Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
stormbringer
|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 1:41 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Тва за събирането на феновете не знам къде го видя.Посещаемостта ни е трагична и това започна силно да ме притеснява....
А аре нема нужда да трепериш да е типично по локомотивски. Сега като се замисля обаче победата дойде в много ценен момент. Демек на место...
И спести едни мноо пиперливи неща на некои хора, ама ние отлагаме но не забравяме.  |
Eee Саше, остаи момичето да се се кефи! Сега, победата си е готина и постигната след толкова мъки над евреите и всеки има право да оргазметрира тук...както пеят Моторхед и Сепултура!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 10:26 Заглавие: |
|
|
Toa Какалашката /ега умре говедето тъпо/ па кой го излъга че е треньор,па и на умен се прай.
След мача е имало интересна случка как некви смешкари от евреите се опитали да хранят след колата на Кайо и е имало "газ,спирачка, ръчна, крачна", излизане и ....бяла тишина. Много голем изрод е тояяя...мнооооо голем...
Обаче сеа като се замисля дали тая победа нема да ни изиграе лоша шега. Сеа всичко се замаза, всичко ще блести една седмица и после пак като ни лъсне гъзъ че сме фалирал и безпътен клуб, нема дори къде да го изразиш ебаси. Сеа още три месеца ще ни залъгват че играем за нещо /Гигата оня ден пак е говорил за Европа/, март месец ще свършат кинтите от Сашко, ще ни разкрият и айдееееееее  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 10:38 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | ... Обаче сеа като се замисля дали тая победа нема да ни изиграе лоша шега. Сеа всичко се замаза, всичко ще блести една седмица и после пак като ни лъсне гъзъ че сме фалирал и безпътен клуб, нема дори къде да го изразиш ебаси... |
Аха, и аз си мислех същото, но просто на тоя ЛУД мач така се получи, че нямаше как да опъват тапети и да се правят простести. Това обаче не значи, че трябва да си траем три месеца. Трябва да измислим нещо като да отидем на някоя тренировка, да благодарим на футболистите и да си изложим въпросите за стадиона, ДЮШ и т.н. Точно сега ако го направим това ще има още по-голям отзвук, отколкото ако бяхме (недай си Боже) паднали от пеперуден. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 10:40 Заглавие: |
|
|
хаха
ако помниш и 2 пишлемета в Ст.Загора нахлуха на терена,щото двама пенсионера пазеха мача и тръгнаха към Кайо и бързо се върнаха на трибуната
колкото до другото ,нека да играем мъжката и да взимаме подобен род мачове като тоя,пък и не винаги да печелим просто ДА ИГАРЕМ като с Литекс,ЦСка и прочие,тва е важното.
Дидо вика след мача,вижте ква спойка между играчи и публика,преди ги храниха с вафли сега ги уважават щото играят и това е самата истина....  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:12 Заглавие: |
|
|
Спойка, спойка ама сме клуб-мушмула...Ебава ни се майката отсекъде...Не може евреите да дигат толко народ па и да взимат да почват да си верват, а наще да го играят "нема да им стъпим". Сеа нещата след "фафленото парти" са далеч по-добре и сме в правилна посока ама докога? То братче тия градски дербита са за тва..основно за самочувствие...Ама както казва З. "палачинката се обръща". Миналата година те ни преебаха за Купата и зимуваха с усмивка, сега ние ще пеем "ооооо крисмааас трииииииии, оооооо крисмас трииииии"....и до нови срещи.
Но да не се заблуждаваме че сме добре...Не се ли върнем макс бързо на нашия стадион ептен ще се претопим...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:19 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=28124
Вижте само Кокала кво прави като идва Кайо!  | а кой се докопа за фланелката на горанов  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:22 Заглавие: |
|
|
brun4ev написа: | Ra4mO написа: | http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=28124
Вижте само Кокала кво прави като идва Кайо!  | а кой се докопа за фланелката на горанов  |
А тва ли е най-важното? Ти нали вече си имаш екипче...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:22 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Не може евреите да дигат толко народ па и да взимат да почват да си верват, а наще да го играят "нема да им стъпим".  |
дигнали и колко са дигнали.....нали се вижда от снимките наредили се в три колони 150 човека са мах.и голяма бяла радост....ами да се радват повече ГУСВ в България няма и повече от 200 на мач няма и да бъдат.......айде дано в този век стигнат тези дето бяхме в Ловеч миналата година......голяма мобилизация направили мобилизация е тва на Ботев в Бургас.....те да говорят,а то Славия  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:26 Заглавие: |
|
|
Абе аре стига с това мислене бе! Факт е, че като бройка бехме за смех, особено на фона на тяхното присъствие. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:32 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | Абе аре стига с това мислене бе! Факт е, че като бройка бехме за смех, особено на фона на тяхното присъствие. |
истината е,че за два клуба като Локомотив и Славия толкова фенове на мач са обидно малко особенно за дерби,ако се възхищаваш на бройката на Славия е смешно за отборите ни подхождат агитки от поне 2-3000 ,а не да цъфтим кога съберем 200 човека.......  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:35 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: | Абе аре стига с това мислене бе! Факт е, че като бройка бехме за смех, особено на фона на тяхното присъствие. |
Пцулютно!!! И добре че ни има още неколко човека от старата гвардия, че да ги подпрем при нужда,щото иначе ептен ташак. Само на ум преди мача изброих за две агитки народ дето не дойдоха...по домашни причини...което е срам. Да не говорим кога най-после ще станем единни и обединени, да се почувстваме едно, а не всеки да се спасява поединично..  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:44 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | brun4ev написа: | Ra4mO написа: | http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=28124
А тва ли е най-важното? Ти нали вече си имаш екипче...  | метъл недей да скрмничиш видя се че ти я взе аз имам ама мойто екипче е от миналогодишната колекция на асикс което също е добро но нямам от новите на пума по едно време нали имаше офанзива за събиране на пари и да се поръчат  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:45 Заглавие: |
|
|
Мани, не ми се мисли и мачът ако не се беше развил по тоя добър за нас начин, щото хептем щехме да цъфнем, щом при тоя резултат мнозинството си бъркаше по дупките. То верно на всики ни беше примряло, ама това е един от моментите, в които човек трябва да превъзмогне себе си на трибуната. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 29 Ное, 2010 11:50 Заглавие: |
|
|
Аз и официални екипи??! Ти нещо си се побъркал?! Никога не съм се стремил към тва, няма и да го носа.Аз си нося фанелки само на ултрас групата.
Малко оффтопик - последното нещо което си взех официално е - от Англия,оригинална червено-черна Пума с дълъг ръкав и празен гръб...на 15 кинта се върза.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|