Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пет 27 Дек, 2013 9:52 Заглавие: 24 малки негърчета |
|
|
Цитат: | Маркиньос се цупи на Локомотив София, иска в ЦСКА
Голмайсторът на Локомотив (София) Маркиньос е обявил бойкот заради ЦСКА, пише в. Стандарт. Бразилецът е помолил ръководството на "железничарите" да се върне на "Армията".
След първоначален отказ Марки отпрашил към родината си. Това е причината да пропусне и последния мач на Локо (Сф) в Разград, а не контузия, както беше обяснено.
С Маркиньос няма никаква връзка и се изчаква завръщането му за уточнителни разговори. Техничарят няма как да разтрогне с Локо (Сф), тъй като Николай Гигов е точен към футболистите си цяла есен.
От "Надежда" предпочитат да вземат пари за звездата си, а ЦСКА на този етап не разполага с достатъчно средства. |
Предлагам като изтръскат още неколко дървета по Африка тая зима и да вземем наистина да изпълним планът от "Армията", ебал съм им майката на всичките.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Пет 27 Дек, 2013 11:35 Заглавие: |
|
|
А конкретно на тоя миризлив мангал може 2 пъти. Не ми пука за скапаните му голове на празна врата, по добре да отпаднем, отколкото да се "радваме" на подобен боклук. Най-добре е, ако наще решат да го преебат и докато му изтече договора лятото не играе и 1 минута, за да му съсипем формата, пък после нека си я връща в чорбата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 27 Дек, 2013 11:49 Заглавие: |
|
|
да гледа видео |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 27 Дек, 2013 12:31 Заглавие: |
|
|
Ма тоя план отдавна треаше да се изпълни щото САМО това е реално оръжие срещу Лъжльо от което нещо може да го заболи..
Иначе ми дреме за тоя черен чорбар  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|