Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Съб 21 Май, 2022 23:07 Заглавие: В "А" група и догодина ! |
|
|
В "А" група и догодина!
Че даже завършихме 11-ти
Не че съм особено вдъхновен и радостен, но все пак не се представихме лошо тоя сезон, след дълго митарстване.Поне не треперИхме, както се казва.Момчетата,щаба и Василев заслужават уважение(убийте ме с камъни), но фактите са си факти.Сега ако заиграем отново на "Локомотив", мисля всичко да придобие по-сериозен вид и да надградим още няколко места напред в класирането.И наистина Локомотив да се върне там, дето му е мястото.
САМО ЛОКО ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 24 Май, 2022 6:04 Заглавие: |
|
|
Не с камъни! С шутове треа те заличим!
И на това ако му викаш "нетреперене" не знам Василев и кликата му се доказаха като топ аматьори и загубеняци, сега ще ги видим какво ще натворят в новия сезон на цирка  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 27 Май, 2022 21:28 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Не с камъни! С шутове треа те заличим!
И на това ако му викаш "нетреперене" не знам Василев и кликата му се доказаха като топ аматьори и загубеняци, сега ще ги видим какво ще натворят в новия сезон на цирка  |
Ти сам си се заличил и зашутил, щото мачовете ти тоя сезон са по-малко от пръстите ми на едната ръка.
И в крайна сметка не сме последни,не сме предпоследни, не сме дори пред предпоследни.Което всеки един нормален човек,разбиращ поне малко от футбол биго оценил като съвсем нормално.
Всеки един клуб след от 10-тото място е с двойно,тройни,четворно по-голем бюджет от нашия....ама кво да обеснявам на човек ,който не може дори една топка да ритне да хората  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 31 Май, 2022 0:06 Заглавие: |
|
|
С тези ресурси 11-тото място е успех, за историята на Локомотив обаче е слабо представяне. Който живее само с история бързо остава само с нея. Колкото и някои да плюят Колев, след Васев и бай Гроздан, това е най-читавия треньор, който сме имали в по-нови времена. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 31 Май, 2022 7:50 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | С тези ресурси 11-тото място е успех, за историята на Локомотив обаче е слабо представяне. Който живее само с история бързо остава само с нея. Колкото и някои да плюят Колев, след Васев и бай Гроздан, това е най-читавия треньор, който сме имали в по-нови времена. |
За Човечеца съм съгласен...За другото - не особено  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 02 Юни, 2022 19:19 Заглавие: |
|
|
Може би един от най слабите отбори на ниво А група,
Но ,наистина е важното оставането ,колкото и трагикомично да звучи за Ф.К. ЛОКОМОТИВ СОФИЯ. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|