Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 11:58 Заглавие: Локомотив Сф - Лудогорец , 15:45, неделя 31.03. |
|
|
Локо (Сф) пита ЦСКА и Левски за стадион
Локомотив (Сф) преговаря с ЦСКА и Левски за ползване на техните стадиони, ако БФС постанови предвидените за телевизионно излъчване домакински мачове на “железничарите” да не се играят в Своге.
БНТ пожела двубоят между “червено-черните” и “Лудогорец” от следващия кръг на “А” група, насрочен за неделя от 15,45 ч в Своге, да се играе на друг стадион, защото там липсвали подходящи условия за добро тв предаване.
Спортно-техническата комисия на БФС трябваше да заседава по казуса, но отложи сбирката за днес.
Вчера “Локомотив” (Сф) попита с декларация дали е “толкова проблемен мачът с “Лудогорец”, че се създава това огромно напрежение”. Клубът няма време да реагира и да уреди нов стадион за двубоя с шампиона. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 13:00 Заглавие: Re: Локомотив Сф - Лудогорец , 15:45, неделя 31.03. |
|
|
bulgarista написа: | [color=red]
Клубът няма време да реагира и да уреди нов стадион за двубоя с шампиона. |
След като 20г. клубът спи!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 17:39 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Левски и ЦСКА скочили в защита на заплашения с глоба Локо Сф
Представителите на двата столични гранда Левски и ЦСКА, както и доста други от участниците в днешната среща за тв правата, са изразили подкрепата си към Локомотив Сф, съобщи за Гонг участник в сбирката.
На нея е била обсъждана и заплахата, която е отправена към Локомотив Сф, ако мачът с Лудогорец не бъде излъчен по телевизията, клубът от „Надежда” да бъде сериозно глобен.
„Не може за едни да може, а за други да не може”, било мнението на столичните грандове по отношение на спора около стадиона в Своге и трябва ли там да се играе мачът Локо Сф – Лудогорец.
И „сини”, и „червени”, били склонни да разрешат на Локо Сф в бъдеще да домакинства на техните стадиони, при напълно приемливи финансови условия.
От БФС още не са отговорили официално къде ще се играе предвиденият за неделя от 15.45 мач Локо Сф – Лудогорец. |
Милинките...И те се загрижили за нас  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 18:24 Заглавие: |
|
|
кога ще стане ясно къде ще играем?
и совите бяха ли това което са?  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 18:46 Заглавие: |
|
|
http://bfunion.bg/news/3776
каквото и да означава това:
Цитат: | - С цел равнопоставеност, СТК при БФС дава срок до края на работния ден на 28.03.2013 г. ръководството на ПФК “Локомотив” Сф да потвърди или представи друг лицензиран стадион на който да проведе всички оставащи домакински срещи от пролетния дял на "NEWS7 футболно първенство" 2012/13 до пускане в експлоатация на стадион „Локомотив” в кв. Надежда.
Като страна по договора за излъчване на срещите от "NEWS7 футболно първенство", ръководството на ПФК „Локомотив” Сф е запознато с условията по договора и носи финансовата и друга отговорност за действията си. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 18:50 Заглавие: |
|
|
Jenia LCI написа: | http://bfunion.bg/news/3776
каквото и да означава това:
Цитат: | - С цел равнопоставеност, СТК при БФС дава срок до края на работния ден на 28.03.2013 г. ръководството на ПФК “Локомотив” Сф да потвърди или представи друг лицензиран стадион на който да проведе всички оставащи домакински срещи от пролетния дял на "NEWS7 футболно първенство" 2012/13 до пускане в експлоатация на стадион „Локомотив” в кв. Надежда.
Като страна по договора за излъчване на срещите от "NEWS7 футболно първенство", ръководството на ПФК „Локомотив” Сф е запознато с условията по договора и носи финансовата и друга отговорност за действията си. |
|
демек няма да играем до Въжения мост,май,а?
остават други култови Арени около Подуене,Орлов Мост???
или това е малката голяма стъпка към връщането на нашия????
и коя е правилната бюлетина със ЗА????? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 19:24 Заглавие: |
|
|
Наще са билЕ ТВЪРДИ сакаме у Своге, не се напиняме да е у дома  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 20:06 Заглавие: |
|
|
Ебати до какво ни докара тоя циганин мръсен... Няма такъв срам, няма такава гавра... То не знам как да го нарека вече. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 20:15 Заглавие: |
|
|
Отдавна ,не ни е смешно,заеби.
от неигран мач със славия,до мачове край Въжения Мост,
някъде по надолу?
и все пак Само Локо!!! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 22:04 Заглавие: |
|
|
Тия Педерасти от БФС-ту да са гледали като са разрешавали. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 27 Мар, 2013 23:46 Заглавие: |
|
|
мислех че ще натегнат Лудогорец да ги посрещнем в Надежда,ама Киро Фалкона е май по силен от два роторни двигатела на Ми21 . _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 28 Мар, 2013 6:34 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | мислех че ще натегнат Лудогорец да ги посрещнем в Надежда,ама Киро Фалкона е май по силен от два роторни двигатела на Ми21 . |
Нема за кога...Ама не е лошо да си помечтаем де  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 28 Мар, 2013 8:40 Заглавие: |
|
|
Цитат: | СТК даде срок до утре на Локо Сф да посочи стадион, клубът вече реши – в Своге
СТК към БФС даде срок до утре в 17 часа на Локомотив Сф да посочи лицензиран стадион, на който да изиграе всичките си домакински срещи до лицензирането на съоръжението в „Надежда”.
От Локомотив Сф обаче вече са наясно с решението си и го обявиха пред Гонг чрез адвоката си Михаил Михайлов:
„Току-що стиковах позицията ни с Николай Гигов и с Емил Велев. И двамата са категорични, че ще изиграем всичките ни домакинства до лицензирането на стадион „Локомотив” в Своге. Това означава, че ще играем там с Лудогорец в неделя, а най-вероятно и следващите ни две домакински срещи, които са със Славия и Ботев Пд. Не разбираме защо искат отново от нас да посочим лицензиран стадион, след като ние вече сме го направили в началото на полусезона. Това е лицензираният от структура на БФС Градски стадион в Своге”, сподели адвокат Михайлов. |
Да го стиковат манафите тоя Баси...ако натискаха толко за Надежда, колкот за Своге, току виж да се бехме върналЕ  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 28 Мар, 2013 12:30 Заглавие: |
|
|
Ако треа да перефразирам Чичовото - "Вадим отборът по кану-каяк и ги сцепваме"  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|