ЛОКО СОФИЯ - ТОВА СМЕ НИЕ
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Централен форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Turo_Bufera
I.B.U.U.

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет 29 Мар, 2012 10:28    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=44729

А стига сте викали бре biggrin
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци

Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 29 Мар, 2012 11:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
... Няколко пияни привърженика налетяха на Гошо Марков...

Колко пари взе за тая поръчка, боклук долнопробен? Кой ти плати? angry2

МнениеПуснато на: Чет 29 Мар, 2012 12:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Turo_Bufera написа:

Ей а тоя дебелак Шкумбата ще взема и лично ще го пребия.Само тоя мазен боклук верва на тоя лъжец Гигив .свирки ли му прави какво не мога да разбера angry2 angry2 angry2 comando comando comando comando
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Чет 29 Мар, 2012 14:18    Заглавие: Отговорете с цитат

EDS написа:
Turo_Bufera написа:

Ей а тоя дебелак Шкумбата ще взема и лично ще го пребия.Само тоя мазен боклук верва на тоя лъжец Гигив .свирки ли му прави какво не мога да разбера angry2 angry2 angry2 comando comando comando comando

Чете вместо него...Той и Стефан са топ лизачите на Лъжеца. blum2

Местожителство: ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Чет 29 Мар, 2012 22:58    Заглавие: Отговорете с цитат

нека забравим какво славно минало сме имали,нека погледнем какви сме в момента,само така може да се спасим като клуб!!!!Разград,Ловеч кой ги е чувал преди сега са фактор,Локо софия в момента е тима на Гигов,убеден съм ,че всеки които не е наш фен след 80-ти наБор асоцира Локо с Гигов,а не с Начко и Котков....е тогава какво бъдеще търсим.....айде леко,двама,трима до десет да стигнем ама да го изгоним....или ще останем с историята,НО НА НАЧКО И КОТКОВ,или няма да ни има.......другия вариант е ИСТОРИЯТА КОЯТО ПИШЕ ГИГОВ.....АЙДЕ ИЗБИРАЙТЕ angry2 angry2

Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Чет 29 Мар, 2012 23:34    Заглавие: Отговорете с цитат

До вчера таях илюзорни надежди за нещо(и аз не знам какво), но след тази ГАВРА с ЛОКОМОТИВ, за мен нещата са така - Всеки ден с гигов начело е мъка и безумие. За мен ЛОКОМОТИВ няма как скоро да играе професионален футбол(а и няма смисъл с лъжеца).

Да дадем любовта си за ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, а не омразата за гигов!

Да сложим ново начало

Мисля че е добра идеята на Ботев ПД, за един инициативен комитет за спасяването на ЛОКОМОТИВ. boast
Върнете се в началото
парци

Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Чет 29 Мар, 2012 23:36    Заглавие: Отговорете с цитат

lifes написа:
Да дадем любовта си за ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, а не омразата за Гигов!

!!!

Местожителство: Надежда

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 0:20    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
lifes написа:
Да дадем любовта си за ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, а не омразата за Гигов!

!!!

Имам предвид следното - Аз предпочитам да мисля за ЛОКОМОТИВ и за бъдещето и да правя нещо за това бъдеще, а не сляпо и умопомрачително да мразя гигов и да се връщам в близкото минало(за мен ПФК АД на гигов вече е минало) boast
Върнете се в началото
Pride

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 7:32    Заглавие: Отговорете с цитат

До сега говорехме за сдружение, може би е време да мислим за подновен клуб? Гигив целенасочено трупа дългове, надали ще намерим някой който да ги поеме. Да се свържем с Ботев и Берое да видим какви врътки са направили.
sofia

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 9:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Нали казвате, че много ви мразиме и ненавиждаме, ето давам ви да видите, как пише за вас в ваша подкрепа най-големия славист Николай Кръстев в вестник Труд:

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1302893

И въпреки всичко да ви пожелая успех в борбата, защото не се знае и ние кога ще станеме на ващо дередже!
Върнете се в началото
Veskoloko

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 9:54    Заглавие: Отговорете с цитат

БРАВО НА ЧОВЕКА ЗА СТАТИЯТА ! clapping
АКО ТОЙ Е СЛАВИСТ ,ЗНАЧИ ШЕ ПОВЯРВАМ ,ЧЕ НАИСТИНА ДВАТА(2ТА) ИСТИНСКИ КЛУБА НА СОФИЯ СА ЛОКО И СЛАВИЯ(КАКТО Е БИЛО НЯКЪДЕ В ПЕРИОДА 1930-45 ГОДИНА) ! connie_running 0014-lokooo 0011-loko2
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 10:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Явно чисто математически и политически погледнато феновете на “Локо” от “Надежда” не представляват интерес за властта през демократичните години. Затова и не ги радват, осигурявайки на любимия им клуб спонсори от чужбина.

Е тва е тъжната квинтесенция на собственият ни трагизъм...И това може и да ни затрие. Но както каза момчето - щом мечката танцува у комшийте може да затанцува и у нас...Така че не се знае дали те не са следващите... connie_29 [/list]

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 10:41    Заглавие: Отговорете с цитат

sofia написа:
Нали казвате, че много ви мразиме и ненавиждаме, ето давам ви да видите, как пише за вас в ваша подкрепа най-големия славист Николай Кръстев в вестник Труд:

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1302893

И въпреки всичко да ви пожелая успех в борбата, защото не се знае и ние кога ще станеме на ващо дередже!

Лично аз имам огромно уважение към Николай Кръстев и следя публикациите му за ранните години на футбола с интерес. Чест му прави. че е написал статията. Тук е въпроса за пълната абдикация от тази тема на журналистите свързани с Локомотив, не искам дори да изреждам имената им.
voyagerx

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 12:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Едно мнение под статията:
Цитат:
Аз съм от феновете на ЦСКА,но не искам да остана безразличен към случващото се със славен клуб като Локо София.Не е нормално по този начин да се прави гавра с паметта на играчи като Начко Михайлов,Котков и Дангов-хора прославили българския футбол.Локо бе отбора който спря триумфа на Динамо Киев в едно друго време.Нали трябва да се помага на спорта,а какво прави въпросния властимащ управител?И всъщност кой е той?Какво е направил за България освен,че до сега е само лапач-консуматор?Той сигурно не е ритал и лайно на улицата,а може би не се е събличал и по физическо.Срам и позор!

Което ме навежда на една идея, дали не може да се потърси съдействието на останалите агитки, тъй като случващото се въобще не е изолиран случай за целия ни футбол и е показателно за възможностите на настоящото ръководство на БФС.
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пет 30 Мар, 2012 13:07    Заглавие: Отговорете с цитат

voyagerx написа:
Едно мнение под статията:
Цитат:
Аз съм от феновете на ЦСКА,но не искам да остана безразличен към случващото се със славен клуб като Локо София.Не е нормално по този начин да се прави гавра с паметта на играчи като Начко Михайлов,Котков и Дангов-хора прославили българския футбол.Локо бе отбора който спря триумфа на Динамо Киев в едно друго време.Нали трябва да се помага на спорта,а какво прави въпросния властимащ управител?И всъщност кой е той?Какво е направил за България освен,че до сега е само лапач-консуматор?Той сигурно не е ритал и лайно на улицата,а може би не се е събличал и по физическо.Срам и позор!

Което ме навежда на една идея, дали не може да се потърси съдействието на останалите агитки, тъй като случващото се въобще не е изолиран случай за целия ни футбол и е показателно за възможностите на настоящото ръководство на БФС.

НЕ! banned
Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Централен форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 35, 36, 37  Следваща
Страница 14 от 37

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети