Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 21 Авг, 2017 20:39 Заглавие: КУПА НА БЪЛГАРИЯ! |
|
|
Цитат: | Теглят жребия за Купата на България в четвъртък
вкл. 21 Август 2017.
Жребият за първия кръг на турнира за Купата на България по футбол ще бъде теглен от 11:00 часа на 24 август /четвъртък/ 2017 г.
Тридесет и два отбора ще определят шестнадесет двойки при дирижиран жребий. В първа урна ще бъдат поставени отборите от Първа лига, Созопол и Царско село, заели четвърто и пето място във Втора лига през сезон 2016/2017 г.
Във втора урна са тринадесет отбора от Втора лига и три аматьорски, които ще бъдат определени в предварителната фаза. Отборите от втора урна са домакини на мачовете, които ще се играят на 19, 20 и 21 септември 2017 г.
Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една футболна среща. |
|
 |
Shinkansen

|
Пуснато на: Чет 24 Авг, 2017 10:17 Заглавие: |
|
|
Верея... тегав жребий. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 24 Авг, 2017 10:21 Заглавие: |
|
|
с Верея вкъщи,
добре е ,че не сме гост. Срещата е една, няма реванш.  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 24 Авг, 2017 10:30 Заглавие: |
|
|
Жребий като жребий, добра проверка на силите. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 24 Авг, 2017 11:19 Заглавие: |
|
|
Смазваме ги!
Дестинация - сектора за "гости". Пеене как си можем, па кво стане  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 24 Авг, 2017 11:24 Заглавие: |
|
|
и веднага инфо за съперника от днес
Цитат: | Тежката финансова ситуация в старозагорския Верея предизвика пореден бунт сред играчите. Футболистите на Илиан Илиев от днес спряха да тренират и няма да подновят занимания, докато не си получат дължимото, научи БЛИЦ СПОРТ от изключително достоверен източник от клуба.
Тази сутрин футболистите на се явиха на предвидената тренировка и са обявили пред ръководството, че няма да стъпят на стадиона, докато не си получат дължимите суми. Играчите на Верея имат забавени общо 7 премии от миналия и този сезон, не са вземали заплати за последните два месеца, а също така не са получавали пари за наемите си от доста време и има опасност някои от тях да останат на улицата.
От клуба дължат пари и на свои бивши играчи, с които се разделиха. Показателен е случаят с Владимир Зафиров, който не е в тима от лятото, но все още има договор. Старозагорци не го разтрогват, тъй като трябва да изплатят дължимото към него. Той и други бивши играчи на Верея са обявили пред шефовете, че ще чакат до края на месеца, след което ще заведат дела за дължимите суми |
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 24 Авг, 2017 11:38 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Смазваме ги!
Дестинация - сектора за "гости". Пеене как си можем, па кво стане  |
В крайна сметка, за или против този сектор сме??? Пусни една анкета из фейсшитнята да се види кой какво мисли. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 24 Авг, 2017 13:41 Заглавие: |
|
|
Исках Левски.Жалко.Тези несретници трябва да ги бием.
Само Локо! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 25 Авг, 2017 9:41 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Metala написа: | Смазваме ги!
Дестинация - сектора за "гости". Пеене как си можем, па кво стане  |
В крайна сметка, за или против този сектор сме??? Пусни една анкета из фейсшитнята да се види кой какво мисли. |
Е в пъти по-добре е от "А" според мен.
Иначе анкета лесно...ама от 1500 човека група, колко идват реално на мачове  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Пет 25 Авг, 2017 9:56 Заглавие: |
|
|
Интересно тогава при толкова дължими суми от неизплатени заплати и премии как ги допускат до участие в първенството. Нали Боби Михайлов твърдеше преди да започне сезона, че всички отбори са наред финансово и нямат проблеми. А то само като се замисли човек само левскарите с какви огромни дългове са и ги милват с перце, как да извадят други отбори с пъти по-малки от тях. Така както направиха с нас преди две години. БФС = мафия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 25 Авг, 2017 12:53 Заглавие: |
|
|
Кур за БФС!
Фалшива коса,фалшив футбол!
Първенството трябва да се закрие,поради пряката намеса на държавата.Премиера си вкара отборчето в А група,на ПФК Левски им опростиха 29 000 000 дългове. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 25 Авг, 2017 13:24 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Кур за БФС!
Първенството трябва да се закрие,поради пряката намеса на държавата.Премиера си вкара отборчето в А група,на ПФК Левски им опростиха 29 000 000 дългове. |
Вечна смърт!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 25 Авг, 2017 14:21 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | bulgarista написа: | Кур за БФС!
Вечна смърт!!!  |
a Венци си върна отборчето да домакинства на кочината си без да има лиценз за това
и нямат осветление
и няма трудови войски...  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пет 25 Авг, 2017 15:42 Заглавие: |
|
|
срамна работа,особенно в Левски _________________
 |