Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BAGER

|
Пуснато на: Нед 13 Ное, 2011 21:08 Заглавие: |
|
|
Футболен отбор преживява криза. В резултат на слабата игра намаляват и феновете. Преди поредния мач капитанът събира съотборниците си и им казва:
- И все пак това си има своите добри страни. Например вече няма да ни освиркват, защото ние сме повече..
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 14 Ное, 2011 15:55 Заглавие: |
|
|
Виц на деня
След връчването на званието "Доктор Хонорис кауза" на Стоичков, речника на академичните термини се обогати с два нови.
"Алма ти матерна" и "Хонорил съм ти каузата"
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 15 Ное, 2011 17:23 Заглавие: |
|
|
Треньори и играчи твърде често, когато застанат пред камери и микрофони след мач, използват чисто футболния език. Понякога обаче те забравят да употребяват съществителните “топка”, “гол”, “пас” и “врата”. И когато те липсват в речника им, остава впечатлението, че футболният език е по-скоро...еротичен. БЛИЦ се поразрови в архивите и предоставя на своите читатели 10 от най-крилатите фрази.
“Тя (б.р. – топката) ми дойде малко дълга и докато си я наглася, ми избяга”
(Георги Христов коментира ситуация пред вратата на съперника след мача “Левски” - Виляреал (0:2) от груповата фаза на Лига Европа през декември 2009)
“Трябваше да я спре (б.р.- топката), да я нагласи и да го вкара!”
(Димитър Пенев критикува Мишел Платини за пропуска му в мача ЦСКА – Порто 0:1 от груповата фаза на Лига Европа през септември 2010)
“Цялата беше зейнала (б.р. – вратата), ама не можах да го мушна...”
(Спас Делев се ядосва на себе си след мача ЦСКА – Калиакра (0:0) през октомври 2010)
“Не можах да го вкарам (б.р. – попадението), щото много се въртеше (б.р. – топката)”
(Румен Христов-Ромарио като футболист на ЦСКА след мача с Беласица през есента на 1999)
“...И двамата ме пробваха отзад, ама не ставам”
(Красимир Чомаков като футболист на ЦСКА и националния отбор, след като Димитър Пенев (наставник на “червените”) и Стойчо Младенов (национален селекционер) са го поставили да играе на поста централен защитник в няколко мача)
“Тоя (б.р. – съдията) така свиреше, че ми се подгънаха коленете”
(Президентът на Славия Венцеслав Стефанов след загубата на неговия тим от “Ботев” (Пловдив) с 1:2 през есента на 2008)
“Как да вкара (б.р. – гол) Спас, като му е малка главичката? Клуж, Клуж, ама накрая – муш!”
(Димитър Пенев под адрес на Спас Делев след мача със Стяуа в Клуж тази есен)
“Цяла есен, като излезем навън, играем със свалени гащи и отпред ставаме за смях!”
(Асен Николов-Бебето прави умозаключение на представянето на Славия през есента на 2002)
“Че беше тънък, беше, но и много къс (б.р. – пасът) беше, Саше. Как да я докопам (б.р. – топката), та да влезе?!”
(Сашо Александров-Кривия реагира на въпрос на Сашо Диков по Канал 3 защо не се е възползвал от подаване на Гонзо след мач с Локомотив (София) през пролетта на 2000 година)
“Много се бяха надървили преди мача, ама после ги заклещихме отзад...”
( Георги Марков прави опити да анализира вечното дерби “Левски” – ЦСКА 2:1 през април 2001) _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tanq_sf Гост
|
Пуснато на: Чет 17 Ное, 2011 12:07 Заглавие: |
|
|
Големи глупости има тука обаче.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 18 Ное, 2011 15:08 Заглавие: |
|
|
На лисицата страшно и се приискало да спи с мъж. Тръгнала из гората, и срещнала заека.
- Зайо, ела ми довечера на гости. Каня те на вечеря.
- Добре - казал заекът.
Привечер, тръгнал към къщата на лисицата. Стигнал там, и като влязъл, лисицата се била изтегнала на кревата.
- Зайо, ела и ми вземи най-скъпото !- подканила го лисицата.
Заекът помислил, помислил, пък грабнал телевизора и видеото и хукнал навън. Срещнал го вълкът.
- Къде бягаш бе Зайо? Какво носиш с теб?
Заекът обяснил на вълка всичко.
- Ти си бил голям идиот бе, Зайо! Ти не си никакъв мъж!
- А ти като си мъж, вземи пералнята и хладилника! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 22 Ное, 2011 20:46 Заглавие: |
|
|
Сашо Станков: Гол Хуй ми е козът
НОВИНАР
17:12, 22 ноември 2011 184 1 коментар
Сашо Станков
Българският треньор на китайския "Аербин" (Далиен) Александър Станков сподели, че никога не е предлагал свой футболист на ЦСКА. Спецът е афектиран по повод информациите, че навива босовете на "армейците" Димитър Борисов и Иво Иванов да привлекат Гол Хуй на "Армията".
"Наистина така се казва момчето, сподели Станков за играча си. - Някои му казват Гоу Хуй, но е Гол Хуй. Той е най-добрият футболист в отбора ми, голмайстор е. Никога не съм го предлагал на ЦСКА. Няма как да дойде в България. Явно някои медии решиха да си направят шега заради звучното му име", добави пред "Блиц" спецът, който изведе "Аербин" (Далиен) до промоция в елита на Китай.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 22 Ное, 2011 21:00 Заглавие: |
|
|
[quote="bulgarista"]Сашо Станков: Гол Хуй ми е козът
НОВИНАР
17:12, 22 ноември 2011 184 1 коментар
Сашо Станков
Българският треньор на китайския "Аербин" (Далиен) Александър Станков сподели, че никога не е предлагал свой футболист на ЦСКА. Спецът е афектиран по повод информациите, че навива босовете на "армейците" Димитър Борисов и Иво Иванов да привлекат Гол Хуй на "Армията".
"Наистина така се казва момчето, сподели Станков за играча си. - Някои му казват Гоу Хуй, но е Гол Хуй. Той е най-добрият футболист в отбора ми, голмайстор е. Никога не съм го предлагал на ЦСКА. Няма как да дойде в България. Явно някои медии решиха да си направят шега заради звучното му име", добави пред "Блиц" спецът, който изведе "Аербин" (Далиен) до промоция в елита на Китай.
Копеле паднах от стола от смях
КУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЛТ _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Сря 23 Ное, 2011 18:38 Заглавие: |
|
|
Крава и теле на полянка. Телето вдига глава:
- Мамо! Мамо! Виж, едно куче лети!!!
Майката( продължавайки да пасе) с лека усмивка казва:
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Сря 23 Ное, 2011 19:05 Заглавие: |
|
|
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 23 Ное, 2011 22:06 Заглавие: |
|
|
stoian написа: | Крава и теле на полянка. Телето вдига глава:
- Мамо! Мамо! Виж, едно куче лети!!!
Майката( продължавайки да пасе) с лека усмивка казва:
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...
 |
момче-чернобилче вика на майка си:
- мамо,мамо,растат ми цици
- а дреме ми на кура,оправяй се
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 24 Ное, 2011 9:47 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Излязъл закон, според който ако на улицата след 21:00 часа се разхожда циганин, полицай може да го застреля необезпокоявано и без заплаха от носене на наказателна отговорност...
... седят си две ченгета и гледат как един Манго с колело върти педалите, върти, върти, ще му се откачат краката.
Едното ченге го погледало как минава покрай тях, почесало се, извадило пищова и *ДУМ*. Циганина паднал, кръв, сополи, черва, мозък, приритал и умрял.
Колегата му се шашнал:
- Аве, бачка, що го застреля тоя бе, де'ет без десет е?
Стрелецът му отговорил:
- Абе аз го знам тоя къде живее бе, споко, немаше шанс да си стигне до девет. |
Цитат: | Двама авери-ловци излезнали да половуват. Тръгнали да обикалят поляните, по едно време единия видял едно цигане да подтичква из полето, вдигнал пушката и *ДАН* - хедшот. Другия учудено попитал:
- Абе, брат, що го застреля бе?
Стрелецът отговорил:
- Отстрела на мангалите вече е официално разрешен. Вчера се видех с горския и той ми каза.
Другия поклатил глава в съглашение. Ловували още малко па взели, да си тръгнали. Както си пътували в колата гледат отстрани на пътя един контейнер за боклук и около него 15 циганета. И като започнало едно лентоване, едно стреляне... кръв, черва и сополи.
Изведнъж от шубрака с викове изскочил горския:
- АБЕЕЕЕ, БУНАЦИИИИ, К'ВО ПРА'ИТЕ БЕЕЕ?
Ловците викат:
- Е нали разрешен вече отстрела бе горски?
Горския отговаря:
- Бе той разрешен, разрешен бе, ама не и около хранилките! |
|
 |
key Гост
|
Пуснато на: Чет 24 Ное, 2011 16:36 Заглавие: |
|
|
един доста добър виц:
Магарето отишло при лъва и му вика:
-Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
-Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
-Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
-Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
-Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
-Е, да, ама аз еба много яко и дълго
-Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
-Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корен на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
-Ти не си цар, бе. Ти си Бог. 
Последната промяна е направена от key на Вто 13 Дек, 2011 12:05; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fobos

Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1159 Местожителство: около Марс
|
Пуснато на: Пет 25 Ное, 2011 16:40 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Христо Стоичков бил вариант за спортен министър
Бившият футболист и селекционер на националния отбор Христо Стоичков е вариант за спортен министър, твърди вестник "Тема спорт".
Подобен слух върви из София от повече от две седмици, а вестникът не се позовава на конкретни източници за своята информация.
Стоичков би заел поста при евентуалното му освобождаване от настоящия спортен министър Свилен Нейков.
Според слуха бившият старши треньор на националния отбор по гребане ще се опита да заеме ректорския пост в Националната спортна академия (НСА), където беше преподавател в областта на теорията на спортната тренировка.
Вторият мандат на настоящия ректор проф. Лъчезар Димитров изтича в следващите месеци. Бившият шеф на катедра "Футбол" заема поста от декември 2003 г. Общото събрание за избор на нов ректор е насрочено за 17 февруари следващата година. Право да издигне кандидатурата си има всеки хабилитиран преподавател, какъвто е и Нейков.
В последно време Стоичков проявява обществена активност, включително и в областта на инвестициите в спортна база. Той лансира проектите за изграждане на три нови стадиона и активно лобира за тяхното осъществяване. По думите му строежът на нов национален стадион в столичния квартал "Враждебна" може да започне след Нова година.
Процедурата по изграждането на стадиони, както и тяхното стопанисване са част от правомощията и задълженията на спортния министър. |
http://www.dnevnik.bg/sport/2011/11/25/1212537_hristo_stoichkov_bil_variant_za_sporten_ministur/ _________________ Man on the dark side of the Moon |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 25 Ное, 2011 16:41 Заглавие: |
|
|
Fobos написа: | Цитат: | Христо Стоичков бил вариант за спортен министър
Бившият футболист и селекционер на националния отбор Христо Стоичков е вариант за спортен министър, твърди вестник "Тема спорт".
Подобен слух върви из София от повече от две седмици, а вестникът не се позовава на конкретни източници за своята информация.
Стоичков би заел поста при евентуалното му освобождаване от настоящия спортен министър Свилен Нейков.
Според слуха бившият старши треньор на националния отбор по гребане ще се опита да заеме ректорския пост в Националната спортна академия (НСА), където беше преподавател в областта на теорията на спортната тренировка.
Вторият мандат на настоящия ректор проф. Лъчезар Димитров изтича в следващите месеци. Бившият шеф на катедра "Футбол" заема поста от декември 2003 г. Общото събрание за избор на нов ректор е насрочено за 17 февруари следващата година. Право да издигне кандидатурата си има всеки хабилитиран преподавател, какъвто е и Нейков.
В последно време Стоичков проявява обществена активност, включително и в областта на инвестициите в спортна база. Той лансира проектите за изграждане на три нови стадиона и активно лобира за тяхното осъществяване. По думите му строежът на нов национален стадион в столичния квартал "Враждебна" може да започне след Нова година.
Процедурата по изграждането на стадиони, както и тяхното стопанисване са част от правомощията и задълженията на спортния министър. |
http://www.dnevnik.bg/sport/2011/11/25/1212537_hristo_stoichkov_bil_variant_za_sporten_ministur/ |
мисля че тва подобие на държава колко по бързо изчезне толко по добре  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|