Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EDS

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 8:29 Заглавие: |
|
|
Pippo написа: | Моля се просто ако има някой там горе тоя лайнар гигов да му се върне всичко, ама всичко което е направил тоя нещастник. Гледах по лайвспорт казват му от 11 месеца, че не е плащал заплати той вика няма такова нещо. След малко един човечец дойде, явно работи към клуба и ревна пред камерите, че изнемогва и няма пари да изхранва семейството си и този плъх НАЙ-НАГЛО му каза в очите, ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ИЗДЪЛЖЕНО. Човекът реве, че няма с какво да изхранва семейството си, а тоя нагъл тип най-нагло го лъже в очите........ |
Тоя пич го познавам лично.той работи като охрана на стадиона и е така не са взимали заплати от 11 месеца.От 5 месеца насам Кайчо лъже че ще изплати заплатите и ето го резултата.А също така вече разбрах че наема на стадион Васил Левски не е 22000 лв.както твърди лъжеца а 5500 лв,така,че правете си изводите с какъв човек си имаме работа  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 9:53 Заглавие: |
|
|
EDS написа: | Pippo написа: | Моля се просто ако има някой там горе тоя лайнар гигов да му се върне всичко, ама всичко което е направил тоя нещастник. Гледах по лайвспорт казват му от 11 месеца, че не е плащал заплати той вика няма такова нещо. След малко един човечец дойде, явно работи към клуба и ревна пред камерите, че изнемогва и няма пари да изхранва семейството си и този плъх НАЙ-НАГЛО му каза в очите, ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ИЗДЪЛЖЕНО. Човекът реве, че няма с какво да изхранва семейството си, а тоя нагъл тип най-нагло го лъже в очите........ |
Тоя пич го познавам лично.той работи като охрана на стадиона и е така не са взимали заплати от 11 месеца.От 5 месеца насам Кайчо лъже че ще изплати заплатите и ето го резултата.А също така вече разбрах че наема на стадион Васил Левски не е 22000 лв.както твърди лъжеца а 5500 лв,така,че правете си изводите с какъв човек си имаме работа  |
Много голям човек,докато Гигов ЛЪЖЕШЕ,че няма такова нищо,този човек му го каза в очите.
Колко нагъл човек трябва да си,за да кажеш сумата не е много голяма и ще су я получите
Като не е много голяма да я даде
ГИГОВ ВЪН НА ЧАСА ОТ ЛОКОМОТИВ! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 10:20 Заглавие: |
|
|
Спазарихме ли далаверата, бат Венци?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 11:00 Заглавие: |
|
|
Metala написа: |
Спазарихме ли далаверата, бат Венци?  |
Предполагам, че се пазарят, кой да е първи... към небитието!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 19:19 Заглавие: |
|
|
на въженце помияри,
превърнахте любимия ни клуб в клоака.
сега по мобилизирани отвсякога и докрай на барикадата....
ЗАщО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ВЧЕРАШНИТЕ ЦИРКОВЕ ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО В БГ ТОЯ УРОД КЪВ БОКЛУК Е???
иначе ние бяхме лумпените и хейтърите,нали?  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 19:34 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | на въженце помияри,
ЗАщО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ВЧЕРАШНИТЕ ЦИРКОВЕ ЗА ДА ГО РАЗБЕРЕ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО В БГ ТОЯ УРОД КЪВ БОКЛУК Е???
иначе ние бяхме лумпените и хейтърите,нали?  |
eй тоя въпрос чаках!!!!ама на него да си отговорят "тарторите".......,а това което видях вчера бе трима човека на над 50-60 год. застанаха с/у "чудовището" за което евала на хората........та точната дума за нас е лумпени и най-вече хейтъри.........та дано стигнем до барикадите.....
п.с. Младене за теб, Търо,Краси,Българиста съм убеден но 10 човека барикада няма да направят......и затова Локо ще умре!!!! Опровергайте,но не пред компа  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 19:38 Заглавие: |
|
|
Венци, обясни ми моля те, какви глупости пишеш? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 19:38 Заглавие: |
|
|
venci написа: | PILATA написа: | на въженце помияри,
eй тоя въпрос чаках!!!!ама на него да си отговорят "тарторите".......,а това което видях вчера бе трима човека на над 50-60 год. застанаха с/у "чудовището" за което евала на хората........та точната дума за нас е лумпени и най-вече хейтъри.........та дано стигнем до барикадите.....
п.с. Младене за теб, Търо,Краси,Българиста съм убеден но 10 човека барикада няма да направят......и затова Локо ще умре!!!! Опровергайте,но не пред компа  |
е тука вече ще застанещ до нас  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 19:39 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: |
 |
E тва е...Другото е плява!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 19:46 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | venci написа: | PILATA написа: | на въженце помияри,
п.с. Младене за теб, Търо,Краси,Българиста съм убеден но 10 човека барикада няма да направят......и затова Локо ще умре!!!! Опровергайте,но не пред компа  |
е тука вече ще застанещ до нас  |
със сигурност,познаваш ме и знаеш,че няма да се отметна.Локомотив е всичко за мен и това копеле Гигов искам да видя далече от тук!!!!Само кога почваме?????или ....... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 20:37 Заглавие: |
|
|
Към то Варна!?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 20:51 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Към то Варна!?  |
Варна,Бургас,Рен,Ротердам,Марс,Венера сателити....ядене,пиене само Локо,кой бил фен,кой не бил,кой не слушал директивата дрън,дрън тва ни съсипа......единственото свестно в тая агитка са хореографиите / лично мнение/......та по темата....
отпадането е ясно,че ще се почва от нулата също е ясно,ако сме останали 10 човека дето обичат Локомотив да се организираме и да се срещнем ,да обсъдим бъдещето,ясно е че тоя клуб ще е на феновете....но започваме така както е било 1929 год. без лв,без нищо ,но с много любов....това е за нас.Идеята ми е Плевен да е домакин в края на април,началото на май.....по обясними причини няма как да приемем 50-те фена на тоя отбор ,но 5-6 мога,нека обсъдим и положим началото,а то не е розово,НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕЗ ТОВА КОПЕЛЕ ГИГОВ!!!!!С НЕГО ЗА ПРЕЗИДЕНТ,АЗ СЪМ ПАС
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 21:02 Заглавие: |
|
|
Заеби...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 21:17 Заглавие: |
|
|
ок,ще го организирам ,за дата не се ангажирам.Ще се обадя утре на Пилата и Търо.Но ще се направи с малко писане и с много желание  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|