Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 04 Май, 2021 13:38 Заглавие: ЛОКОМОТИВ - Янтра на Гергьовден от 15:00!!! |
|
|
Цитат: | Приятели, ЛОКОМОТИВЦИ!
Малко остана по пътя към мечтаната цел - завръщане във висшия ешелон на българския футбол (Ефбет Лига).
Четири кръга преди края имаме отлична преднина пред конкуренцията. Този четвъртък 06/05/2021 г. - на връх празника Гергьовден приемаме отбора на Янтра (Габрово) в мач, който може да се окаже решаващ за промоцията.
ФК "Локомотив София 1929" обявява Вход СВОБОДЕН, нека направим истински празник на стадион Локомотив!
Призоваваме всеки фен на Локомотив да заповяда на стадиона и да подкрепи истински Любимото Локо. |
Тука чак леко не ми се верва и ега тоя път стане зверска фиеста!  _________________

Последната промяна е направена от Metala на Съб 08 Май, 2021 9:20; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 04 Май, 2021 15:40 Заглавие: |
|
|
Свободен вход с очаквана инвазия на фенове как го мислят с по хиляда човека на сектор?
Отваряме сектор Ве???  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 04 Май, 2021 15:54 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Свободен вход с очаквана инвазия на фенове как го мислят с по хиляда човека на сектор?
Отваряме сектор Ве???  |
Ако е необходимо и няма гостуващи фенове, ще отворят Г сектор, но да очакваме повече от 1000 човека незнам колко е реално. София е по провинцията 500 000 коли май са излезнали. Гергьовден ще е, а и мача е телевизионен, не апокифен като с Хебър. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 04 Май, 2021 16:09 Заглавие: |
|
|
Еуфория има голяма, имаше вчера семейства с деца, хора с брояч ми казаха над 250 човека в сектора.
По удобен момент от отварянето на сектор 'В' няма... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 04 Май, 2021 22:22 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Еуфория има голяма, имаше вчера семейства с деца, хора с брояч ми казаха над 250 човека в сектора.
По удобен момент от отварянето на сектор 'В' няма... |
Как ще отвориш В, като няма лиценз? При класиране и стадиона ще е без лиценз, осветлението ако не спретнем протести е чао, казват пари няма. Тиквата си замина, както и отбора му, но по милост ще играем в Бистрица  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2021 5:40 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | PILATA написа: | Еуфория има голяма, имаше вчера семейства с деца, хора с брояч ми казаха над 250 човека в сектора.
Как ще отвориш В, като няма лиценз? При класиране и стадиона ще е без лиценз, осветлението ако не спретнем протести е чао, казват пари няма. Тиквата си замина, както и отбора му, но по милост ще играем в Бистрица  |
Къде ми са детските книжки...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2021 8:34 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Еуфория има голяма, имаше вчера семейства с деца, хора с брояч ми казаха над 250 човека в сектора.
Eeeex , де да можеше да става така...революционно  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2021 17:20 Заглавие: |
|
|
Няма да отворят клетката. Според мен ще има гостуващи фенове от Янтра. А това 1000 души в сектор никой не го гледа.
Но както казахте не очаквам много. Доста народ е по прованса, а други ще се изтягат на масата _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anatoly98

|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2021 18:07 Заглавие: |
|
|
Като чуя, че хората са в провинцията и за това не идват на мач...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2021 21:39 Заглавие: |
|
|
Мача започва в 15:00, не в 15:15! _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 05 Май, 2021 23:22 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | PILATA написа: | Еуфория има голяма, имаше вчера семейства с деца, хора с брояч ми казаха над 250 човека в сектора.
Eeeex , де да можеше да става така...революционно  |
Революционно е и фотото от подписа ми.... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 06 Май, 2021 11:02 Заглавие: |
|
|
Anatoly98 написа: | Като чуя, че хората са в провинцията и за това не идват на мач...  |
A мене питаш ли ме , като 25 години не само го слушам, а го и виждам!?
Но според мен днес ще има много народ, включае и от Габрово, така че очаквам да е интересно  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|