Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 16 Яну, 2012 23:06 Заглавие: |
|
|
Сега по новините казаха,че стадионите в София щели да се дават на "частни инвеститори" да ги оправят развиват и прочие.
Споменаха там някаквито кочини без наща,някой някакво инфо?
по оаканите сайтове естествени няма нищо,даже хранят инфо от форуми подобни на нашия...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Вто 17 Яну, 2012 0:31 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Сега по новините казаха,че стадионите в София щели да се дават на "частни инвеститори" да ги оправят развиват и прочие.
по оаканите сайтове естествени няма нищо,даже хранят инфо от форуми подобни на нашия...  |
Бате, това не знам колко пъти съм го чувал!
Аре тия управленци да го направят най-после... Гарантирам им, че по-добри времена за подкупи/модкупи няма да настанат в близките 5+ години. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 17 Яну, 2012 11:29 Заглавие: |
|
|
Ако това е новина...дупката зейнала на стената до портала към параклиса е запълнена...Не видях много с какво щото беше тъмно ама май беше с отломки и подръчни материали  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Newman
|
Пуснато на: Вто 17 Яну, 2012 21:23 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Сега по новините казаха,че стадионите в София щели да се дават на "частни инвеститори" да ги оправят развиват и прочие.
по оаканите сайтове естествени няма нищо,даже хранят инфо от форуми подобни на нашия...  |
Това е от интервю на Петър Диков:
Направление "Архитектура и градоустройство" е проучило три места за изграждането на съвременен стадион, отговарящ на всички стандарти - в кв. "Враждебна", при Четвърти километър и стадион "Георги Аспарухов".
Предстои проучването на още два терена - на сегашния стадион "Славия" и на "Българска армия", като по думите на Диков най-подходящи ще са тези, при които минава третата линия на метрото.
http://gradat.bg/statepolicy/2012/01/17/1746402_publichno-chastno_partnyorstvo_za_kljuchovite_proekti/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Сря 18 Яну, 2012 1:01 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ако това е новина...дупката зейнала на стената до портала към параклиса е запълнена...Не видях много с какво щото беше тъмно ама май беше с отломки и подръчни материали  |
Точно с това-отломки и подръчни материали! _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 03 Фев, 2012 22:21 Заглавие: |
|
|
Има някакви индикации че вече нещата ще се случат до някъде, а тука не виждам всеобща бравурност, граничеща с екзалтация....Какво чакаме, за да се изкефим? Или още не ни се верва? Ще ни се верва ли после като стане... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 03 Фев, 2012 22:23 Заглавие: |
|
|
дай постни нещо кво става или напиши по добре,че тея Клик пер пей ше съм ги проклел.
отделно в момента сме аз и ти активни,чей да изтрезнее народа утре кво стаа
отсега я виждам новата година в Надежда _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 03 Фев, 2012 22:25 Заглавие: |
|
|
С думи просто става тва дето се чуеше. "А" сектор и тва е...Сичко било уточнено...в понеделник последни подробности /дали за тва народа не се кефи/ ...Ама после.../? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 03 Фев, 2012 22:32 Заглавие: |
|
|
офффффффффф
смейте се на еврейте къде им е агитката цел живот,нали?
внимавай кво си пожелаваш,че не знаеш кво ще те стигне
А сектор е далеч по добре от Кочинпарк или Геренарена,същото зле е и уаитхарт еврейн .
РАдвам се че сме връщаме у дома си,макар и на старата трибуна.Там не ни е мястото определенно.Но явно трябва д аминем някакво чистилище,през домакинства на омразните ни стадиони,после А сектор на нашия и накрая ще изгреем мощноооо .
и пак мощноооо
НЕ ТИ ЛИ СТИГНА НИКИИИ НЕ СЕ ЛИ НАЛАПА?  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 03 Фев, 2012 22:39 Заглавие: |
|
|
Оттук насетне АКО все пак се върнем се отваря една нова страница...Някои ще си избършат сълзите с нея...за други ще я направим на фунийка, ще им я забием в гз и ще я запалим  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 03 Фев, 2012 22:44 Заглавие: |
|
|
Локо Сф поема към Сандански, а не към Благоевград
Светослав Табаков / 3 февруари 2012 17:10Размер на шрифта: T- | T | T+
© Gong.bg
Вторият лагер на Локомотив Сф ще бъде отново в Сандански, научи Гонг. Локомотивци дълго време умуваха дали да не заминат за Благоевград за втората част от подготовката си, но в крайна сметка са предпочели по-добрия климат на курортния град, в който протече и първият им лагер.
Железничарите ще заминат на юг в неделя, като ще конкретизират съперниците за контролите си на място. Те имат принципна договорка за спаринги с няколко отбора от региона, сред които Банско, Малеш и Пирин Разлог, а така също и с Ботев Враца. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Пон 06 Фев, 2012 11:13 Заглавие: |
|
|
900 000лв. ще струва пълният ремонт на стадион „Локомотив" в София. Сметките са направени от футболния клуб, научи „24 часа".
Около 300 000 лв. ще излезе само подмяната на носещите въжета на козирката, които сега са силно корозирали и опасни. До момента футболният клуб не е предприел никакви действия за укрепването на съоръжението, заради което стадионът на железничарите стои затворен от лятото на 2010 г. Другата част от сумата е за покривни изолации и вътрешни ремонти.
Не е ясно откъде ще дойдат парите за ремонта и дали общинската комисия, която следи сигурността на спортните обекти, ще склони той да се прави на етапи и ще разреши на него да се играят мачове.
В сряда босът на железничарите Николай Гигов беше забелязан в Столичната община от репортер на „24 часа". На „Московска" 33 той е търсил съдействие за отварянето на стадиона. Засега обаче не е ясно дали е успял да убеди об-шинарите да свалят забраната от съоръжението.
„Ще направим всичко възможно да отворим стадиона поне частично. Твърдо ще бъдат разрешени тренировките на него. Готови сме да платим експертизите, защото вече има няколко, които са били за сметка на „Локомотив", обясни спортният министър Свилен Нейков. Според него след това инве-стиионната програма ще бъде за сметка на клуба.
Има вариант да се играят мачове и при затворен сектор под опасната козирка. Всъщност става въпрос за смяна на носещи въжета.
Николай Гигов твърдо обяви, че ще спре финансирането на клуба, ако не получи стадиона и отборът не се върне на него. За наеми през последните години е дадена издръжката за поне един сезон, ако не и повече.
сложиш асфалта и терена и минава милион... и другите задължения отиваме над 3 милиона да се отвори набирателна сметка или нещо подобно и да започваме да събираме пара да не се мотаме, от хилядите локомотивци в страната,кой колко може,да се стартира от някъде все пак САМО ЛОКООООООО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 06 Фев, 2012 11:41 Заглавие: |
|
|
brat4eda написа: | ...да се отвори набирателна сметка или нещо подобно и да започваме да събираме пара да не се мотаме, от хилядите локомотивци в страната,кой колко може,да се стартира от някъде все пак САМО ЛОКООООООО |
Ха-ха.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Пон 06 Фев, 2012 12:58 Заглавие: |
|
|
И КОЙ ШЕ ТИ ГАРАНТИРА "ТОЧНИ СМЕТКИ" И ЧЕ НЯМА ДА ИМА НАДПИСВАНЕ И ПАРИЧКИ В ДЖОБА НА ГИГИ,АВРИОНА, СУЛЬО-ПУЛЬО И Т.Н ПО ВЕРИГАТА ??? ДА СЕ ИЗВАДЯТ ЧЕРНО НА БЯЛО ТОЧНИ ЦИФРИ ОТ-ДО И ТОГАВА ДА СЕ ГОВОРИ...А ТАКА АБЕ ОКОЛО-НАОКОЛО...НАЛИ ИМАШЕ ЕДНИ 800 000 ОТ ОБЩИНАТА ??? АКО СА ИСТИНСКИ ,ЗНАЧИ ЩЕ НИ ТРЯБВАТ ОЩЕ 100 000 !ТОВА ЗА ОКОЛО 120 000 ЛОКОМОТИВЦИ(СПОРЕД ЕДНА АНКЕТА ПРЕДИ 12-13 ГОДИНИ ) СИ Е ДЖОБНА ПАРА...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
admin Site Admin

|
Пуснато на: Пон 06 Фев, 2012 13:25 Заглавие: |
|
|
Пак се продуцират новини, които само запълват мястото...
Естествено и нищо конкретно  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|