Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
brun4ev
|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 9:12 Заглавие: ЛОКОМОТИВ СФ-СЛИВЕН 03.04.2010 СЪБОТА 15 ЧАСА |
|
|
ДАНО ДА НИ ПРОДЪЛЖИ ПОБЕДНИЯ ХОД И НЕ СЕ ОТПУСНЕМ НЕЩО СРЕЩУ ТОЯ СЪПЕРНИК  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 9:22 Заглавие: Re: ЛОКОМОТИВ СФ-СЛИВЕН 03.04.2010 СЪБОТА 15 ЧАСА |
|
|
brun4ev написа: | ДАНО ДА НИ ПРОДЪЛЖИ ПОБЕДНИЯ ХОД И НЕ СЕ ОТПУСНЕМ НЕЩО СРЕЩУ ТОЯ СЪПЕРНИК  |
Аз пък викам ега никой не фане по селата за тия 4 почивни дни, а да дойде и да си подкрепи отбора.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 9:35 Заглавие: Re: ЛОКОМОТИВ СФ-СЛИВЕН 03.04.2010 СЪБОТА 15 ЧАСА |
|
|
Metala написа: | brun4ev написа: | ДАНО ДА НИ ПРОДЪЛЖИ ПОБЕДНИЯ ХОД И НЕ СЕ ОТПУСНЕМ НЕЩО СРЕЩУ ТОЯ СЪПЕРНИК  |
Аз пък викам ега никой не фане по селата за тия 4 почивни дни, а да дойде и да си подкрепи отбора.  |
очаквам да се съберем най накрая малко повече публика,
а за резултат ще съм доволен от половин на нула с гол от засада,дузпа,фал в нападение и убит защитник от гостите...
най важна е победата ... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 9:38 Заглавие: |
|
|
Тва си говорихме вчера че е време да бием наред, ако ще да е с дузпи, засади,червени картони и схващния на ахилеса на крайният защитник.НО ДА БИЕМ!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 13:10 Заглавие: |
|
|
надявам се на една по лека победа !!! Но както казаха хората по-горе може едно мъка ,но победа да за можем и ние старите в това ядро да видим сбъдната една мечта. Който може да подкрепи , но важно е така да се разпределим ,че на всякъде да имаме стабилна бройка викачи за подкрепа. Аз примерно съм по-лесен в понеделнишките и мачовете през седмицата !! НО ДАТАТА Е САМО ЕДНА НА 18.04-2010 ВСЕКИ БУФЕР ТРЯБВА ДА Е НА ЕДНО МЕСТО. _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 17:39 Заглавие: |
|
|
Най-после и ние сме от малкото облагоденствани.За разлика от повечето други отбори не играем на великден,а ден преди това
Аз отивам да ям агне в неделя  _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brianzaalcoolica
|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 22:46 Заглавие: |
|
|
пичаги,първо поздравления за съпорта към отбора ви и оригиналстта,която показват.второ ако нямате нищо против някой може ли да ми обясни как точно се стига до стадиона ви?аз съм от Варна,но уча в София и от доста време се каня да дойда на някой вашо домакинство.и не на последно място - аз мразя левски и цскаааааа,аз мразя левски и цскаааааааа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 23:03 Заглавие: |
|
|
brianzaalcoolica написа: | пичаги,първо поздравления за съпорта към отбора ви и оригиналстта,която показват.второ ако нямате нищо против някой може ли да ми обясни как точно се стига до стадиона ви?аз съм от Варна,но уча в София и от доста време се каня да дойда на някой вашо домакинство.и не на последно място - аз мразя левски и цскаааааа,аз мразя левски и цскаааааааа |
Некой май се кефи на Интер, а?
По въпроса:
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=7b3bfa0463bc4c0b62dc423a07a8bc46&tip=1 _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brianzaalcoolica
|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 23:25 Заглавие: |
|
|
мисълта ми беше не къде се намира стадиона,а как да стигна до него :D в момента съм в студентски.иначе съм спартаклия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bugi_93

|
Пуснато на: Вто 30 Мар, 2010 23:34 Заглавие: |
|
|
От студентски град 8 маршрутка мисля че. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 31 Мар, 2010 0:05 Заглавие: |
|
|
brianzaalcoolica написа: | мисълта ми беше не къде се намира стадиона,а как да стигна до него :D в момента съм в студентски.иначе съм спартаклия. |
Ба ли го...не пътувам с градски транспорт от години...Нещо метро ала бала и после трамвай или рейсове 85/86.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Сря 31 Мар, 2010 6:32 Заглавие: |
|
|
brianzaalcoolica написа: | мисълта ми беше не къде се намира стадиона,а как да стигна до него :D в момента съм в студентски.иначе съм спартаклия. |
Ако познаваш Ицо(с ник Оци), той е от вашата (на Спартак Вн) агитка, го хващаш и идвате заедно. Той беше при нас при победата ни над говедата.  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Сря 31 Мар, 2010 7:07 Заглавие: |
|
|
От Студентски можеш да вземеш маршрутка номер 36 (минава по булеварда пред Техническия) и слизаш на каучоковия техникум в Надежда, а от там стадиона се вижда и е около 5-600 метра ходене. Другият вариант е 280 до Плиска, от там взимаш 213, 214 или 305 до Лъвов Мост и после 85, 86 до Надежда.  _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Сря 31 Мар, 2010 7:57 Заглавие: |
|
|
Дайте по темата!
Сливен загубиха вкъщи миналия мач и сега започват серия с нас и Цска и Черноморец! Няма да е леко и призовавам който не е ангажиран да дойде да подкрепи момчетата! Тези 2 мача този и с Миньор са от огромно значение както за отбора така и относно бройката ни в Ловеч!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 31 Мар, 2010 8:18 Заглавие: |
|
|
А така! Никви агнета и такива простотии. Великден е преди всичко за мача. Останалото е второстепенно.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|