Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Fobos
Регистриран на: 14 Сеп 2006 Мнения: 1111 Местожителство: около Марс
|
Пуснато на: Пон 02 Окт, 2006 20:58 Заглавие: |
|
|
Великолепна екскурзия - зашеметяващата гледка от Алпите, интересни моменти от Германия, колосална архитектура и готически катедрали в Аахен, ултра-мега-хипер Ротердам, спиращ дъха Залсбург... Какво повече да кажа!? Забравих стадиона - прекрасно съоражение с места за инвалиди, детски сектори...
Мача беше много завързан, домакините трепереха до края! Локо се представи достойно, не само в този мач, а през шесте изиграни срещи от УЕФА тази година! Аз съм доволен и се радвам, защото показахме, че и след 10 години сме готови да мачкаме!
P.S. Аз опитах около 20 вида бира: Jever, Bit Passion, Koning Pilesener, Koning Pilesener lemon, Elephant, Krombacher, Paulaner, Thun und Taxis, Grolsch, Wickuler, Lasko, Gosser, Zlatorog, Jelen pivo, Ottakringer, Bischofshof, Osjecko, Puntigamer, Pan, Apatinsko pivo...
Най-много ми хареса Krombacher, а на вас? :lol: _________________ Man on the dark side of the Moon |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Пон 02 Окт, 2006 21:15 Заглавие: |
|
|
Fobos написа: |
P.S. Аз опитах около 20 вида бира: Jever, Bit Passion, Koning Pilesener, Koning Pilesener lemon, Elephant, Krombacher, Paulaner, Thun und Taxis, Grolsch, Wickuler, Lasko, Gosser, Zlatorog, Jelen pivo, Ottakringer, Bischofshof, Osjecko, Puntigamer, Pan, Apatinsko pivo...
|
Аз пък опитах само три вида ама по двайсе пъти! :shock: :P _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
PILATA
|
Пуснато на: Пон 02 Окт, 2006 21:23 Заглавие: |
|
|
Е най яка е истинският хАмстел,нема общо нищо с нашя-ебати и бирата 8)
А най гадната е тая помия,където я пихме в хостела -Бавария :? ебати и киселата вода :( _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
|
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Вто 03 Окт, 2006 16:36 Заглавие: |
|
|
Мале, мале добре че не продължихме че сега щехме да сме в ебем ти групата с все комшийски отбори.... :? :? :o _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
zombino Гост
|
Пуснато на: Вто 03 Окт, 2006 20:58 Заглавие: |
|
|
Jelezni,
Naminach v Roterdam ot Francija, i az da vidja sled tolkoz godini lokoto :shock: .
Super podkrepa napravichte. Mnogo po jaka otkolkoto predi 15a godini. E vjarno malko sme no me zaradva 4e njama6e govejdi izpalnenija.
Edno 6e kaja, lokoto sa mnogo stabilen otbor, tenk y Djado Grozdju, evala dojato si jiv :lol:
No nechto ne si vjarvacha mnogo tezi mom4eta, az mnogo se nadjavach 4e v poslednite 20 min 6e tragnat "va bank" samo vav ataka, pak kakvoto stane.
No sas vremeto 6e im dojde pove4e samo4ouvstvie. Dano da zapazjat tozi otbor pone o6e edna godina, togava moje da stane ne6o goljamo ...
Tazi godina vtori, dogodina 6ampioni :P
Are do skoro |
|
Върнете се в началото |
|
|
Metala Ultras Leader
|
Пуснато на: Сря 04 Окт, 2006 11:59 Заглавие: |
|
|
zombino написа: | .
Super podkrepa napravichte. Mnogo po jaka otkolkoto predi 15a godini. E vjarno malko sme no me zaradva 4e njama6e govejdi izpalnenija.
|
Седи споко след още 15 години ще е още по-добре. :P Не сериозно си стана много яко ама винаги може повече. Най-вече като бройка... :D _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|