Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dafchev100 Гост
|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 13:12 Заглавие: Валентин Галев Вратар или нещо повече |
|
|
http://vbox7.com/play:969d1f95ce айде най новото ми клипче за локото или по точно Галев гледайте и коментирайте ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 13:33 Заглавие: |
|
|
Ама за кво отделна тема бе,онзи?? Нали си има тема за клипове - джасай си го там,...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dafchev100 Гост
|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 13:45 Заглавие: |
|
|
просто искам тук да качваме всичко за галев - инфо , клипове, снимки, кой каквото види та скоро да направя нов клип по добър |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 13:49 Заглавие: |
|
|
Абе кога започна толкова да си "падаш" по тоя Галев се чудя...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dafchev100 Гост
|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 13:55 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Абе кога започна толкова да си "падаш" по тоя Галев се чудя...  |
ако требва да бъда честен 2007 година |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 14:19 Заглавие: |
|
|
dafchev100 написа: | Metala написа: | Абе кога започна толкова да си "падаш" по тоя Галев се чудя...  |
ако требва да бъда честен 2007 година |
Почвам да се чудя "Защо ли?" И го отдавам на невръстието и непомненето на наистина големите ни вратари от миналото  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 14:48 Заглавие: |
|
|
Абе Галев израства с всяка година, макар и да почна от доста ниска база. Последния мач си беше герой. Спре ли да прави подаръци ще стане класа. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 15:00 Заглавие: |
|
|
Хранил съм го много Галев, но кон с капаци не съм, тази година е повече от стабилен. Дано продължава в този дух! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 17:13 Заглавие: |
|
|
ЖСК СОФИЯ написа: | Хранил съм го много Галев, но кон с капаци не съм, тази година е повече от стабилен. Дано продължава в този дух! |
Спомням си, че си го хранил, но го казвам с добро чуство. Приказката беше, че е наше момче и трябва да го подкрепяме, но и той с годините, допускайки и много гафове, израстна много!!! Дано се утвърди, като титуляр и да си припомним лафа: " Отзад - 0:0, Отпред - Каквото стане"!!! А сега е точно обратното!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 18:17 Заглавие: |
|
|
fen53 написа: | ЖСК СОФИЯ написа: | Хранил съм го много Галев, но кон с капаци не съм, тази година е повече от стабилен. Дано продължава в този дух! |
Спомням си, че си го хранил, но го казвам с добро чуство. Приказката беше, че е наше момче и трябва да го подкрепяме, но и той с годините, допускайки и много гафове, израстна много!!! Дано се утвърди, като титуляр и да си припомним лафа: " Отзад - 0:0, Отпред - Каквото стане"!!! А сега е точно обратното!!!  |
Така е. Рядко стигам до крайности, особено срещу футболисти на Локото(още повече юноши), но просто на моменти не се издържа. Галев си заслужи кредит на доверие и се надявам да продължи възходящата тенденция. В много добра възраст за варатар е, така че от него си зависи.
Само ще ти споделя, че след вчерашната контрола срещу гърците имам нов "любимец" Юношата на клуба Роналд Донев(син на баща си)....непонятно за мен че момче на под 20 г. пробягвайки 100 метра да е в състояние пред припадък. Тъжно е когато се бутат напред такива "футболисти", защото вместо тях може да изгори кадърно момче от школата. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 18:18 Заглавие: |
|
|
За каква школа говорим!?!? Нашата е отдавна затрита, за да се дава път на е такива синковци...За кво говорим повече изобщо  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 19:04 Заглавие: |
|
|
Та той, Доната, затри цели два набора ('84 - '85) републикански шампиони, та сега ли няма да затрие някое наше момче от школата, за сметка на сина си??? Всичко е още по-лошо от времето на комУнизъма, вярвай ми!!! Там също имаше връзки, но нямаше рекет, просто нямаше пари (достатъчно) и имаше страх от властта!!! Сега самата власт стимулира рекета и ето ти - " Дарадончо - Джуниър"!!! Каквото и да си говорим тук - всичко е загубена кауза за мен, поне за школата!!! Дано тук не четат родители, които непрестанно си водят децата на стадиона за тренировки!!!
ВОЙНА,ВОЙНА и само ВОЙНА с тези бивши "играчи" на СЕЛТИК!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 20:22 Заглавие: |
|
|
Аз също съм се възмущавал oт подараците на Галев,но на черното не може да се каже бяло.Направи няколко голями мача.Все пак съм фаталист човек и мисля,че няма смисъл да му вдигаме самочувствието,че ще вземе да му падне формата
Относно отделните теми,ако се пусне за всеки ще стане страшно
За Роналд-Не съм го гледал но надали е Роналдо.Навремето така тикаха Ивайло Величков-големия син на Бойчо,но тогава футбола беше къде-къде на по-високо ниво _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ!
Последната промяна е направена от Turo_Bufera на Пон 01 Авг, 2011 8:15; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 7:50 Заглавие: |
|
|
голям мач на Вальо в Полша,както и на Урош във Франция ,
но да не се првъзнасяме,
дано има късмет момчето и да действа със самочувствие .... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dafchev100 Гост
|
Пуснато на: Пон 01 Авг, 2011 8:01 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | голям мач на Вальо в Полша,както и на Урош във Франция ,
но да не се првъзнасяме,