Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 04 Мар, 2014 18:49 Заглавие: Ботев(Пд)-Локомотив(София)-08.03.14/13:30ч.Коматево |
|
|
Нека не се заблуждаваме след двете победи.Чака ни труден мач. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 04 Мар, 2014 20:01 Заглавие: |
|
|
хикс реално и супер интригуващ мач с много голове  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
Пуснато на: Вто 04 Мар, 2014 20:51 Заглавие: |
|
|
3-0 реално...
Не смятам, че ще е труден мачът... Лесно ще ни бият  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 04 Мар, 2014 21:44 Заглавие: |
|
|
Jenia LCI написа: | 3-0 реално...
Не смятам, че ще е труден мачът... Лесно ще ни бият  |
Млък ма пача!!!
Аз викам един тегав хикс..поне!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 04 Мар, 2014 23:02 Заглавие: |
|
|
и да паднем и да бием
па ше се напием
аре Локооо !!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Съб 08 Мар, 2014 15:15 Заглавие: |
|
|
ЕХХХ ГАЛЕВ ГАЛЕВ -ДВЕ ГРЕШКИ ДВА ГОЛА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Съб 08 Мар, 2014 18:11 Заглавие: |
|
|
ЕТО ТОВА Е ГИГОМОТИВ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Съб 08 Мар, 2014 18:27 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Старши треньорът на Локо (Сф) Стефан Генов се е разминал с голямо нещастие след мача с “Ботев” (Пд). “Червено-черните” паднаха в Коматево с 1:4. Чечо не се яви на задължителната пресконференция. Причината е, че специалистът е бил ударен с бутилка по главата при прибирането си към съблекалните след края на мача. На брифинга се появи неговият помощник Красимир Манолов, който уточни, че Стефан Генов е ударен с пълна бутилка с вода, хвърлена от фен на „жълто-черните“. |
Изпитвах леко уважение към тези ТУРЦИ най вече благодарение на омразата ми към Локо Пд. Като се сетя лятото как треперих да отстранят Щутгарт.. Е сега им пожелавам най-искрено да убият КАРАИБРАХИМ и да си седат цял живот във В група, където явно им е мястото. Отбор съставен от президент турска подлога, отбор изцяло съставен от евреи, власи, араби и мангали, какъв принос имат тия за българския футбол??
Иначе за мача няма какво да кажа Вальо Галев си е отличен изпълнител на поръчки на Гигов това е ясно. Трябваше да паднем с толкова явно паднахме. Честито на турците, сега ми е много интересно ще ги накажат ли или отново ще ги помилват? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
миле гърбавия
|
Пуснато на: Съб 08 Мар, 2014 21:07 Заглавие: |
|
|
Колко пъти казвам, че Галев е посредствен вратар? Ама бил локомотивец! Е, и аз съм локомотивец,що не ме сложите на вратата? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Съб 08 Мар, 2014 22:57 Заглавие: |
|
|
миле гърбавия написа: | Колко пъти казвам, че Галев е посредствен вратар? Ама бил локомотивец! Е, и аз съм локомотивец,що не ме сложите на вратата? |
е добре де
при 1-вия гол е оставена САМА ЕДНА МАЙМУНА която забива топката от малкото наказателно поле .Кво да направи Галев.
при втория гол е оставена САМА ЕДНА МАЙМУНА да стреля необезпокоявано.
Кво да направи Галев шутът беше неспасяем.
при третия гол НАШАТА МАЙМУНА изпълни толкова некадърно един пряк свободен че цялата ни защита беше в полето на Ботев и ни израснаха на контра с шут по диагонала, Галев просто успя да парира да не влезе, но после отново необезпокоявано играчът в жълто вкара.
Кво да направи Галев.
При четвъртия гол от корнер бяха останали 2 ма играчи в жълто и един в червено-черно в МАЛКОТО НАКАЗАТЕЛНО???
Въпросът е не толкова какво правеше Галев, а защитата ни ???
Не на последно място само да съм чул някой да се оплаква от условията на Локомотив!!!
ДНЕСКА БЯХМЕ В КОРИДОР ЕБАТИ
Все пак като за нас си 50 човечета не е зле!! Само Локо !! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Нед 09 Мар, 2014 0:09 Заглавие: |
|
|
Момчета, няма смисъл да спорим. Четвъртък е мачът на истината, важното е четвъртък всички да сме на линия, тогава е нашият мач. Аз лично идвам от Плевен, за подкрепа..
САНО НИЕ, САМО ЛОКО!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 09 Мар, 2014 10:07 Заглавие: |
|
|
Pippo написа: | Аз лично идвам от Плевен, за подкрепа..
САНО НИЕ, САМО ЛОКО!! |
Е тва е приказка! Ше се зима отпуска начи
А иначе вчера бяхме на още един мач, в който се бихме сами. Я си им вкарай ти два парала преди почивката, па после кой ще да е вратар. Вальо може да е много голям локомотивец, но истината е че е нестабилен вратар и това никога няма да се промени. Само че без пари толкова
Парц, ефала че си хванал номера с лейкопласта. Всички се втрещихме като го видяхме това и наистина отразява трагикомедията ни като клуб.
Все пак каквото и да си говорим играхме не зле и с тази игра няма как да изпаднем...за радост или съжаление  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 09 Мар, 2014 10:43 Заглавие: |
|
|
стига бе удар от 25 метра, избивай я тая топка с юмруци,кво да напрай освен да си я изпусне във вратата,
все пак Ботев са по добър от нас, щеше да е чудо да вземем дори хикс,
виж им само базата на школата за какво говорим,ние имаме мултифункционални лейкопласти и клуб и све,
лошо впечатление ми направи помощник треньора след мача -Орел ли е щука ли е, говори повече за Ботев като отбор,кво им куцало,на какво трябвало да работят отколкото за отбора който представлява,
като заключение,
ГИГОВ,МЕТНИ СЕ ОТНЯКЪДЕ СМЕШНИК!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 09 Мар, 2014 12:17 Заглавие: |
|
|
Мача го загубихме сами.Можеше да вземем нещо от този мач,но уви!Мачовете на истината тепърва предстоят.Този с Ботев не решава нищо.Вальо беше нестабилен този мач,но толкова си може.На фона на това какъв стадион строят Ботев и каква е базата им,сравнение с нашата и даже дори и това,че на наш футболист номера му е изписан с лекопласт,цяло чудо щеше да е,да вземем нещо _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|