Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 10:28 Заглавие: |
|
|
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=44729
А стига сте викали бре  _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 11:22 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ... Няколко пияни привърженика налетяха на Гошо Марков... |
Колко пари взе за тая поръчка, боклук долнопробен? Кой ти плати?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EDS

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 12:13 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=44729
А стига сте викали бре  |
Ей а тоя дебелак Шкумбата ще взема и лично ще го пребия.Само тоя мазен боклук верва на тоя лъжец Гигив .свирки ли му прави какво не мога да разбера  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 14:18 Заглавие: |
|
|
EDS написа: | Turo_Bufera написа: | http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=44729
А стига сте викали бре  |
Ей а тоя дебелак Шкумбата ще взема и лично ще го пребия.Само тоя мазен боклук верва на тоя лъжец Гигив .свирки ли му прави какво не мога да разбера  |
Чете вместо него...Той и Стефан са топ лизачите на Лъжеца.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 22:58 Заглавие: |
|
|
нека забравим какво славно минало сме имали,нека погледнем какви сме в момента,само така може да се спасим като клуб!!!!Разград,Ловеч кой ги е чувал преди сега са фактор,Локо софия в момента е тима на Гигов,убеден съм ,че всеки които не е наш фен след 80-ти наБор асоцира Локо с Гигов,а не с Начко и Котков....е тогава какво бъдеще търсим.....айде леко,двама,трима до десет да стигнем ама да го изгоним....или ще останем с историята,НО НА НАЧКО И КОТКОВ,или няма да ни има.......другия вариант е ИСТОРИЯТА КОЯТО ПИШЕ ГИГОВ.....АЙДЕ ИЗБИРАЙТЕ  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 23:34 Заглавие: |
|
|
До вчера таях илюзорни надежди за нещо(и аз не знам какво), но след тази ГАВРА с ЛОКОМОТИВ, за мен нещата са така - Всеки ден с гигов начело е мъка и безумие. За мен ЛОКОМОТИВ няма как скоро да играе професионален футбол(а и няма смисъл с лъжеца).
Да дадем любовта си за ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, а не омразата за гигов!
Да сложим ново начало
Мисля че е добра идеята на Ботев ПД, за един инициативен комитет за спасяването на ЛОКОМОТИВ.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 23:36 Заглавие: |
|
|
lifes написа: | Да дадем любовта си за ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, а не омразата за Гигов! |
!!! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 0:20 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | lifes написа: | Да дадем любовта си за ЛОКОМОТИВ СОФИЯ, а не омразата за Гигов! |
!!! |
Имам предвид следното - Аз предпочитам да мисля за ЛОКОМОТИВ и за бъдещето и да правя нещо за това бъдеще, а не сляпо и умопомрачително да мразя гигов и да се връщам в близкото минало(за мен ПФК АД на гигов вече е минало)  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 7:32 Заглавие: |
|
|
До сега говорехме за сдружение, може би е време да мислим за подновен клуб? Гигив целенасочено трупа дългове, надали ще намерим някой който да ги поеме. Да се свържем с Ботев и Берое да видим какви врътки са направили. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sofia
|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 9:40 Заглавие: |
|
|
Нали казвате, че много ви мразиме и ненавиждаме, ето давам ви да видите, как пише за вас в ваша подкрепа най-големия славист Николай Кръстев в вестник Труд:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1302893
И въпреки всичко да ви пожелая успех в борбата, защото не се знае и ние кога ще станеме на ващо дередже! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 9:54 Заглавие: |
|
|
БРАВО НА ЧОВЕКА ЗА СТАТИЯТА !
АКО ТОЙ Е СЛАВИСТ ,ЗНАЧИ ШЕ ПОВЯРВАМ ,ЧЕ НАИСТИНА ДВАТА(2ТА) ИСТИНСКИ КЛУБА НА СОФИЯ СА ЛОКО И СЛАВИЯ(КАКТО Е БИЛО НЯКЪДЕ В ПЕРИОДА 1930-45 ГОДИНА) !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 10:07 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Явно чисто математически и политически погледнато феновете на “Локо” от “Надежда” не представляват интерес за властта през демократичните години. Затова и не ги радват, осигурявайки на любимия им клуб спонсори от чужбина. |
Е тва е тъжната квинтесенция на собственият ни трагизъм...И това може и да ни затрие. Но както каза момчето - щом мечката танцува у комшийте може да затанцува и у нас...Така че не се знае дали те не са следващите... [/list] _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 10:41 Заглавие: |
|
|
sofia написа: | Нали казвате, че много ви мразиме и ненавиждаме, ето давам ви да видите, как пише за вас в ваша подкрепа най-големия славист Николай Кръстев в вестник Труд:
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1302893
И въпреки всичко да ви пожелая успех в борбата, защото не се знае и ние кога ще станеме на ващо дередже! |
Лично аз имам огромно уважение към Николай Кръстев и следя публикациите му за ранните години на футбола с интерес. Чест му прави. че е написал статията. Тук е въпроса за пълната абдикация от тази тема на журналистите свързани с Локомотив, не искам дори да изреждам имената им. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyagerx
|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 12:24 Заглавие: |
|
|
Едно мнение под статията:
Цитат: | Аз съм от феновете на ЦСКА,но не искам да остана безразличен към случващото се със славен клуб като Локо София.Не е нормално по този начин да се прави гавра с паметта на играчи като Начко Михайлов,Котков и Дангов-хора прославили българския футбол.Локо бе отбора който спря триумфа на Динамо Киев в едно друго време.Нали трябва да се помага на спорта,а какво прави въпросния властимащ управител?И всъщност кой е той?Какво е направил за България освен,че до сега е само лапач-консуматор?Той сигурно не е ритал и лайно на улицата,а може би не се е събличал и по физическо.Срам и позор! |
Което ме навежда на една идея, дали не може да се потърси съдействието на останалите агитки, тъй като случващото се въобще не е изолиран случай за целия ни футбол и е показателно за възможностите на настоящото ръководство на БФС. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 30 Мар, 2012 13:07 Заглавие: |
|
|
voyagerx написа: | Едно мнение под статията:
Цитат: | Аз съм от феновете на ЦСКА,но не искам да остана безразличен към случващото се със славен клуб като Локо София.Не е нормално по този начин да се прави гавра с паметта на играчи като Начко Михайлов,Котков и Дангов-хора прославили българския футбол.Локо бе отбора който спря триумфа на Динамо Киев в едно друго време.Нали трябва да се помага на спорта,а какво прави въпросния властимащ управител?И всъщност кой е той?Какво е направил за България освен,че до сега е само лапач-консуматор?Той сигурно не е ритал и лайно на улицата,а може би не се е събличал и по физическо.Срам и позор! |
Което ме навежда на една идея, дали не може да се потърси съдействието на останалите агитки, тъй като случващото се въобще не е изолиран случай за целия ни футбол и е показателно за възможностите на настоящото ръководство на БФС. |
НЕ!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|