦИТЕ  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 24 Юни, 2012 16:43 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Цитат: | Антибългарски полицейски произвол в Разград, писаха актове на фенове с трибагреници!
написана от NP размер на шрифта Печат Е-мейл Коментари (31)
И това доживяхме! Наша футболна агитка да не може да внесе БЪЛГАРСКИЯ трибагреник на своя стадион...
За непонятен, нечуван и буквално брутален полицейски произвол научи FanFace.bg от фен на Лудогорец. По думите му снощи, когато се изигра демонстративният мач между шампиона и Витоша (Бистрица) в Разград, местните униформени са забранили всички знамена на агитката, в това число и родни трикольори.
"Имаше немалко съставени актове на фенове дори и за трибагреника! Полицията развали празника тази вечер!", негодува запалянко от Лудогорието пред нашия сайт.
Недоволството на привържениците от Разград изби и във Фейсбук. "Ушев, не можеш да спреш любовта на хората към отбора. Колкото и нагло и арогантно да се държиш", реагираха лудогорци.
FanFace.bg пита: Каква, по дяволите, е тази полиция в Разград? В коя страна се намира? На кой Бог се кланя? Кой издаде подобна заповед да не се допускат знамена? Кой е наредил да се пишат актове на фенове, които носят БЪЛГАРСКИ знамена??? |
Кур за кукерите -еничари!!!  |
Ako сега изляза от нас наметнат със знаме на България и почна да се разхождам по центъра, ще ме арестуват.
КОйто не вярва, да опита  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 24 Юни, 2012 19:46 Заглавие: |
|
|
четох преди време ,да кажем 10ина години,арестували някъв пич от Ултрас Сур че вял испанско знаме и обвинен във фашизъм и викам тва е некъв блъф,
обаче модърн уърлд е на линия.
без нации,без идентичност,една велика идеология на Талмуда  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 27 Юни, 2012 22:04 Заглавие: |
|
|
Тегаф,не ме амбицирай да пробвам  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 04 Юли, 2012 22:34 Заглавие: |
|
|
на 5 юли , демек - утре, било ден на ушевия ?
верно ли ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Чет 05 Юли, 2012 7:15 Заглавие: |
|
|
Цитат: | на 5 юли , демек - утре, било ден на ушевия ?
верно ли ? |
Верно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|