Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ЛокомотивСофия

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 20:17 Заглавие: |
|
|
Смазахме ги!!! Момчетата играха така, както всички искаме, раздадоха се максимално през всичките 90 минути.Дай Боже от тук нататък отбора да върви само нагоре, и още следващия сезон да се върнем там, където ни е мястото - в тройката!
За съдията мога да кажа само едно - цял живот свинско да ядеш, резняк подкупен.А на тоя страничния от нашата страна да му окапе и малкото останало коса, не спря да вдига флагчето в полза на майните. _________________ Гошо Марков на фризьор, Ники Гигов във затвор!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 21:25 Заглавие: |
|
|
ГОЛЯМ МАЧ НА НАШИЯ ОТБОР!ВАЖНОТО Е,ЧЕ СЕ ПОЛУЧИ ПРАЗНИК!ЛОКОМОТИВСКИ ПРАЗНИК ЗА ВСИЧКИ НАС! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 21:57 Заглавие: |
|
|
ЧЕСТИТА ПОБЕДА!!!
тоя Локомотив искаме да виждаме.
честито буфери  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 22:07 Заглавие: |
|
|
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokomotiv_sofia_iztok

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokomotiv_sofia_iztok

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 22:11 Заглавие: |
|
|
В края се чува най-добре ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 22:21 Заглавие: |
|
|
Гордея се с отбора, треньора, публиката ни .....горд съм.
САМО ЛОКО ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 22:25 Заглавие: |
|
|
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 22:33 Заглавие: |
|
|
Айдееееееее...ЛОКО ЖИВЕЕ И МАЧКА!!!
Слушах мача в колата и на двата гола се драх като животно...Ама на чичо Манчо да му се ненадяваш,а? ЯКО ви завиждам за това което сте изпитали на естадио...Мисля че сте били свидетели на един исторически момент. От тук насетне - само ние и само нагоре!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zl_zlatev Гост
|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 22:36 Заглавие: Напълниха ми душата... |
|
|
С голямо сърце и колектив този отбор ще има да ни радва!!!В петък под Аязмото съм при вас ....Само ЛОКО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 22:40 Заглавие: Re: Напълниха ми душата... |
|
|
zl_zlatev написа: | С голямо сърце и колектив този отбор ще има да ни радва!!!В петък под Аязмото съм при вас ....Само ЛОКО |
Знам, че в Стара и в Нова Загора има доста локомотивци, ако успеете да се съберете за мача ще бъде идеално! В едно мога да те уверя от видяното днес, момчетата и най-вече Тони Велков го заслужават! САМО ЛОКО!!!! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 23:45 Заглавие: |
|
|
Двубоят беше първи мач за "червено-черните" на собствения им стадион в "Надежда" от май 2010 година. Избраниците на Антон Велков се радваха на солидна подкрепа от трибуните. Гърла за Локо (Сф) драха над 1500 привърженици, а агитката от Пловдив също беше солидна - около 500 човека в днешния работен ден.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 05 Мар, 2012 23:53 Заглавие: |
|
|
Истината е че истинските фенове винаги ше си останат истински и ше са на мача.нарочно има тафтология.респект и за пловдивчани ,които в тоя ебън ден се дигнаха.
мисля че се получи истинско железничарско дерби, такова каквото да заслужава да бъде. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 06 Мар, 2012 9:27 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Двубоят беше първи мач за "червено-черните" на собствения им стадион в "Надежда" от май 2010 година. Избраниците на Антон Велков се радваха на солидна подкрепа от трибуните. Гърла за Локо (Сф) драха над 1500 привърженици, а агитката от Пловдив също беше солидна - около 500 човека в днешния работен ден.
 |
Най-малко 2200 до 2500 бяхме. Всеки блок в сектор А е по 802 човека. 3 блока бяха пълни. На места първите 3-4 реда бяха празни заради знамената, но имаше бая народ и по стълбите и горе на пътеката. Журналята първо да се информират след това да хвърлят боб
 _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|