Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
venci

|
Пуснато на: Пет 29 Юли, 2011 9:29 Заглавие: |
|
|
преди мача по POLSAT камерите им 5 мин. фокусираха Метала не са виждали такъв тъмен балкански субект  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пет 29 Юли, 2011 10:43 Заглавие: |
|
|
venci написа: | преди мача по POLSAT камерите им 5 мин. фокусираха Метала не са виждали такъв тъмен балкански субект  |
Имало е защо, повярвай ми !  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stormbringer
|
Пуснато на: Пет 29 Юли, 2011 13:39 Заглавие: |
|
|
venci написа: | ииии Плевенската школа отново блести Безспорният № 1 в мача ИВО ИВАНОВ
тва момче изигра страхотен мач.....а в реванша знаете кои ще ни класира,но НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ ЩЕ ИМА ЯКА ПОДКРЕПА!!!!!Гордея се с тоя отбор ....МЪЖЕ!!!!!  |
Далеч не бих казал, че Иво Иванов блестеше кой знае, да не кажа /това е мое мнение, подчертавам/, че си беше откровено слаб! Направи 2-3 симулации, особено едното в собственото си наказателно поле, от което щяха гол да ни вкарат, лесно му взимаха топката, и направи много грешни пасове. За мен Писаров бе над всички, както и Лахчев. За Галев също не лош мач /като се има предвид какъв палячо е/...Дано в четвъртък имаме и още по-голям късмет, и едно на мъка и нещо такова да се получи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 29 Юли, 2011 13:55 Заглавие: |
|
|
stormbringer написа: | venci написа: | ииии Плевенската школа отново блести Безспорният № 1 в мача ИВО ИВАНОВ
тва момче изигра страхотен мач.....а в реванша знаете кои ще ни класира,но НАЙ-ВАЖНОТО Е,ЧЕ ЩЕ ИМА ЯКА ПОДКРЕПА!!!!!Гордея се с тоя отбор ....МЪЖЕ!!!!!  |
Далеч не бих казал, че Иво Иванов блестеше кой знае, да не кажа /това е мое мнение, подчертавам/, че си беше откровено слаб! Направи 2-3 симулации, особено едното в собственото си наказателно поле, от което щяха гол да ни вкарат, лесно му взимаха топката, и направи много грешни пасове. За мен Писаров бе над всички, както и Лахчев. За Галев също не лош мач /като се има предвид какъв палячо е/...Дано в четвъртък имаме и още по-голям късмет, и едно на мъка и нещо такова да се получи. |
ВАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААЛЬО ГАААААЛЕВ !
НАЙ-ГОЛЕМИЯ !
Имаме добър отбор.Аз както винаги съм оптимист
Галев,Атанасов,Велев(играч на мача за мен),Писаров,Иванов,Преслав,Романов и един Манолов са младите на които да разчитаме.За тук дано всички за готови и да няма контузени и ги бием ! Огромен респект за групата пътувала до Вроцслав ! Дано да имаме повод за следващо гостуване след ответния мач тук !
и само ЛОКО ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пет 29 Юли, 2011 20:40 Заглавие: |
|
|
stormbringer написа: | venci написа: | ииии Плевенската школа отново блести Безспорният № 1 в мача ИВО ИВАНОВ
значи или друг мач си гледал или се насочи към друг спорт.....момчето навъртя сигурно над 12 км,обезличи Мила / най-добрия играч на поляците,капитан и национал / организираше и атаките ни заедно със Велев / също отличен мач /.......та ясно,че играчи като Кайо всички уважават и искат да играе ,но ако искаме успехи тва е пътя налагане на момчета като Иво,Велев,Преслав,Писаров,Романов,Лахчев и т.н.
за локомотивците като Кайо,Кичо благодарности за това което са дали и могат да поритват с червено-черната фланелка на мачове като тези в памет на Начко _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sim8onoff

|
Пуснато на: Пет 29 Юли, 2011 23:35 Заглавие: |
|
|
Цитат: | обезличи Мила / най-добрия играч на поляците |
Тоя им е играещата легенда ако ме питаш мене  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
demode
|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 0:50 Заглавие: |
|
|
Май ти си гледал някой друг мач или се насочи към друг спорт. Само за това което направи Иво в собственото му наказателно поле, заслужаваше да бъде сменен веднага. Да си припомним и мача с Литекс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 8:40 Заглавие: |
|
|
Всички заслужават БРАВО обаче,
Иво си е пияно леке. Нито е локомотивец, нито ни харесва. Да си ходи у любимия Ботев и да му пее на ухо любимия Милко Калайджиев. Беше надежда ама е същия като момчето Димчо, като попадне топката в него всеки път изтръпвам, ще пада ли, ще му я вземат ли или ще пусне кьопав пас. Мислех, че ще е следващия голям след Пеев, но уви.
Кичо направи добър мач, второто поляците даже почти не нападаха през неговия фланг. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 18:38 Заглавие: |
|
|
Абе не знам какъв е тоя хейт тука, ама при очевидните разлики в двата клуба и отбора този хикс си е живо геройство. За мъка на всички спецове дето след мача с макетата ни качваха на 4-ки и 5-ци...Сега тука ще е Рубикона ама аз вярвам в успеха  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 31 Юли, 2011 20:25 Заглавие: |
|
|
Както казах постигнахме минимума-Отстранихме 1 отбор и взехме точка на друг срещу който всички ни пишат аутсайдери.Всичко отгоре е добре дошло!В четвъртък каквото стане _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|