Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 30 Май, 2011 12:09 Заглавие: Организация на фен клубове в страната |
|
|
За огромно съжаление НФК трудно би могъл да организира хората от провинцията и колкото и да е тегаво мисля че на всички ни е ясно ,че ние ще сме тези които ще се наложи да се намесим.
Ся да се опитваме да правим няква строга организация мисля че не е нужно , но определено можем да направим следните няколко неща:
1-во да намерим координатите на тези прословути 17 фенклуба
2-ро да се опитаме да създадем някакъв контакт с тях ( което не изключва и дигането на кола до там)
3-то нищо не ни пречи да ги заливаме с информация, кога ще са мачовете за Европа, откъде могат да си вземат билети и т.н.
4-то
Нещо което много ми се ще да го направим , но може би след като дойдат Vienna Lokos да го обсъдим с тях,но все пак предложението ми е да поканим освен Viena Loko и останалите ултрасчета на Favac като аз мога да намеря много евтин хотел в София, да им осигурим билети за мачовете в ЛЕ ,те ще трябва да си платят само транспорта/самолета като в момента цената на flyniki е около 60-70 Euro.Редно е като наши приятели да им създадем и на тях някаква организация.
Могат да вземат и знамето си IbUU Favac together forever и да са зад него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пон 30 Май, 2011 13:53 Заглавие: |
|
|
За това нещо си трябва човек с безкрайно много свободно време да се занимава
Иначе за Виена Локос идеята е чудесна-Даже не само тук,а и по Европа ако има възможност според жребия _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 30 Май, 2011 14:16 Заглавие: |
|
|
Добра идея...ама тия никога няма да си дадат контактите...Ако имат такива изобщо де...Булгарист - аре обади се на Румен поне си имате приказка и го питай да видим какво ще ти отговори.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 06 Юни, 2011 15:18 Заглавие: |
|
|
Начи Руци нещо не ми дига
След проведения разговор с австрийците ,поканата може да се отправи към тях и към Томас Стават 8 човека съвсем доволно.
А поне къде/в кой град са тия фен-клубове.
Аз се сещам за Монтана,Скравена и Плевен.Другите 14 ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 06 Юни, 2011 15:21 Заглавие: |
|
|
Мездра- да ти го загнезда гаранция имаше.
другите 13 мисля че са в нечие въображение... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 06 Юни, 2011 15:32 Заглавие: |
|
|
Какво, какво ??? Какъв Томас???  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 07 Юни, 2011 10:44 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Какво, какво ??? Какъв Томас???  |
You know Tom?
Yes
Well, Jery is here
Мислим да го поканим и него ве, освен виена локос.
До колкото знам фаворитен са се разпаднали и сега имат нова фракция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 07 Юни, 2011 18:47 Заглавие: |
|
|
Ама къде ще го каниш бе?? Да се джойнва към Vienna Lokos ли? Щото това си е чисто техно решение и ти да се бъркаш не е никак добра идея.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 07 Юни, 2011 20:31 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Ама къде ще го каниш бе?? Да се джойнва към Vienna Lokos ли? Щото това си е чисто техно решение и ти да се бъркаш не е никак добра идея.  |
Ами мисля да го предложа.Ако има нещо би трябвало да си проличи.Поне засега не мисля че има проблем с това.Всъщност до известна степен Том не е капо на никой в момента.Фракцията там се закри.Един поече никога не е зле  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Вто 07 Юни, 2011 20:43 Заглавие: |
|
|
в Плевен се опитах/ме да се направи организация но не се получи по ред причини но въпреки това си мисля ,че сме единствените в страната знаещи се като бройка,а и познаващи се помежду си маха ни бе в Ловеч миналата година когато от Плевен в агитката бяха 18 човека......Сега може и да се надъхат с Европата пак,но се съмнявам.......лично за мен Плевен го бройте от 5-6 човека това е _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 07 Юни, 2011 20:49 Заглавие: |
|
|
venci написа: | в Плевен се опитах/ме да се направи организация но не се получи по ред причини но въпреки това си мисля ,че сме единствените в страната знаещи се като бройка,а и познаващи се помежду си маха ни бе в Ловеч миналата година когато от Плевен в агитката бяха 18 човека......Сега може и да се надъхат с Европата пак,но се съмнявам.......лично за мен Плевен го бройте от 5-6 човека това е |
Определено Ви броим
Сигурен съм че има и още буфери единаци пръснати из страната ,а и извън нея.Целта може би не е самия фенклуб като съществуващ или посочен такъв, а хората  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Вто 07 Юни, 2011 21:08 Заглавие: |
|
|
значи основния проблем е така нареченените "бояджии" поради липса на успехи много "локомотивци" от Плевен сега са чорбари....в момента Плевен със сигурност е града с най-яката ултрас организация на ЦСКА в провинцията ,като причината е в липса на успехи на нашия клуб и в повече на опонентите.Но проблема не е само тук,ами най вече и в София.Колкото толкова ,тва е положението дано и от другите по-големи градове се намерят няколко наивника и да се подкрепя отбора.Но пак повтарям три поредни шампионски титли ще направят чудеса и обещавам бригада от поне 200 човека от Плевен ноооо три титли  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 08 Юни, 2011 7:40 Заглавие: |
|
|
Айде нема нужда от фенове дето са такива само при "успехи" на отбора, а през останалото време са чорбари...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Сря 08 Юни, 2011 8:19 Заглавие: |
|
|
и хората дето ги видях за първи път след основаването на фенклуба в Монтана редовно са на мачовете. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 08 Юни, 2011 12:36 Заглавие: |
|
|
Абе има...не е кат да няма, ама са супернесериозни и с бати клесавия манталитет... На моменти направо ми иде да ги.. Ама то нормално де. Те масово и тука са така камо ли в прованса. Ама истината е че чакат на нещо от тука, а тука е пълен батал  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|