Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Pride

|
Пуснато на: Съб 17 Яну, 2015 5:18 Заглавие: Курбан за здраве, неделя 18.01.2015 ст. Локомотив |
|
|
Приятели, феновете на Локомотив София Ви канят на курбан за здраве по случай Атанасовден на 18 януари 2015 г., от 13 часа. Събитието по традиция ще бъде на стадион Локомотив. Ще бъде приготвен пилешка и телешка курбан чорба. Всеки от Вас, който иска, може да си приготви питка, която попа също ще освети за здраве! Входът е безплатен, но се надяваме да отделите скромна сума за покриване на разходите по курбана. Всеки, който мисли доброто на Локомотив и феновете му е добре дошъл!
Само ние, само Локо!
http://lokosf.info _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 19 Яну, 2015 10:46 Заглавие: |
|
|
За 7-ми пореден път !
ЕВАЛА, на всички които уважиха събитието ! Да сме живи и здрави и да ни стават пишките още дълги години !
Само ние, само Локо !
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 19 Яну, 2015 10:52 Заглавие: |
|
|
Стана да си ебе майката! Много добре! Дори в гадната кал усещането беше много яко.
Чакаме отчет на финансовата час и който е правил снимки да намери начин да ми ги прати за сайта  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 19 Яну, 2015 11:06 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Стана да си ебе майката! Много добре! Дори в гадната кал усещането беше много яко.
Чакаме отчет на финансовата час и който е правил снимки да намери начин да ми ги прати за сайта  |
П. снима,ако му имаш координати да и ги прати фотосите,
евала на готвачите и кротките пиячи,
екстра беше
Само ние!!!
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 19 Яну, 2015 11:08 Заглавие: |
|
|
Май ги неам...Метни ги на лични и да видим какво що  _________________
 |