Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Loko do Grob

Регистриран на: 25 Мар 2012 Мнения: 65 Местожителство: София,Надежда 4
|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 16:05 Заглавие: |
|
|
Докаде стигнахме......Некав малоумник на име Николай Гигов да се подиграва с най-стария железничарски клуб....Ако тоя не се махне предлагам всички да се дигнеме на протест и да го изгониме.СТИГА ВЕЧЕ . НЕКА ИЗГОНИМЕ ЛИЦЕТО НИКОЛАЙЧО ГИГОВ! _________________ 02.09.1929 - Това е свещенна дата .
1940,1945,1964,1978 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 16:26 Заглавие: |
|
|
Loko do Grob написа: | Докаде стигнахме......Некав малоумник на име Николай Гигов да се подиграва с най-стария железничарски клуб....Ако тоя не се махне предлагам всички да се дигнеме на протест и да го изгониме.СТИГА ВЕЧЕ . НЕКА ИЗГОНИМЕ ЛИЦЕТО НИКОЛАЙЧО ГИГОВ! | +1929 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
1929 Гост
|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 17:12 Заглавие: |
|
|
аз пък си мисля,че и футболистите могат да добавят нещо по темата и не е зле да се срещнете и с тях и да чуете за какво става на въпрос.
Не само за пари ами и за други работи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 17:20 Заглавие: |
|
|
1929 написа: | аз пък си мисля,че и футболистите могат да добавят нещо по темата и не е зле да се срещнете и с тях и да чуете за какво става на въпрос.
Не само за пари ами и за други работи. | Хазартни интереси? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
OutragE
Регистриран на: 01 Май 2007 Мнения: 34 Местожителство: Sofia Hardcore
|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 18:43 Заглавие: |
|
|
Нямата такива циркове супер тъпотия че нямаше мач _________________ Skarhead |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 18:44 Заглавие: |
|
|
Pippo написа: | Надявам се най-искренно БФС да покажат еднакъв критерии, да има служеба победа за Славия с 0-3 и както на Калиакра така и на нас да отнемат 3 точки и този футболен УРОД, понеже това не е отбор, а е УРОД да иде в Б група и най-сетне да умре. Все бях виждал срам, ама чак такъв не...... |
Съобразявай се малко, какво пишеш, ако ли не въобще не го прави!!!
Това, което стана днес беше върха на простотията и безумието. Откровена гавра с нас, направо незнам... Незабавана смърт за всички, които доведоха нещата до тук
 _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 19:42 Заглавие: |
|
|
Локомотив,днес, записа най-срамната страница в своята история.
Благодарение на хора като Георги Марков, които питат феновете какво сме дали за Локомотив ?
Благодарение на хора като Чавдар Цветков, които нападат служител на Локомотив, зашото той не е взимал заплати 11 месеца ?
Благодарение на хора като Николайчо Гигов, които ше вземе парите от левскарите и ще ни унищожи !
Сега...драги ми буфери е време за пълна мобилизация.Ако сега дадем ръчна ,Локомотив ще бъде закрит и благодарение на нас. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 20:39 Заглавие: |
|
|
Sportni.bgКоментари 10
28.03.2012|15:49 часаВидяна 9022|Размер на шрифта
Президентът на Локомотив София Николай Гигов обмисля възможността да извади тима от шампионата на "А" група. Причината е в проваленото столично дерби със Славия, което най-вероятно ще донесе служебна загуба за "червено-черните" и тежки санкции за клуба.
"Забраниха ни да ползваме охранителната фирма, защото нямала лиценз. Областният управител е изпратил всичко, с които покриваме нормативните изисквания, но естествено полицията е забранила на фирмата да охранява. Това вече е срещу футбола и аз смятам, че този процес не се регулира", оплака се Гигов."Честитим победата на Славия", каза още президентът на "железничарите".Бизнесменът е категоричен, че срещу наем от 22 000 лева клубът няма да се върне на Националния стадион "Васил Левски".
"Ако не се вземе някакво кардинално решение, ние ще видим дали ще останем в шампионата. Ако няма такова решение, аз няма да се занимавам с футбол.
Преди около 45 минути аз лично говорих с отговорните органи и те казаха, че няма проблем да играем мач тук. Говорих два пъти и със спортния министър, но както виждате, мач няма", каза още Николай Гигов. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hooligana1986

Регистриран на: 16 Сеп 2006 Мнения: 719 Местожителство: In The Heart Of The Enemy
|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 21:24 Заглавие: |
|
|
НЕЗАБАВНА СМЪРТ ! ЧАШАТА ПРЕЛЯ ! _________________
ALL GIVE SOME - SOME GIVE ALL !!
DB |
|
Върнете се в началото |
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 21:37 Заглавие: |
|
|
hooligana1986 написа: | НЕЗАБАВНА СМЪРТ ! ЧАШАТА ПРЕЛЯ ! |
Гледах клипчетата от Спиртал.
Прави ми впечатление, че хич не се притеснява от феновете, арогантен е и лъже, маже като за световно.
От началото на сезона т.е. от Март до сега не знам какво е подобрил... ама причината да го резнат е, че си мисли, че едва ли не са му постлали килим до стадиона.
Дали е направил една барака за билети, дали нещо е променено за 3 седмици. За к'во са му тези комисии ако нищо не се случва и логичното се случи... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 21:41 Заглавие: |
|
|
Доживяхме и тази гавра след днешната простотия,всичките мишоци и плъха Гигов ВЪН ВЪН ВЪН!! НЕ САМО ,ЧЕ ЧАШАТА ПРЕЛЯ НО И ГОВНАТА ЗАВРЯХА ДА СИ ГИ ЛАПАТ ТЕЗИ КОИТО ГИ ЗАБЪРКАХА!!
НО ТРЯБВА ДА ИМА АКТИВИЗИРАНЕ ОТ ВСИЧКИ И ДА НЕ ПОЗВОЛИМ ДА СЕ СЪСИПЕ ЛОКОМОТИВ!!! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Сря 28 Мар, 2012 21:45 Заглавие: |
|
|
lokoman написа: | Доживяхме и тази гавра след днешната простотия,всичките мишоци и плъха Гигов ВЪН ВЪН ВЪН!! НЕ САМО ,ЧЕ ЧАШАТА ПРЕЛЯ НО И ГОВНАТА ЗАВРЯХА ДА СИ ГИ ЛАПАТ ТЕЗИ КОИТО ГИ ЗАБЪРКАХА!!
НО ТРЯБВА ДА ИМА АКТИВИЗИРАНЕ ОТ ВСИЧКИ И ДА НЕ ПОЗВОЛИМ ДА СЕ СЪСИПЕ ЛОКОМОТИВ!!! |
Съгласен! Много, много зле!
И тази тренировка с футболистите???? Тоя наред ли е? Така и не стана ясно кой стои зад заповедта на полицията... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi Гост
|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 6:51 Заглавие: |
|
|
п.п. това което пуснах вече е пускано ..... сори за спама |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EDS

|
Пуснато на: Чет 29 Мар, 2012 8:26 Заглавие: |
|
|
Крайно време е вече ние феновете да се намесим да спасим славното име на отбора Локомотив София.Стига вече с тези лъжи. Лицето Г.М вън от Локомотив на момента.Кайчо вече няма право да стъпва на стадиона. Нека останат само истинските Локомотивци милеещи за този отбор.Тези двама олигофрени ще ни досасипят.Мисля че е крайно време да вземем някакви мерки.Вие как мислите по въпроса.Аз лично съм бесен  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|