Новините извън спорта ...
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Metala
Ultras Leader

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед 25 Сеп, 2011 11:48    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
Цитат:
Снощи стотина момчета от агитките на пловдивските Локомотив и Ботев отидоха в близкото село Катуница, за да се включат в бунта срещу ромския лидер Кирил Рашков - „цар Киро", причинен от убийството на 19-годишно момче, прегазено с микробус.

След тяхното включване в безредиците бяха подпалени имоти на Рашков, след което полицията и жандармерията арестуваха 127 души за участие в акцията...

Сметай за какво иде реч... comando comando comando На 01.10 след като си оправим помена мисля да отидем ВСИЧКИ на Пилоните.

Местожителство: СОФИЯ

МнениеПуснато на: Нед 25 Сеп, 2011 13:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Metala написа:
pa®tci написа:
Цитат:
Снощи стотина момчета от агитките на пловдивските Локомотив и Ботев отидоха в близкото село Катуница, за да се включат в бунта срещу ромския лидер Кирил Рашков - „цар Киро", причинен от убийството на 19-годишно момче, прегазено с микробус.

След тяхното включване в безредиците бяха подпалени имоти на Рашков, след което полицията и жандармерията арестуваха 127 души за участие в акцията...

Сметай за какво иде реч... comando comando comando На 01.10 след като си оправим помена мисля да отидем ВСИЧКИ на Пилоните.

+1

Двадесет и няколко човека от задържаните щяли да бъдат съдени по бързата процедура.
По интересното е че чак сега била назначена проверка на имотното състояние а тоя престъпник от прокуратурата.До сега се сещаме сами че е бил оставен да си прави далаверите на спокойствие.
За шофьора на буса в закона се предвиждало от 10 до 20 години лишаване от свобода.Много ми е интересно дали това ще стане факт като знаем какво е нашето правосъдие.
ЗАТВОР ЗА ТИЯ БОКЛУЦИ!
stoian

МнениеПуснато на: Нед 25 Сеп, 2011 14:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Не няма да стане ФАКТ! Гарантирам ви го!
От личен опит ви го казвам!
Проблема няма да се реши никога докато не се намерри някой политик който да е твърдо решен да се оправи с проблема.А решаването на проблема с мангалите е единствено избиването им до крак и нищо друго!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
парци

Местожителство: Parc des Partcalence

МнениеПуснато на: Пон 26 Сеп, 2011 11:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Това се чудих къде да го постна, айде, викам си, тука да е:

Цитат:
Спортният журналист от сайта Brigadasport Eкатерин Дончев, който имаше изяви и в ефира на Дарик от футболни мачове в Русия, е бил пребит около 2 часа тази сутрин в курорта Златни пясъци.

Нападателите срещу колегата са били четирима и са го атакували в гръб, разказа самият той за Дарик тази сутрин. Извършителите са неизвестни. Екатерин е с 10 сантиметрова рана отзад на главата, а цялата му риза е била напоена с кръв. Той се възстановява у дома.

Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 26 Сеп, 2011 11:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Феновете се обединяват в понеделник

Феновете на футболните клубове се обединяват безпрецедентно в един час в понеделник. Те ще почетат паметта на загиналите български момчета в с. Катуница на 26 септември от 19:00 ч по централните места в различни градове на страната, съобщиха за Novsport.com организаторите.

В социалната мрежа Фейсбук се появи група „Да почетем паметта на загиналите момчета в Катуница”.

Призивът й гласи: „Нека почетем паметта на загиналите наши сънародници като запалим свещи и развеем българския флаг. Нека покажем, че сме съпричастни към случващото се в държавата ни последните дни!!!”

Ето и информация за сборните пунктове в градовете:

СОФИЯ 19:00 - НДК, Пилоните

КОЙТО МОЖЕ ОТ НАЩЕ ДНЕС ДА ИДЕ! ТОВА Е МНОГО ВАЖНО!!!

МнениеПуснато на: Пон 26 Сеп, 2011 12:50    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.dnes.bg/crime/2011/09/26/19-zadyrjani-sled-nedelniia-protest-vyv-varna.129610

http://petel.bg/Fenovete-na-----CHerno-more----i----Spartak----se-SAYUZIHA-SRESHHU-UBIYSTVOTO-V-KATUNITSA__7912

Последната промяна е направена от panican whyasker на Пон 26 Сеп, 2011 15:05; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Metala
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 26 Сеп, 2011 13:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Съдът в Асеновград осъди пет от феновете участвали в снощните размирици
По материали от: ultras.bg
-

Съдът в Асеновград осъди пет от феновете участвали в снощните размирици

Пресцентъра на МВР съобщи,че асеновградският районен съд е постановил осъдителни присъди на петима от общо 28 - задържаните по Указа за борба с дребно хулиганство във връзка с размириците в с.Катуница.

На четирима е наложена глоба от 300 лева, а един е осъден на 72 часа в ареста.

Майка им деба... angry2 angry2 angry2 А колко мангала осъдиха преди години за размириците в Захарна ф-ка?!?? angry2 angry2 angry2
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Пон 26 Сеп, 2011 14:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Днес е ден на траур
По материали от: ultras.bg

Днес, 26 септември 2011 година е ден на траур. Ден, в който почитаме бруталното убийство на две невинни момчета от село Катуница. Ангел и Павел станаха жертви на самозабравили се цигански босове, които от години тормозят населението около Пловдив и командват политици, кметове и общинари.

Ние, които имаме съвест, изказваме съболезнованията си на родителите на двете починали момчета и им казваме да се държат здраво, ние сме с тях.

Почивайте в мир момчета!

Обвинителен акт срещу българската цигания
Аз обвинявам всички правителства, под чието управление съм имал шанса или малшанса да живея, за слепотата, глухотата, пренебрежението и дебелоочието им по отношение на циганите или ромите, както възпитано ги наричат от известно време насам.

Аз обвинявам всички чиновници и кабинетни плъхове, които пишат скъпоструващи и неефективни програми за интеграция на хора, които не желаят да се интегрират.

Аз обвинявам съд, прокуратура и полиция за това, че позволяват безнаказано на безразсъдни мъже да оплождат 12-годишни деца, които раждат други деца с почти нулев шанс за достоен живот.

Аз обвинявам всички просветни и здравни министри, за които се сещате, за престъпното им бездействие, което позволява в 21 век стотици хиляди български граждани да тънат в болести и канибалско невежество, а децата им да не знаят пътя до училището.

Аз обвинявам пресметливите и безскрупулни политици, които умишлено поддържат първобитния статус на стотици хиляди български граждани в гета, в развъдници на проституция, в инкубатори за износ на бебета, в генератори на трафик на хора и всевъзможни престъпления.

Аз обвинявам политическите инженери за това, че третират тези хора като безмозъчни роботи за гласуване по време на избори срещу няколко лева, няколко кебапчета и хиляди безсмислени обещания.

Аз обвинявам българската църква, че обърна гръб на тези хора и не им подаде ръка, за да ги научи на смирение, обич към хората, страх от Бога и човещина.

Аз обвинявам полицията и нейните шефове, че стискат зъби и търпят да бъдат бити, блъскани, обиждани, ранявани и дори убивани от вечно интегриращите се безработни, безполезни, опасни за себе си и за обществото тунеядци, които изсмукват ресурсите на държавата.

Аз обвинявам фалшивите и лицемерни борци за граждански права, които толерират и подкрепят с помощта на задгранични фондации всички прояви на насилие и безнаказаност от страна на малцинството над мнозинството от българи.
Всички тях ги обвинявам, че България заприлича на една голяма Катуница.

Кой съм аз ли?

Аз съм българин, имам семейство, жена, две деца, имам дом, работя, плащам сметки и данъци, гласувам, спазвам законите и правилата, ако пък ги наруша, си плащам глобите и си понасям наказанията и незнайно защо все повече започвам да се чувствам прецакан в собствената си държава.

И колкото и абсурдно да е, все още се надявам, че ще доживея да видя народни водачи, които да изтръгнат българската цигания из корен и да направят така, че българи, турци, цигани, евреи, гърци, арменци, татари, каракачани да бъдат горди, че са граждани на България.

Докато това не се случи, аз всеки ден ще обвинявам, дори и да знам, че никой няма да ме чуе.

Ах, да. Не се морете. Няма как да ми купите гласа. Парите си ги печеля сам, а кебапчетата си ги приготвям лично.

Красимир Калудов, Darik

МнениеПуснато на: Пон 26 Сеп, 2011 15:19    Заглавие: Отговорете с цитат

(не)Изрязаният репортаж:
http://www.youtube.com/watch?v=QZuzRqj1nBs&feature=related

и ГОЛЕМ Жорж (09:25 (кур за Найденова (ега не види корав докато е жива))):
http://www.youtube.com/watch?v=6m45l3y6Ujs&feature=related

Местожителство: SOFIA

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 8:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Миролюба бенатова и К. Г. им пожелавам тумба цигани да се гаврат с тех

Последната промяна е направена от PILATA на Вто 27 Сеп, 2011 15:37; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
PILATA

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 9:51    Заглавие: Отговорете с цитат

ОТВОРЕНО ПИСМО До СЪВЕТА ЗА ЕЛЕКТРОННИ МЕДИИ До всички свободни медии , които желаят да го публикуват НА ВНИМАНИЕТО НА РЪКОВОДСТВОТО НА БТВ!!!!!!!!! Уважаеми дами и господа, Моля , официалното ръководство на телевизията , да излезе и ясно да заяви дали застава зад "журналистката" , госпожица Миролюба Бенатова. Явно обидена от това , че и бе отнет микрофона , тя сведе репортажа до елементарно свеждане на събитията ,като нарече протестиращите "пияна и дрогирана тълпа от агитки на футболни клубове".Присъствах там и мога отговорно да заявя , че футболните запалянковци бяха не повече от 100 човека от около 2000 протестиращи.Също така мога да заявя , че не видях нито един пиян или дрогиран човек.Микрофона на госпожица Бенатова , бе отнет след многократни официални предупреждения , да не снима отблизо и в детайли лицата на протестиращите , което право ни е дадено от конституцията, но вместо да снима в общ план ставащите събития , тя най арогантно снимаше отблизо лицата на протестиращите, което ни навежда на мисълта , че тя не отразява събитието ,а работи на хонорар към полицията.След като , госпожица Бенатова има претенцията да бъде разследваща журналистка, защо не проведе разследване , как един престъпник 20 години избягва правосъдието.Как 20 години произвежда нелегален алкохол, как 20 години наркопласьорите и търговците на "жива плът" от "Столипиново" се отчитат на него , как дължи 8 000 лв. за вода , как всички се водят безработни , а живеят в палати и карат коли за милиони, списъкът може да бъде продължен до безкрайност.Защо госпожица Бенатова , не отрази новината , как Кирил Рашков е звънял , на висши прокурори и полицаи и се е държал заповеднически с тях.Защо госпожица Бенатова , не отрази как 20 години Кирил Рашков дерибейства и нарича обикновените хора от селото "гяури".Безкрайни са примерите , които можем да дадем.Пишем това писмо , защото считаме , че госпожица Бенатова , грубо нарушава правилата на журналистическата практика и етика.Тя едностранно отрази една новина , без да отрази мнението на другата страна и си позволи да сведе новината до :"пияна и лумпенизирана тълпа".Каним официално госпожица Бенатова да дойде да запали свещ , в църквата на село Катуница , където цяла нощ бе положено тялото на обезобразеното момче.Госпожица Бенатова отрази като "инцидент" , едно показно убийство , след заплаха за убийство , нает специално за целта убиец и последващите събития.Опитахме се да комуникираме цивилизовано с БТВ , но снощи около 22.00 ч. , след като сайта им бе залят с гневни коментари срещу госпожица Бенатова , те изключиха коментарите към темите. Моля ръководството на телевизията да вземе отношение по проблема , тъй като много по -малки телевизии наричани иронично "кабеларки" отразиха много по-добре и обективно новината.В заключение искам да Ви кажа , че в град Пловдив вече казват на БТВ (Босфор TV) , дано не заслужите това име.
Разпространявайте
парци

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 10:37    Заглавие: Отговорете с цитат

http://podtepeto.com/article.php?id=6492
Ultras Leader

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 10:48    Заглавие: Отговорете с цитат

pa®tci написа:
http://podtepeto.com/article.php?id=6492

Метушев е следващият!!! biggrin biggrin biggrin bad bad bad

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 12:45    Заглавие: Отговорете с цитат

на 100 % съгласен

Цитат:
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ УЧАСТВАЩИ В ПРОТЕСТИТЕ: БЪЛГАРИ, В СТРАНАТА ВЕЧЕ ИМА МЕДИИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА И СВЕТА. ПО НЕОФИЦИАЛНИ ДАННИ ЗНАЕМ ЗАСЕГА САМО ЗА 2 ТЕЛЕВИЗИИ: "cnn" И "reuters". ИЗКЛЮЧЕТЕЛНО ВАЖНО Е ДА ВНИМАВАМЕ КАК СЕ ДЪРЖИМ!!! САМИ ВИДЯХМЕ КАК НАШИТЕ СОБСТВЕНИ МЕДИИ ОТРАЗИХА СЛУЧАЯ. ПОРЕДНИТЕ ЖЕРТВИ НА ЦИГАНСКОТО НАСИЛИЕ И ПОЛИТИЧЕСКО БЕЗХАБЕРИЕ И КОРУПЦИЯ В БЪЛГАРИЯ БЯХА ДАДЕНИ И ПЛАТЕНИ С НАШАТА КРЪВ, А МНОГО ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ НИ ВМЕСТО ДА ГОВОРЯТ ЗА ТОВА КАК 19 ГОДИШНО МОМЧЕ БЕШЕ ЗМАЗАНО КАТО КУЧЕ, ГОВОРИХА КОЛКО ЛОШО БИЛО, ЧЕ СА ЗАПАЛЕНИ КЪЩИТЕ НА КИРО ЦИГАНИНА!!!! И ТОВА БЯХА НАШИТЕ СОБСТВЕНИ ТЕЛЕВИЗИИ....ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЕГА КАКВО ЩЕ КАЖАТ ЗАПАДНЯЦИТЕ! САМИ ЗНАЕТЕ ТЯХНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС И НАЙ-ВЕЧЕ КОГАТО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА ЦИГАНИ!!!!! МЕДИИТЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА ПРЕДСТАВЯТ ПРОТЕСТА КАТО СБИРЩИНА НА ПИЯНДЕТА, НАРКОМАНИ И ФАШИСТИ, А НЕ КАТО ОТГОВОР НА ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД СРЕЩУ ЕДНА МАФИОТСКА ВЛАСТ И ЦИГАНСКИ ТЕРОР. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО КАК СЕ ДЪРЖИТЕ И КАКВО СКАНДИРАТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ. ЕДНО "ХАЙЛ ХИТЛЕР" И ЕДНА НАЦИСТКА СВАСТИКА ДА СЕ ВИДИ И ВСИЧКИТЕ ПРОТЕСТИ В СТРАНАТА СА ОБРЕЧЕНИ. БЕЗ ДА ИМА ПРИЧИНА ОБВИНИХА НАРОДЪТ НИ И НИ НАРЕКОХА ФАШИЗОИДНИ ФУТБОЛНИ ХУЛИГАНИ, ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО НЯКОЙ ИЗЛЕЗНЕ С ФАШИСТКИ СВАСТИКИ!!!! ПОМНЕТЕ ЗА КАКВО СЕ БОРИМ...! БЪДЕТЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВМИНАТЕЛНИ И СЛЕДЕТЕ КАКВИ ХОРА ИМА НА ПРОТЕСТИТЕ...ОТЛЪЧВАЙТЕ НЕЗАБАВНО ХОРА, КОИТО СЕ БОРЯТ НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, А ЗА НЯКАКВИ СИ БОЛНИ ИДЕАЛИ.....НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ Е СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНО - ДА НЕ КАЖА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ОПРЕДЕЛЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ДА ПЛАТЯТ НА ХОРА, ЗА ДА САБОТИРАТ ПРОТЕСТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДА СЕ ПОЯВЯТ В САЙТОВЕТЕ И ДА ОБЕЗКУРАЖАВАТ ПРОТЕСТИТЕ!!!!!

парци

МнениеПуснато на: Вто 27 Сеп, 2011 12:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Е това требва да се разпечати и да се дава на хората!

Цитат:
Ако някой някъде убива и
българските деца затрива,
ако детето ти с микробус прегази
- моята полиция го пази.
Ако някое мангалско братство
граби от народното богатство,
истината днес е само тази
- родната полиция ги пази.
Ако някой децата ви убива
и престъпниците сам прикрива,
ако някой пред лъжата лази
- нашата полиция го пази.
Припев: Хора, не палете Киро,
хора, запомнете ни добре!
Вие ще бъдете бити и прибрани,
В РПУ на МВР!!!

Създайте нова тема   Напишете отговор     Форуми -> Архив на централния форум Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Следваща
Страница 29 от 35

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети