Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lokofan Гост
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 15:25 Заглавие: Локомотив София - Славия-12.12.09,13ч-СБЛЪСЪК ЗА КУПАТА! |
|
|
Сред дербитата на осминафиналите е и сблъсъкът между Локомотив София и Славия. .. Dano da gi biem ...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alfons1to

|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 15:41 Заглавие: |
|
|
ше ги пръснеме  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DenK@7a

|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 15:48 Заглавие: |
|
|
Крайно време е да ги бием в Надежда!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokofan Гост
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 15:56 Заглавие: |
|
|
От твоята уста в божиите уши
И аз смятам че е крайно време да ги бием еврейте гадни  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bebenceto Гост
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 16:13 Заглавие: |
|
|
Ще ги смачкамееееееее  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 16:32 Заглавие: |
|
|
ШЕ ГИ УБИЕМЕ. ВРЕМЕ Е. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 16:46 Заглавие: |
|
|
Тегав мач ,ще е надявам се на мобилизация от отбора и от нас феновете да изнесем едно прлично дерби !! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 17:06 Заглавие: |
|
|
Труден мач ще е. Дано наще се стегнат и не пропускат положения като в последните мачове, защото като се има в предвид какви палячовци са начело на овчакупелци лато Дебелия и Овчата глава, ще се почнат едни циркаджийски изпълнения, рев срещу съдии, подскачане по пистата въобще пълна програма. А тези неща каквото и да си говорим вървят адски много пред съдиите. Техните номера ги знаем, аз лично съм доволен че нащо ръководство, може да е всякакво, но поне спазва добрият тон, а не се държи като тия примати.
Дано дойдат повече локомотивци на стадиона и да победим! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 17:14 Заглавие: |
|
|
мощноооооооо в гъзъъъъъ
такова чукане чаках... ..време е да ги наебем или
полухората където напсукат да си отмастът...може би са те...не сме сами в Юниверса .
....
п.с. Шизофрения.
п.с.2
Олигофрения _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vil78 Гост
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 17:16 Заглавие: |
|
|
Black&Red or DEAD написа: | Труден мач ще е. Дано наще се стегнат и не пропускат положения като в последните мачове, защото като се има в предвид какви палячовци са начело на овчакупелци лато Дебелия и Овчата глава, ще се почнат едни циркаджийски изпълнения, рев срещу съдии, подскачане по пистата въобще пълна програма. А тези неща каквото и да си говорим вървят адски много пред съдиите. Техните номера ги знаем, аз лично съм доволен че нащо ръководство, може да е всякакво, но поне спазва добрият тон, а не се държи като тия примати.
Дано дойдат повече локомотивци на стадиона и да победим! |
ПРОГНОЗА ЛОКО Славия 3:0
Време е да им покажем кои кои е. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 17:29 Заглавие: |
|
|
труден мач.в който всичко е възможно,така,че не бързайте с изказванията.От нас зависи да сме добра бройка и супорта да е на 6 _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes Гост
|
Пуснато на: Вто 08 Дек, 2009 20:03 Заглавие: |
|
|
ОТЗАД ЕВРЕИТЕ АЛЕ АЛЕ!!!
Трябва да ги смачкаме трудоваците.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Сря 09 Дек, 2009 14:33 Заглавие: |
|
|
Такъв жребий ни се падна, все едно по поръчка! Сега акосме сериозен отбор трябва да спреме ентусиазма на Главоча! И такива двойки има, чв четвъртфиналите ще са неравностойни! Трябва да се възползваме от домакинството и да си върнеме на "белите гниди" за 2-те поредни загуби в "Надежда"!!! Лично аз мисля, 4е евреите няма лесно да се предадат! Очаква ни здрава битка..........и дано продължаме.......! _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Сря 09 Дек, 2009 18:19 Заглавие: самооо локоооо -сф |
|
|
ДАНО ОТБОРА ДА СЕ МОБИЛИЗИРА И ДА НАПРАВИМ ЕДИН ДОБАР МАЧ И ДА ПОБЕДИМЕ.ДО СЕГА НА ЕВРЕИТЕ МНОГО ИМ ВАРВИ СРЕЩУ НАС НО ДАНО ТОВА СПРЕ ВЕЧЕ.ПО ПРИНЦИП НИЕ СМЕ МНОГО ПО ДОБРИЯ ОТБОР  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bebenceto Гост
|
Пуснато на: Чет 10 Дек, 2009 8:00 Заглавие: |
|
|
Аз се надявам да не отложат мача заради времето което го дават в събота,че се освободих и от работа даже за да дойда и да го гледам.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|