Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 20 Ное, 2006 23:57 Заглавие: РЕТРО СНИМКИ НА ГРАНДЕ ЛОКО |
|
|
качвайте тука стари снимкина отбора,ясно е че на агитка нема....
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 21 Ное, 2006 9:00 Заглавие: |
|
|
Имах тонове такива ама некаде ми се затриха у бачкането че ми даде фира единия лаптоп. Ама на сайта на Вени има много такива. :o _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 21 Ное, 2006 9:53 Заглавие: |
|
|
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Вто 21 Ное, 2006 11:00 Заглавие: |
|
|
Супер яка тема,браво бе Младене отде ги изнамери тия снимки...супер!!! :roll: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 21 Ное, 2006 11:07 Заглавие: |
|
|
venci написа: | Супер яка тема,браво бе Младене отде ги изнамери тия снимки...супер!!! :roll: |
от сайта на наш мноо голям фен ВЕНИ да се слави името му :P
http://lokomotivsofia.hit.bg/
надявам се да не ме съди за авторски права............... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 21 Ное, 2006 14:00 Заглавие: |
|
|
Специялен поздрав за Венци :P поздрав към плевенската публика на "Слави Алексиев"......1982 година.....купата е червено-черна.....
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Вто 21 Ное, 2006 14:40 Заглавие: |
|
|
ааа супер яко...бях на тоя ма4...няма да го забравя как Стойчо Стоев ги наказа в продълженията почти от аутлинията...а беше юноша бледен..ГОЛЕЕМ ФУТБОЛИСТ,След Начко,най-големият който съм гледал с червено-черната фланелка...Ако някой има нещо за него нека помести,къде е сега? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psihi Гост
|
Пуснато на: Вто 21 Ное, 2006 16:34 Заглавие: |
|
|
Стойчо Стоев е тренер у школата. Не знам обаче кой набор тренира. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Чет 23 Ное, 2006 8:40 Заглавие: |
|
|
НА СТАРШАТА
ЕДИН ОТ НАЙ ДОБРИТЕ ФУТБОЛИСТИ В ИСТОРИЯТА НА ЛОКОТО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Пет 24 Ное, 2006 22:36 Заглавие: |
|
|
Moчета, който има снимки на отбора от по-важните мачове от турнирите, както и отборни снимки нека ги поства тук. Срамота в този сайт със статистиката(Евала на момчето, което го прави) да има толкова празноти точно на снимки от 80-те и 90-те години, както и да липсват снимки от мачовете с Халмщад, Рапид, Дери Сити и т.н.
Все накъде имате останали стари вестници от доброто старо време, няма какво да се правиме в тия години си бехме антиквари. Аз лично съм събирал всичко каквото ми попадне, ама с тоя ремонт направо ми се еба майката. Така че който каквото има да дава насам! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Съб 25 Ное, 2006 10:18 Заглавие: |
|
|
Ако позволите момчета и момичета ,няма за какво да ровите в старите вестници(макар,че ако има някой с непубликувани неща би било страхотно).При бойко се продавха, амисля че още има бройки от книгите Локомотив СФ наследникът на ЖСК(Силвестър Милчев),70 години футбол в Локомотив-София(от 1999) иоще една на която забравих заглавието но с много снимки от всички спортове развивани от дружеството(от която са свалени календарите през годините).Та от тях може да се свалят много неща. :wink: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 28 Ное, 2006 16:42 Заглавие: |
|
|
Black&Red or DEAD написа: | Moчета, който има снимки на отбора от по-важните мачове от турнирите, както и отборни снимки нека ги поства тук. Срамота в този сайт със статистиката(Евала на момчето, което го прави) да има толкова празноти точно на снимки от 80-те и 90-те години, както и да липсват снимки от мачовете с Халмщад, Рапид, Дери Сити и т.н.
Все накъде имате останали стари вестници от доброто старо време, няма какво да се правиме в тия години си бехме антиквари. Аз лично съм събирал всичко каквото ми попадне, ама с тоя ремонт направо ми се еба майката. Така че който каквото има да дава насам! |
Предполагам всички помним този мач.Локо София-Нефчи Баку-6:0
Жорето Антонов със счупена глава на фона на пълните трибуни на Васил Левски 8)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
STEFAN
|
Пуснато на: Сря 29 Ное, 2006 5:15 Заглавие: |
|
|
Бях много малък като беше тоя мач ама си спомням всичко. С ашика бяхме се обвили в знамена некфи той беше направил и бяхме в сектор А тогава беше супер лудница... много голям мач за ЛОКО |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 08 Дек, 2006 16:27 Заглавие: |
|
|
STEFAN написа: | Бях много малък като беше тоя мач ама си спомням всичко. С ашика бяхме се обвили в знамена некфи той беше направил и бяхме в сектор А тогава беше супер лудница... много голям мач за ЛОКО |
А аз тогава сефте се стрепах с куките и ме изхвърлиха от входа за пиянство. Само че ми беха взели билета и се наложи да влизам с другите на юруш през "А" сектор. Ма верно колко народ имаше тогава ееееей..... :roll: :oops: _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 19 Дек, 2006 10:46 Заглавие: |
|
|
Локо шампион 1964 година 8)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|