Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 9:34 Заглавие: |
|
|
пфф случва се,
а и до Варна-Бургас-Смолян е убийствено за шофера и е рисковано за хората,обаче и бус който пътува до Благоевград 7 часа не е оферта,
разводнихме темата.
евала пак на хората подкрепили Локото в Бургас  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 9:37 Заглавие: |
|
|
Спомням си, когато пътувахме за Варна 2003г. на четвъртфинал на юношите старша, когато бихме Морето с 1:0, а после станахме републикански шампиони, каква зверска катастрофа направих на Омуртаг с още 3-ма видни фена на отбора!!! На един "крив" завой се ударих в мантинелата и колата се завъртя няколко пъти в насрещното и падна в отсрещната канавка, дълбока 2м. Ако бяхме паднали от нашата страна, сега да имаше 4 некролога, защото беше пропаст и много дървета. Пак беше малкият Дявол, оттървахме се само с уплаха. Затова е рисково да пътуваме с коли!!!
Извинявам се за този offtopic, но това не е никак маловажно!!! _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 10:25 Заглавие: |
|
|
Днеска от 16 часа ще дават мача без коментаторски звук по Ринг. Ако може някой да го рипне. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 10:36 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | Абе, къде ми е гумата ...
|
неее, ония двете - дето търо се почесва и дето боксера гледа дивно към мястото на гумата - са по-готини  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 10:45 Заглавие: |
|
|
101% red-black написа: | Днеска от 16 часа ще дават мача без коментаторски звук по Ринг. Ако може някой да го рипне. |
Чудомир, вие?!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 12:16 Заглавие: |
|
|
Ще се опитам ...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 15:53 Заглавие: |
|
|
значи днеска като гледам запис на мача на второ четене мога да кажа че изиграхме едно слабо първо полувреме и още по слаби първи 20 минути от второто-дето има една приказка -като испуснеш питомното върви гони ...... много слаб цецо генков-много слаб горанов а гаров също му бе трудничко но той няма мачове момчето и накрая жалко че баш сашко направи тая грешка за втория гол на черноморец |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 21 Окт, 2010 18:44 Заглавие: |
|
|
Заеби го тва... Кажи чувахме ли се!?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 8:56 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Заеби го тва... Кажи чувахме ли се!?  |
тука верния отговор е : тон режисьора не беше наш човек,
пичка им лелина и на модерния футбол и на модерния германски клуб,
тея са по голвеми чикии и от Литекс,
чуваше се цел мач /от това което даваха по тв/ оня ходжата само се дереше по уредбата на стадиона... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 9:02 Заглавие: |
|
|
Абе Литекс , Митекс ама тия са по-добре от говеда и чорбари зети на куп като промивачница и масраф. Ако знаеш какъв феншоп имаше на входа и то на сектора за гости Исках да си купя кукла "Шарки" ама немаше с моя размер дупка ахаххаха...Да ги питаш кво дири там тоя феншоп...ама дири...Ние тва дори не можем да си мечтаем.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 9:05 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Абе Литекс , Митекс ама тия са по-добре от говеда и чорбари зети на куп като промивачница и масраф. Ако знаеш какъв феншоп имаше на входа и то на сектора за гости Исках да си купя кукла "Шарки" ама немаше с моя размер дупка ахаххаха...Да ги питаш кво дири там тоя феншоп...ама дири...Ние тва дори не можем да си мечтаем.  |
тва ясно,американо - германски тип промивачка /Хофенхаим -пример /,
ама на трибуната са трагедия,така че да си ебат майката и да спинкат с надуваемите кукли  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 9:15 Заглавие: |
|
|
Ааа да...може да изкараш селяка от селото,ама селото от селяка не...По едно време дойдоха некви бауши до нашия сектор нали и има там некво барче и се опитаха да проявят остроумие, ма преди това и след това навънка никакви се не видеха.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 11:32 Заглавие: |
|
|
хаха абе яко беше да вървим сред публика от цаци-селтаци около стадиона,които не смееха да ни погледнат.Иначе на трибуната много отворени, кур за локо ,кур за моко ,тва онова.....
а най-големия култ един от малките виде некви бургаски скинчета с надпис на суичерите white power и вика : ей тия са евреи,ония се насраха  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 11:36 Заглавие: |
|
|
Ааа още по-култово беше аз с чавето нещо си джиткам из техния мол и минават некви пубери със скин екипчета и само като ми видеха шапката замръзнаха и не знаеха какво да напраат. А аз с малко дете, въобще не ги отразявам... И направиха една обиколка, после минават пак зяпат и не им се верваше.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 22 Окт, 2010 12:00 Заглавие: |
|
|
да и тея почнаха "кур за Локо"
видов ден идва за всеки,
а култовото оня по уредбата им дава тон за "Довижданеее"
хаха _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|