Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 04 Май, 2017 14:41 Заглавие: Локомотив-Созопол 18ч. 06.05.2017 |
|
|
Всички с име Жоро и Жоржана да идват на мача и да ни черпят нас останалите.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 04 Май, 2017 19:30 Заглавие: |
|
|
През тва време ще съм в Созопол...Ирония  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Съб 06 Май, 2017 11:37 Заглавие: |
|
|
"Тема спорт": В Локо (Сф) решават за атака на елита след края на сезона
Изпълнителният директор на Локо София Бойчо Величков постави положителна оценка за представянето на отбор във Втора лига. Той обяви, че за евентуална атака на елита догодина ще се говори след края на сезона. Тогава ще стане ясна и съдбата на старши треньора Явор Вълчинов. Наставникът сподели, че ако червено-черните не преследват Първа лига, едва ли ще остане.
"Знаете какви трудности преодоляхме. С всеки изминал мач момчетата се представят по-добре. Казах им, че Всяка седмица трябва да показват характер и по-голяма агресия, ако искат да прогресират. Дали от новия сезон Локомотив вече ще преследва промоция в елита? Има време дотогава. Сега гледаме да завършим силно първенството. После ще му мислим. След края на сезона ще се съберем, ще седнем и ще обсъдим ситуацията. На първо време трябва да преценим дали финансово можем да издържим един щурм на Първа лига. Ще направим разчет. Целите се основават най-вече на финансовите възможности. Най-лесно е да кажеш празни приказки от сорта, че ще гониш промоция и тям подобни цели, а после нещата да се окажат нереални. За момента, знаете много добре, финансовото ни положение не е цветущо. Г-н Иван Василев сам издържа цял клуб. Не му е хич лесно. Много пъти му се чудя на търпението, как издържа... Ако не беше той, Локомотив нямаше да го има", сподели Величков пред vitoshanews.com.
Днес железничарите приемат Созопол.
Явно дните на Василев са преброени.Какво има да решават след като сега едвам, едвам скалъпваме 2-та края.Караме до края на сезона и догодина се бориме за оставане в групата.Няма нищо срамно да си го кажат, ако разбира се не се оттеглят преди това  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 06 Май, 2017 20:44 Заглавие: |
|
|
Има ни и сме в играта,
Ако се реши атАкуваме лелеяната група на лудогорец.
Това ще осмисли ли съществуванието ни.
Вижте славия......
Да си изтривалка не мерси.
Важното е че играем на Локомотив стадиона,плаката на отбора е на стената на баща ми-човека закърмил ме...
Това е,
Има ни,
Ние сме
Не сме припознали некой си,
Стога мрункане
Само Локо _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 06 Май, 2017 22:35 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локо Сф надви Созопол, неидентифициран фен нахлу на терена |
От Гестапо никой не може да се скрие  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 06 Май, 2017 22:37 Заглавие: |
|
|
Ма много непослушни сте били...
Цитат: | Лек инцидент възникна в 52-ата минута. Феновете на Локомотив хвърлиха хартиени ленти по посока на скамейката на своя отбор. Едно неразгънато руло обаче неволно уцели по врата страничния съдия Младен Маринов, което за секунди прекъсна играта.
В края му неколцина фенове, или просто група младежи, изскочиха отнякъде на пистата и един от тях навлезе за кратко върху игрището. Не се разбра откъде се появиха и какво целяха, но сякаш не бяха от зрителите на стадиона, а гоненицата им приключи там.
В края на мача фен се появи изневиделица на терена и го прекоси. Други неколцина пък се гонеха по пистата на стадиона. Така и не стана ясно каква беше идеята им. Хубавото е поне, че инцидентът трая кратко и запалянковците напуснаха стадиона без повече проблеми. Те не носеха обозначителни знаци на Локомотив. |
|
 |
lifes

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|