Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 10 Апр, 2013 19:32 Заглавие: Левски- ЛОКОМОТИВ събота 13.04 от 15 часа ст.Герена |
|
|
Нека подкрепим момчетата в съботния двубой,
На последния мач срещу славия Кокала нахлу на терена и седя там 5 минути докато го изгонат и накажат да не води на Герена,
прогнозата ми е хикс.
САМО ЛОКО!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 6:33 Заглавие: |
|
|
Само Локо, само ние. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 10:06 Заглавие: |
|
|
Там сме!Заслужават го! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 10:36 Заглавие: |
|
|
АЕ БЕ БУФЕРИ ИИИИИИИ !!! БИХМЕ ЦСКА,БИХМЕ СЛАВИЯ
КВО ИСКАТЕ ОЩЕ БЕ ??????ДИГАЙТЕ СИ ГЪЗЪ , ВСИЧКИ НА МАЧА !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 11:22 Заглавие: |
|
|
Няма да се изненадам ,ако измъкнем нещо,Левски са много зле в момента _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 11:51 Заглавие: |
|
|
tseko написа: | Няма да се изненадам ,ако измъкнем нещо,Левски са много зле в момента |
Да играят мъжки пък точка/и или не няма значение. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 12:00 Заглавие: |
|
|
Аз пък няма да се изненадам, точно защото са много зле в момента, да ги реанимиране.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 14:34 Заглавие: |
|
|
А дано вземем нещо.Всеки мач за нас е финал! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 14:47 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | А дано вземем нещо.Всеки мач за нас е финал! |
ЗАБРАВИ :
3.04.2013 г. /събота/ 15.00ч.
Левски - Локомотив София
Стефан Спасов, Иван Вълчев, Николай Георгиев, 4-ти Владимир Вълков
ЕБИ МУ МАЙКАТА, ТОЯ ПЕДЕРАСТ ПАК ГО СЛОЖИХА ДА НИ КОЛИ !
ПУ ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 16:55 Заглавие: |
|
|
Само да им вкараме първи гол и сами ще си прекратят мача _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 11 Апр, 2013 20:28 Заглавие: |
|
|
след хиска на Лудонещо си и цесикату шанса е по малък,но продължаваме да мечтаем...да не био да имаме 100 годишен юбилей та да се сдухваме  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Пет 12 Апр, 2013 10:49 Заглавие: |
|
|
Събота е поредното дерби за София! Отбора ни е непредвидим може да падне от най-слабия ,но може да вземе скалпа на всеки ,,гранд". Момчетата ни дариха 2 скалпа до сега,идва време на абонатите.Те заслужиха с игра и раздаване нашата подкрепа.Да не са Меси и Роналдо,играят на изораната нива в Своге.НО СА НАШИЯ ЛОКОМОТИВ,НАШАТА ЧЕРВЕНО-ЧЕРНА ЛЮБОВ!ЗАРАДИ КОЙТО СИ ДАВАМЕ ПОСЛЕДНИТЕ ПАРИ,ОБИКАЛЯМЕ БЪЛГАРИЯ И ОБИЧАМЕ ДО ГРОБ!ВРЕМЕ Е И ВСИЧКИ КОИТО СА СЕ ОТЧАЯЛИ ДА СЕ ВЪРНАТА ПРИ НАС НА ТРИБУНАТА- ЛОКОМОТИВ ИМА НУЖДА ОТ ВАС! ЗА ТОВА В СЪБОТА НЕКА СМЕ НА ГЕРЕНА В КЛЕТКАТА И ДА СИ НАПРАВИМ ФИЕСТА КАКТО НИЕ СИ МОЖЕМ!ПЪК КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ!КОЙТО ИСКА ОРГАНИЗИРАНО ДА ПОСЕТИ ТОЗИ МАЧ ДА Е В 13Ч. НА СТАДИОН ЛОКОМОТИВ КАФЕТО НА БОЙКО!ЛОКО НАПРЕД !НИЕ СМЕ С ТЕБ! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 12 Апр, 2013 12:04 Заглавие: |
|
|
Дани Пеев: Левски тъне в посредственост, а иска резултати
Бившият играч на Левски и настоящ на Локо (Сф) Даниел Пеев говори пред „Меридиан Мач" преди столичното дерби с Левски. Юношата на „железничарите" е оптимист за мача на „Герена". Според Пеев са налице всички предпоставки „червено-черните" да вземат точки от сериозно разклатения тим на Левски. Атакуващият футболист е убеден, че отборите, борещи се за спасение, ще играят честно. Битката за оцеляване ще се решава до последно, а отборите на Пирин (ГД) и Берое също са застрашени.
Дани, предстои мач с Левски, какво очакваш от него?
- Съвсем нормален мач за Локо (Сф). Не се притесняваме от нищо. Самочувствието ни се увеличи след мача със Славия и сме готови за битка. Имаме достатъчно време да се подготвим за мача. Двата отбора се познаваме добре и смятам, че няма с какво да се изненадаме. Пред нас има всички предпоставки да спечелим точки на „Герена".
Изпитваш ли сантиментални чувства срещу „сините", след като игра на „Герена" преди близо 10 години?
- Не. Съвсем спокоен мач, като всички други. Аз играя за родния си клуб Локомотив и това е най-важното. Уважавам Левски, но нищо повече. Целта е да си тръгнем с високо вдигнати глави. За футболистите мачовете с грандовете са важни, защото точно в тях може да докажеш, че си добър футболист.
Важно ли е пак да вкараш гол на Левски?
- Надявам се да го направя, но по-важно е Локо да не загуби. Все пак работата ми е да вкарвам голове и да подавам. За нас няма значение срещу кого играем, целта е 3 точки. Вкарвал съм на Левски, няма да е нещо ново. Миналия сезон се разписах при 1:1 с екипа на Локо. Преди това като футболист на Пирин, с мой гол изхвърлихме Левски на полуфинал за Купата. Тогава Кокала беше треньор на „сините".
Разбираш ли се с Емил Велев?
- Той е много добър треньор. Освен това обаче умее да поддържа духа на футболистите. Умираме да се смеем в съблекалнята. Пуска страшни майтапи.
Появиха се слухове, че Локо (Пд) е дал мача на Ботев (Bp). Ти какво мислиш?
- Категорично не вярвам да е станало така. Най-малкото Локо (Пд) игра първи мач на осветление и се бяха събрали много зрители. Само заради феновете си не биха направили такова нещо. От друга страна, се омаловажава трудът на Ботев (Враца). Трябва да похвалим футболистите и треньорите на противника, които също като нас работят всеки ден.
Притесняваш ли се от удари под кръста в борбата за оцеляване?
- Дразня се на тези приказки. Само се говори какво ли не, ако има нещо, нека извадят доказателства. Трябва да се уважаваме по между си. Съдиите грешат в полза на всеки.
Какво е мнението ти за конкуренцията?
- За разлика от друга година, борбата е голяма. Няколко отбора сме в люта битка за спасение. Пирин (ГД) и Берое на този етап не са засегнати, но смятам, че и тяхното положение не е сигурно. Като биеш 1-2 мача и се изкачваш в класирането, но трябва постоянство. Тежко е, че 4 отбора се борят за спасение. Струва ми се, че това е прекалено много. До последно ще се реши съдбата на изпадащите. Няма да е като други сезони, в които още на полусезона се знае положението на дъното. Два отбора са ясни, но другите не са се предали. Етър също ще опита да оцелее до последно.
Защо се стигна до кризата в Левски?
- От времето, когато бях аз в Левски, много неща са се променили. Не е коректно да давам оценки. Разликата, която ми прави явно впечатление, е, че тогава бяхме 34 равностойни футболисти. Когато националните отбори имаха мач, при младежите имаше 5 човека, а в първия отбор и отгоре. За капак поне двама от чужденците също бяха с повиквателни от страните си. Левски не е това, което искат да виждат хората. Това, че има малко хора на стадиона, е показателно. Организацията на „Герена" е №1 в България.
Може ли „сините" да станат шампиони?
- На Левски му липсва класа. Не може да тънат в посредственост и да искат резултати. В тази връзка ще кажа, че когато в а Левски правехме двустранна игра, нямаше място за всички. Останалите футболисти правеха квадрат, сред тях са оставали и звездите на отбора. Георги Чиликов, Ричард и други са гледали отстрани.
Какво се промени в Локо (Сф) през този полусезон?
- През пролетния полусезон има воля в Локо (Сф). Началото не е зле за отбор, който се бори да не изпадне. Да не забравяме, че и в някои от мачовете играехме дълго вре ме с човек по-малко. Сгъстеният цикъл от мачове е добре дошъл за нас.
След мача със Славия, когато отидохте да поздравите публиката, ти беше мрачен. Защо не се радваше с останалите?
- Естествено, че се радвах. Трябва да си малоумен да не си щастлив. Бяха ме ритнали лошо и умората и болката надделяваха. Все пак зарадвахме нашите фенове с успех над вечния противник. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 12 Апр, 2013 13:03 Заглавие: |
|
|
По 4 лв ще са най-евтините пропуски за Левски-Локо Сф
12 април 2013 11:31
Билетите за столичното дерби вече са в продажба
Ръководството на ПФК Левски определи цените на билетите за двубоя от 22-ия кръг на първенството с Локомотив (София), който ще се играе в събота, 13 април от 15,00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.
Продажбата на билети на касите на стадион "Георги Аспарухов" ще стартира в деня на мача в 10,00 часа и ще продължи до края на първото полувреме.
Цени на билетите:
В сектор - 6 лв
Б сектор - 4 лв
Г сектор - 4 лв |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 12 Апр, 2013 16:38 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: |
Дани Пеев: Левски тъне в посредственост, а иска резултати
Бившият играч на Левски и настоящ на Локо (Сф) Даниел Пеев говори пред „Меридиан Мач" преди столичното дерби с Левски. Юношата на „железничарите" е оптимист за мача на „Герена". Според Пеев са налице всички предпоставки „червено-черните" да вземат точки от сериозно разклатения тим на Левски. Атакуващият футболист е убеден, че отборите, борещи се за спасение, ще играят честно. Битката за оцеляване ще се решава до последно, а отборите на Пирин (ГД) и Берое също са застрашени.
Дани, предстои мач с Левски, какво очакваш от него?
- Съвсем нормален мач за Локо (Сф). Не се притесняваме от нищо. Самочувствието ни се увеличи след мача със Славия и сме готови за битка. Имаме достатъчно време да се подготвим за мача. Двата отбора се познаваме добре и смятам, че няма с какво да се изненадаме. Пред нас има всички предпоставки да спечелим точки на „Герена".
Изпитваш ли сантиментални чувства срещу „сините", след като игра на „Герена" преди близо 10 години?
- Не. Съвсем спокоен мач, като всички други. Аз играя за родния си клуб Локомотив и това е най-важното. Уважавам Левски, но нищо повече. Целта е да си тръгнем с високо вдигнати глави. За футболистите мачовете с грандовете са важни, защото точно в тях може да докажеш, че си добър футболист.
Важно ли е пак да вкараш гол на Левски?
- Надявам се да го направя, но по-важно е Локо да не загуби. Все пак работата ми е да вкарвам голове и да подавам. За нас няма значение срещу кого играем, целта е 3 точки. Вкарвал съм на Левски, няма да е нещо ново. Миналия сезон се разписах при 1:1 с екипа на Локо. Преди това като футболист на Пирин, с мой гол изхвърлихме Левски на полуфинал за Купата. Тогава Кокала беше треньор на „сините".
Разбираш ли се с Емил Велев?
- Той е много добър треньор. Освен това обаче умее да поддържа духа на футболистите. Умираме да се смеем в съблекалнята. Пуска страшни майтапи.
Появиха се слухове, че Локо (Пд) е дал мача на Ботев (Bp). Ти какво мислиш?
- Категорично не вярвам да е станало така. Най-малкото Локо (Пд) игра първи мач на осветление и се бяха събрали много зрители. Само заради феновете си не биха направили такова нещо. От друга страна, се омаловажава трудът на Ботев (Враца). Трябва да похвалим футболистите и треньорите на противника, които също като нас работят всеки ден.
Притесняваш ли се от удари под кръста в борбата за оцеляване?
- Дразня се на тези приказки. Само се говори какво ли не, ако има нещо, нека извадят доказателства. Трябва да се уважаваме по между си. Съдиите грешат в полза на всеки.
Какво е мнението ти за конкуренцията?
- За разлика от друга година, борбата е голяма. Няколко отбора сме в люта битка за спасение. Пирин (ГД) и Берое на този етап не са засегнати, но смятам, че и тяхното положение не е сигурно. Като биеш 1-2 мача и се изкачваш в класирането, но трябва постоянство. Тежко е, че 4 отбора се борят за спасение. Струва ми се, че това е прекалено много. До последно ще се реши съдбата на изпадащите. Няма да е като други сезони, в които още на полусезона се знае положението на дъното. Два отбора са ясни, но другите не са се предали. Етър също ще опита да оцелее до последно.
Защо се стигна до кризата в Левски?
- От времето, когато бях аз в Левски, много неща са се променили. Не е коректно да давам оценки. Разликата, която ми прави явно впечатление, е, че тогава бяхме 34 равностойни футболисти. Когато националните отбори имаха мач, при младежите имаше 5 човека, а в първия отбор и отгоре. За капак поне двама от чужденците също бяха с повиквателни от страните си. Левски не е това, което искат да виждат хората. Това, че има малко хора на стадиона, е показателно. Организацията на „Герена" е №1 в България.
Може ли „сините" да станат шампиони?
- На Левски му липсва класа. Не може да тънат в посредственост и да искат резултати. В тази връзка ще кажа, че когато в а Левски правехме двустранна игра, нямаше място за всички. Останалите футболисти правеха квадрат, сред тях са оставали и звездите на отбора. Георги Чиликов, Ричард и други са гледали отстрани.
Какво се промени в Локо (Сф) през този полусезон?
- През пролетния полусезон има воля в Локо (Сф). Началото не е зле за отбор, който се бори да не изпадне. Да не забравяме, че и в някои от мачовете играехме дълго вре ме с човек по-малко. Сгъстеният цикъл от мачове е добре дошъл за нас.
След мача със Славия, когато отидохте да поздравите публиката, ти беше мрачен. Защо не се радваше с останалите?
- Естествено, че се радвах. Трябва да си малоумен да не си щастлив. Бяха ме ритнали лошо и умората и болката надделяваха. Все пак зарадвахме нашите фенове с успех над вечния противник. |
Това е за тук http://www.ultrasloko.com/forums/viewtopic.php?t=4959&start=60 _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|