Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
voyagerx
|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 10:05 Заглавие: |
|
|
brun4ev написа: | аве мой пиши по темата и не се занимай с глупости че нещо се включи неподготвен  |
Хах, симпатяга  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paradoxxx Гост
|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 10:15 Заглавие: |
|
|
добра игра показаха момчетата,а това младото момче за няколкото минути които игра направи няколко много добри паса
А искам да питам какво стана с безплатния вход за ученици.Миналия път на мача с Берое се влизаше без проблем,ама тоя път ми казаха че трябва да си купя билет.Моля някой да ми разясни на лично. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 10:16 Заглавие: |
|
|
Мачът като мач /доколкото го гледах/ ми хареса. Показахме игра и желание, и най-вече решимост за победа. Двете нови момчета много ми харесаха. Малко се стреснах дали при тоя дъжд нема да се преебем ама се държахме добре на терена.
Иначе от агитката съм толко разочарован, че ми се драйфа. Ем си говорихме некои неща преди мача, ама пак се показахме като разпасана комплексарска селска бригада! За кво им беше на некои хора да дигат акциите на тоя папур Златински, да викат "селяни", "велбъжд" и т.н.
И то в основата беха хора които повечето време през мача си траеха, скриха се от дъждеца и т.н. Честно ви казвам,не ми се беше случвало от години, ама вчера на моменти ме хвана срам от собствената ми агитка Не знам треа да се бием помежду си ли, за да се спазва това което сме ги говорили и да се изкорени тоя селски мантатлитет...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 10:21 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Мачът като мач /доколкото го гледах/ ми хареса. Показахме игра и желание, и най-вече решимост за победа. Двете нови момчета много ми харесаха. Малко се стреснах дали при тоя дъжд нема да се преебем ама се държахме добре на терена.
Иначе от агитката съм толко разочарован, че ми се драйфа. Ем си говорихме некои неща преди мача, ама пак се показахме като разпасана комплексарска селска бригада! За кво им беше на некои хора да дигат акциите на тоя папур Златински, да викат "селяни", "велбъжд" и т.н.
И то в основата беха хора които повечето време през мача си траеха, скриха се от дъждеца и т.н. Честно ви казвам,не ми се беше случвало от години, ама вчера на моменти ме хвана срам от собствената ми агитка Не знам треа да се бием помежду си ли, за да се спазва това което сме ги говорили и да се изкорени тоя селски мантатлитет...  |
ами такава е истината
за съжаление.и винаги най големите папури почват с това "селяни" и глупости,
с тея хора толко,нови хора ,ново начало нов манталитет.само така ше се получи.
Парадоксе ,кво пишеш с шрифт - 2 в уърд?
какво да е станало с входа за ученици,имаме си процедура да вкарваме хлапета на наши разноски//..... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 10:29 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Мачът като мач /доколкото го гледах/ ми хареса. Показахме игра и желание, и най-вече решимост за победа. Двете нови момчета много ми харесаха. Малко се стреснах дали при тоя дъжд нема да се преебем ама се държахме добре на терена.
И то в основата беха хора които повечето време през мача си траеха, скриха се от дъждеца и т.н. Честно ви казвам,не ми се беше случвало от години, ама вчера на моменти ме хвана срам от собствената ми агитка Не знам треа да се бием помежду си ли, за да се спазва това което сме ги говорили и да се изкорени тоя селски мантатлитет...  |
За мачът-определено добър мач. Първото полувреме и началото на второ полувреме нашите бая се бяха оплели, добре че второто полувреме след влизането на Кайо се появи някаква мисъл в средата на терена. Иначе, най-силно впечатление на мен ми направи Романов-това момче не израства с дни, а с часове! Пробива му за дузпата беше гинеален! Отделно от това какво тичане и раздаване-евалата. Манолов-определено ще стане много добър-има дрибъл, поглед - само му трябва самочувствие и опит, който ще се натрупа с мачовете. За съпорта - явно пак хората бяха малко. А и смърфовете се бяха изтресли с поне 400-500 човека и яко крещяха. Нормалната картинка. Дано отборът продължи с добрите игри и занапред. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 10:47 Заглавие: |
|
|
stormbringer написа: | Нормалната картинка.. |
За мене няма НИЩО нормално в тая картинка. А само срамно. Нека някои хора се замислят преди да искат, какво са дали!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ORLIIIN Гост
|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 11:40 Заглавие: |
|
|
Честита победа, само ЛОКО и продължавайте в същия дух.
Благодаря ви ,че презимихте "футболните специалисти" , които си повярваха, че след като миналата година се бореха да не изспаднат, сега си повярваха ,че са голям отбор и са дошли да вземат три точки.
Нашите макар да се раздаваха много в края на първото и началото на второто бяха съвсем изгубили средата на терена. Може би Кайо допринесе там да се оправят нещата.
Не знам ,защо с 10 души направо ги смачкахме а преди това нещо не вървеше. Младите вървят много добре и още следващия мач трябва да им се даде повече шанс.
Не си обяснявам Защо две евреичета провокатори могат да ни накарат 10 минути да не подкрепяме отбора а да се занимаваме с тях . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sim8onoff

|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 11:57 Заглавие: |
|
|
Еййй за първи път виждам треньор да изкарва картон на футболист Ебаси психологическата атака _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
boxera Гост
|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 12:03 Заглавие: |
|
|
И как точно сме дигнали акциите на Златински?Стига бе,тоя треа да си знае къв селянин е, ако не им прави свирки на майните нема да го има никъде!Никой не се е скрил от дъждеца и горе си валеше  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 13:57 Заглавие: |
|
|
Къв манталитет...айде по сериозно ... тоя че е свиреп селянин, така е ... не си поставяй непостижими цели ... съмнявам се някога да сме образцова агитка ... а тия неща са нещо абсолютно нормално ... пък и тоя си заслужава всички псувни ...
все пак е мач ... друг е въпросът че когато дойде моментът да насиране на чужд футболист и всички скачат и крещат ... това е положението! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 15:56 Заглавие: |
|
|
Айде да не кажа голяма дума, но този сезон нещата са "мааааааааалко" по-истински. Явно стават и чудеса... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Пон 20 Сеп, 2010 19:31 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | stormbringer написа: | Нормалната картинка.. |
За мене няма НИЩО нормално в тая картинка. А само срамно. Нека някои хора се замислят преди да искат, какво са дали!  |
Метъл, амо с този тъп селяк не става, аз отдавна съм ти споменавал за него, и то в чужбина на подготовка!!! Той си е явно тъпо копеле и никога, ама никога, няма да вдене за какво става въпрос!!! Той и в Пловдив да се появи някъде, на някаква централна улица, никой няма да го познае, камо ли да го поздрави!!! Така че, не вдигайте мъртъвците от гробовете им!!! Това, че снощи след края на мача се нагъзи срещу нас и се кланяше на "неговата" агитка нищо не значи!!! Нали DHV, пак през февруари ще се засечем някъде в Турско с т.нар. "Братчеди". И тогава на това копеленце няма да му се размине, въпреки Зума, Наско Узунов и целият им треньорски щаб!!! Футболистите явно са много тъпи копелета и докато не отнесат тупалки, явно така ще ни се гъзи този помияр-помак-комплексар!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|