Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 12:10 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | да и тея почнаха "кур за Локо"
видов ден идва за всеки,
|
Последните които го викаха тва силно ги боля зъб...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 12:45 Заглавие: |
|
|
абе колкото и да ме е яд че паднахме не може да им се отрече че черноморец работят в правилната посока -поне си върнаха хората на стадиона-гледай в това време къв народ имаше |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 12:50 Заглавие: |
|
|
brun4ev написа: | абе колкото и да ме е яд че паднахме не може да им се отрече че черноморец работят в правилната посока -поне си върнаха хората на стадиона-гледай в това време къв народ имаше |
Споменах ли че входът беше аванта? Дори и за нас...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 15:37 Заглавие: |
|
|
а култовото оня по уредбата им дава тон за "Довижданеее"
хаха
Да тва беше мегакулта.2-3 минути преди края,феновете им които бяха от към нашата страна започнаха да се изнизват,и тия запяха довиждане!!! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 15:54 Заглавие: |
|
|
след мача по утрепаната телевизия заради която мача беше от 33 часа пък не го дава целия,
интервюират Мишко на пистата,които даде култови обеснения,но не го слушах щото бех бесен,
но некъв порой страшен,отова си Мишко и идва Балъков и веднага цък чадърче му дадоха,почна да му се мазни тоя,само свирка не му направи репортера с Лупите
дееба и двойния стандарт дееба _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 17:58 Заглавие: |
|
|
Бе той Мишко, толкова си е заслужил...изтърва поне равен с говедата заради презастраховане и страх, вместо разгром на прасетата(снощи пак му показаха как се прави от средноевропейски отбор !) равен и оправдания с рефера...сега не го надиграли ,ама го обърнали от 0-1 до 2-1, ама на тоя терен обрати не ставали... ЛОШОТО Е ЧЕ ШЕ ЗЕМЕ ДА УСЕРЕ И МАЧОВЕТЕ В ВАРНА И ЛОВЕЧ...и отиваме на борба за 5-7 място,а си мисля че имаме потенциал поне за тройката ,е с някоя покупка зимата разбира се !ИНАЧЕ ГОЛЯМО БРАВО ЗА АГИТКАТА който можа да отиде !  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|