Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 08 Май, 2010 13:03 Заглавие: |
|
|
г-н Г.ако искаше до сега щеше да е взел 100 пъти стадиона,
защо досега не го дават на общината,замисляли ли сте?
ами да не се стига да му го дават,а той да няма кинти за него
при всичките връзки с ГЕРБ,Столична община и прочие,ако имаше воля 100 пъти ще е оправен въпроса... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 15:48 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Нейков: Седем стадиона стигат
10.05.2010
SPORTNI.bg
"Специална комисия оценява сигурността на стадионите в страната и мнението й ще бъде зачетено след изготвянето на доклада й", това заяви днес министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, цитиран от БТА.
"Комисията проверява всички стадиони в страната, а не само на отборите от А група", категоричен бе той.
Нейков допълни, че след 15 май ще бъде известено кои стадиони не отговарят на изискванията. По думите му това ще са съоръжения, които застрашават живота на публиката, и те няма да се използват, докато не бъдат направени съответните промени.
"Дойде момента да се погрижим за спортните съоръжения", обяви министърът. Според него, ако бъде направен добър график, няма пречки първенството да се играе на пет, шест или седем стадиона в страната.
На въпрос какво става със стадион "Българска армия", където собствениците на ЦСКА искат да строят нов стадион, министърът посочи, че е водил много разговори с президента на отбора Димитър Борисов. "Очаквам да видя инвестиционния план", допълни Нейков.
Той обеща, че държавата ще продължи да преотстъпва стадиони, както направи в Пловдив и Варна, но най-важното е те да се ползват по предназначение. |
Сиреч, да ги затворите и разрушите. Ви еба в отрепките избушени. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 15:56 Заглавие: |
|
|
Супер даже са много 7 Стадиона.Що пък майните да не пътуват секи домакински мач до Бургас а?
А Софииските отбори може да ходим до СЛиииен примерно за по близко.Да ви еба майката малоумна.То футбол нема те искат Европейски стадиони |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 16:23 Заглавие: |
|
|
и от тая тема нема смисъл _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 06 Мар, 2011 10:04 Заглавие: |
|
|
Върнах темата в централния форум.Тук може да се публикуват снимки,за разрухата в комплекса _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 07 Мар, 2011 0:12 Заглавие: |
|
|
Брао, брао..Таман се чудех къде да ги постна...Абе дайте да отидем един път харабия с едно фото и да изщракаме всичко...От фургона на Требич.....до утрепаните екипи.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 15 Мар, 2011 12:30 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Литекс влага още 4 млн. лева в стадиона си
По материали от: www.gol.bg
Шампионите строят козирка и на северната трибуна, правят още едно затревено игрище
Ръководството на Литекс продължава с инвестициите в Градския стадион в Ловеч.
Собственикът на трикратните шампиони Гриша Ганчев ще хвърли към 4 милиона лева, с които да довърши ремонта на спортното съоръжение.
Президентът на клуба Трифон Попов заяви пред Канал 3 днес, че новите ремонти стартират през пролетта.
"Продължаваме втория етап от ремонта на стадиона. Слагаме козирка на северната трибуна. Есента ще направим и ъгловите трибуни, правим още едно затревено игрище. Отделили сме 4 милиона лева", съобщи Попов. |
Утре некой да не вземе да се бие по челото защо Лилякс за 15 години ни минаха по титли...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 20 Мар, 2011 11:22 Заглавие: |
|
|
Някой може ли да нарече това терен!?!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 24 Мар, 2011 12:06 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Стадионите на Славия и Локомотив са другите съществени спортни съоражения, които обаче не се намират в особено добро състояние, като това в по-силна степен важи за стадиона на Локо. В подстъпите към стадиона и в самата му външна част можете да намерите всичко-от сандвичи, минете през шивашки цехове и завършите със складове за строителни материали. На това място тази година организиран футбол не се играе. Стадиона на Славия е в малко по-добро състояние, (като изключим факта, че на трибуните расте дърво ...
|
http://ultras.bg/3336/Kude-vsushtnost-se-provezhda-bulgarskoto-purvenstvo%3F-.html _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 29 Мар, 2011 13:30 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Бойко лично връща ЦСКА на "Армията"
Борисов разпоредил на Фандъкова и Нейков да подпишат
Лично премиерът Бойко Борисов се е ангажирал с връщането на ЦСКА на "Българска армия". За да не обвинят правителството му в двоен стандарт, Генарала е разпоредил на кметицата Фандъкова и министър Нейков да разпишат документите на "червените" за пускането в експлоатация на стадиона в Борисовата градина. Така още тази седмица "армейците" ще посрещнат Сливен в своя дом.
Припомняме, че от "Титан" обявиха, че ще похарчат около един милион лева за реконструкция на базата, която не е тяхна собственост. Пскането на "Армията" е част от бартерни отношения на боклукчиите и със столична община, която дължи пари на "Титан" по почистването на столицата. |
Едни ги връщат,други ги сриват...Позната картинка.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berbatov600 Гост
|
Пуснато на: Сря 06 Апр, 2011 23:52 Заглавие: ss |
|
|
Metala написа: |
Някой може ли да нарече това терен!?!  |
днес на тренировката на това същото нещо едно момче от отбора едва не си шчупи глезена в една дупка и напусна тренировката... трагедията е пълна.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|