Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 21 Апр, 2012 20:31 Заглавие: |
|
|
Да сте очаквали нещо друго??!!
Мисля че е време за една яка акцийка  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyagerx
|
Пуснато на: Съб 21 Апр, 2012 23:50 Заглавие: |
|
|
[quote="pa®tci"] bulgarista написа: | Какво щял да ги прави? |
Е, не, те футболистите играят за чест и слава, спат на палатки и пътуват с БДЖ по гостуванията. В резултат се опитва да останат в А-група, че 13-тото място носи бесни приходи и ник`ви разходи.
В случая всички сме хейтъри, ама нека сме и реалисти.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 22 Апр, 2012 0:39 Заглавие: |
|
|
[quote="voyagerx"] pa®tci написа: | bulgarista написа: | Какво щял да ги прави? |
Е, не, те футболистите играят за чест и слава, спат на палатки и пътуват с БДЖ по гостуванията. В резултат се опитва да останат в А-група, че 13-тото място носи бесни приходи и ник`ви разходи.
 |
Реално Гигов трябва да си ходи вече.И не да ми продава или търси купувач, ами да си ходи.Тоя човек ще стане почти една четвърт от историята ни. А стига бе ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 22 Апр, 2012 9:10 Заглавие: |
|
|
[quote="voyagerx"] pa®tci написа: | bulgarista написа: | Какво щял да ги прави? |
 |
кажи ми че го искаш
на живота джакпота в ръката да стискаш
Поршето да тормозиш ,газта да му натискаш
???
пичага брой до 10 преди да се изкажеш"подготвен" ИТК,МР компетенция,
адвокатче на дявола или обикновен ламер?
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyagerx
|
Пуснато на: Нед 22 Апр, 2012 12:03 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | пичага брой до 10 преди да се изкажеш"подготвен" ИТК,МР компетенция,
адвокатче на дявола или обикновен ламер?
 |
Да речем, че имам някаква идея от приходи и разходи в една фирма или какъвто и да се стопански субект. Няма как да те убедя, че само разходите за заплати на 15 човека със заплати по 800 лв. са около 200 хил. лв. годишно.
За останалото ми е все тая какво ще напишеш, тук по принцип по-различните мнения никога не са били на почит, като гледам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 22 Апр, 2012 14:47 Заглавие: |
|
|
Браточка ,
15 мача по средно 500 човека по 5 лв цена на билет прави една четвърт от сумата 200 хил. А тези наши хубавци не могат да направят организация поне тия пари да си вземат.Сеш ли се ?!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|