Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 16:42 Заглавие: Отложиха първия кръг на А група |
|
|
Мач с ЦСКА,няма да има на 24 февруари.Очакваме да видим първенството от втори кръг ли ще започне или ще се прави нова програма _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 16:52 Заглавие: Re: Отложиха първия кръг на А група |
|
|
Turo_Bufera написа: | Мач с ЦСКА,няма да има на 24 февруари.Очакваме да видим първенството от втори кръг ли ще започне или ще се прави нова програма |
Бих казал - идеалистично!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 16:56 Заглавие: Re: Отложиха първия кръг на А група |
|
|
Metala написа: | Turo_Bufera написа: | Мач с ЦСКА,няма да има на 24 февруари.Очакваме да видим първенството от втори кръг ли ще започне или ще се прави нова програма |
Бих казал - идеалистично!!!  |
На майка им у путката !!!
БФС НА КАЛЕ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 16:58 Заглавие: |
|
|
Спортно-техническата комисия на БФС събра днес и реши да отложи първия кръг от първенството на А група, който по програма е на 24-26 февруари.
Както е известно, повечето водещи клубове настояха за отлагане на старта на шампионата. От футболния съюз се съобразиха с тяхното мнение и началото на първенството ще бъде изместено за март.
Пролетният дял от шампионата ще стартира със 17-ия кръг, а отложеният 16-ти ще се играе в дните 20-22 март.
Ето и цялото решение на спортно-техническата комисия към БФС
Решение -14.02.2012г.
По т. 1 На основание предложение на футболни клубове от „А" ФГ, предвид влошените атмосферни условия /обилен снеговалеж и ниски температури/. ХVІ-ти кръг от пролетния полусезон на първенството 2011/2012 /по програма в периода 24.02-27.02.2012/ се отлага. Същият ще се изиграе като междинен между ХІХ и ХХ кръг. Точните дати на срещите ще се определят допълнително.
По т. 2 Отложената среща от ХІІІ- ти кръг на есенния полусезон на „А" ФГ между отборите ОФК „Калиакра" и ПФК"Литекс" ще се играе на 07 март /сряда/ 2012 г от 15.30 часа в гр. Каварна.
По т. 3 На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Цветомир Митков Тодоров състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 30.12.2011. На базата на предоставените документи за едностранно прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Мариян Георгиев Станчев състезател на ОФК"Бдин-Видин".
Спортно-техническата комисия констатира, че не е компетентна да се произнесе по иска за едностранно прекратяване на договора от страна на състезателя поради оспорване на същото от ОФК"Бдин-Видин"- гр. Видин. На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на договора между състезателя Любомир Здравков Иванов, състезател на ОФК"Бдин-Видин" - гр. Видин на основание Чл.327, ал.1, т.2 от Кодекса на труда, считано от 17.01.2012г.
На базата на предоставените документи, Спортно-техническата комисия констатира прекратяване на договора между състезателя Дарко Савич, състезател на „ПФК Локомотив София" АД-гр.София на основание Чл.327, ал.1, т.2 от Кодекса на труда, считано от 03.02.2012г. На базата на предоставените документи,
Спортно-техническата комисия констатира едностранно прекратяване на преотстъпването на състезателя Диян Димитров Димитров, състезател на „ПФК Лудогорец"-гр.Разград в ОФК"Сливен 2000" - гр. Сливен считано от 30.01.2012 година. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 17:22 Заглавие: |
|
|
Е очакваше се!
Това решение за нас може да се окаже много благоприятно,стига да се върнем в дома си!
САМО ЛОКО! _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 19:29 Заглавие: |
|
|
ега изобщо не почне  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 20:20 Заглавие: |
|
|
Тъпаци, времето е лошо но всеки ще играе контрола. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 14 Фев, 2012 22:46 Заглавие: |
|
|
първия ни мач е в някакъв понеделник в Надежда (евентуално)
заеби. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 8:02 Заглавие: |
|
|
Както се очертава, започваме първенството на 5 март в понеделник от 15.30 с Локо Пд! Уверенията са, че мача 100% ще бъде У ДОМА!
Отсега не е зле всеки да си направи схемите и да сме колкото се може повече на този важен във всяко едно отношение двубой! Кофти е с тези делнични мачове, но щом можахме да отидеме къде ли не в Европа през седмицата значи можеме и сега да се понапънеме! Отбора има нужда от НАС! Айдеее ЛОКО!
П.C - Мога да уредя извинителни бележки за учениците както и болничен за 1-2 дни! Така, че този проблем го решаваме, който ми няма координати на лични! Айде да се стегнеме и активизираме този сезон!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 10:05 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | но щом можахме да отидеме къде ли не в Европа през седмицата значи можеме и сега да се понапънеме! Отбора има нужда от НАС! Айдеее ЛОКО!
|
Ееееееееех ако тези сравнения можеха да се верни...
Иначе стане ли официално ясно къде ще се играе почваме яка пропаганда и истерия  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 10:55 Заглавие: |
|
|
Пичове,
Не забравяйте и датата 29-ти
Бащицата ако се оттегли, за футбол ще мислим чак август месец  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 11:12 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Пичове,
Не забравяйте и датата 29-ти
Бащицата ако се оттегли, за футбол ще мислим чак август месец  |
Ми на него това отлагане му дойде яко дюшеш ако ме питаш мене...Но няма да се оттегли и това го знаем всички. Нема де да иде, дето се вика.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 11:21 Заглавие: |
|
|
На 29-ти Лъжеца да ми дава акциите и да си бегааа! Имам готова програма и идеи за бъдещето! Готов екип от специалисти и т.н....  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 11:39 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | На 29-ти Лъжеца да ми дава акциите и да си бегааа! Имам готова програма и идеи за бъдещето! Готов екип от специалисти и т.н....  |
+1 ,подкрепям и повече пари ще дадеш от Кайчо и със сигурност няма да откраднеш,така,че си добра алтернатива  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 15 Фев, 2012 16:52 Заглавие: |
|
|
Дава ги вадиш милион и са твои ... _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|