Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Пет 12 Апр, 2019 15:21 Заглавие: |
|
|
Отделно,че няма фейс страница Жел.бригади( и слава богу). _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 13 Апр, 2019 15:33 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Отделно,че няма фейс страница Жел.бригади( и слава богу). |
Всъщност има.Много преди тая "голямата" дето всички плюете, ама по един или друг начин следите/участвате. Само че ни знам кой я направи, ни защо я заеба, ни пароли за достъп, ни нищо
Не знам от къде се пръкнахте такива дигитални резивизионисти и консерватори, ама после да не се чудите що нямаме млади членове Мога да споря до припадък за ефекта на социалките,като фокус на внимание и ако имах време щях да го раздуя в пъти повече (е искам да има Instagram акаунт на Бригадите ама само си искам), така че спрете да се държите като пенсии щото по тая логика що има Интернер като беше по-яко да се събираме на Сивото...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 14 Апр, 2019 14:23 Заглавие: |
|
|
В твоя чест се срина!  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Anatoly98

|
Пуснато на: Нед 14 Апр, 2019 17:08 Заглавие: |
|
|
По мое мнение от наблюденията ми от другите групи във Facebook в които съм член - в тая е дадена много голяма свобода. Слагат се едни правила, които ако не се изпълняват следва "BAN". За всеки пост трябва да има одобрение от администратор и нема лабаво. Мрънкачите естествено не можеш да ги спреш :D ама нека си мрънкат  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 15 Апр, 2019 8:48 Заглавие: |
|
|
Anatoly98 написа: | По мое мнение от наблюденията ми от другите групи във Facebook в които съм член - в тая е дадена много голяма свобода. Слагат се едни правила, които ако не се изпълняват следва "BAN". За всеки пост трябва да има одобрение от администратор и нема лабаво. Мрънкачите естествено не можеш да ги спреш :D ама нека си мрънкат  |
Повярвай ми (а може и да питаш другите стари каиши), няма по-голям авторитар от мен в тая агитка Напълно съм съгласен за слободията, ама нашего клеса иска да си каже. Па нека си каже, да го попцуем малце да си знае.
За тва стратегията ни е , реално работещите хора за идеята да се сбираме във форума, ама това много,много не се получава до тоя момент. Заседанието продължава!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 15 Апр, 2019 13:12 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | PILATA написа: | Отделно,че няма фейс страница Жел.бригади( и слава богу). |
Всъщност има.Много преди тая "голямата" дето всички плюете, ама по един или друг начин следите/участвате. Само че ни знам кой я направи, ни защо я заеба, ни пароли за достъп, ни нищо
Не знам от къде се пръкнахте такива дигитални резивизионисти и консерватори, ама после да не се чудите що нямаме млади членове Мога да споря до припадък за ефекта на социалките,като фокус на внимание и ако имах време щях да го раздуя в пъти повече (е искам да има Instagram акаунт на Бригадите ама само си искам), така че спрете да се държите като пенсии щото по тая логика що има Интернер като беше по-яко да се събираме на Сивото...  |
Нито я следя, нито ме интересува, нито я знам колко е голяма, че до скоро даже нямах идея, че група и страница са две различни неща в тая тъпня дето е пълна с женски и мъжки кифли умрели за две снимки с лайк.
т.н. ти млади са на друго мислене и следват успехи разбирай чуждестранни отбори или влизат в стадото да шмъркат и разправят как са били 10 човека 1. Локомотивец се става на стадиона, там е "капитала" 700 деца тренират, ако искаш нещо да правиш трябва да си там, а не да чакаш чудо от некви социалки кифлялки. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 15 Апр, 2019 13:33 Заглавие: |
|
|
Всеки с "платформата" си
Наградата трябва да е готова за връчване до петък  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 15 Апр, 2019 14:57 Заглавие: |
|
|
Anatoly98 написа: | По мое мнение от наблюденията ми от другите групи във Facebook в които съм член - в тая е дадена много голяма свобода. Слагат се едни правила, които ако не се изпълняват следва "BAN". За всеки пост трябва да има одобрение от администратор и нема лабаво. Мрънкачите естествено не можеш да ги спреш :D ама нека си мрънкат  |
Така е абсолютно.Навсякъде има правила и то строги.
Наши он лаайн е двата полюса. Тука в този форум бяхме много строги.човек изкаже мнение- клес,заухар,балък,ние сме на големите. Насила ги изгонихме, не се взеха поуки защо останахме трима тука.
Не се анализира къде бъркаме, егото ни е по голямо от пишките.
Повтаря се същото и във фацето....то също е временно само да кажа или поне бума му.
Основен проблем там е че са закачени абсолютно всички,хора има умрат да пращат интриги с умни постове.
Така само да кажа никой малък не се закача- напротив, гледа чичко идиоти как се хранят,но са " модерни" щот са у фейса... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 15 Апр, 2019 16:00 Заглавие: |
|
|
Споко Всичко е анализирано и взето като изводи. Просто има тенденции дето не зависят ни от мене,ни от тебе и следва да се следват. До утре вечер в другия спектакъл  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 15 Апр, 2019 21:22 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Споко Всичко е анализирано и взето като изводи. Просто има тенденции дето не зависят ни от мене,ни от тебе и следва да се следват. До утре вечер в другия спектакъл  |
ОФците следва и търсят оФчар да ги води. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 21 Апр, 2019 11:59 Заглавие: |
|
|
Шо стана бе, немаше ли засада?
Както казах несериозна работа и # закривай... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 21 Апр, 2019 12:02 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Шо стана бе, немаше ли засада?
Както казах несериозна работа и # закривай... |
Сериозност да искаш...Като се стига винаги до една невралгична точка...
Следващото домакинство кога и с кой е? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 21 Апр, 2019 12:05 Заглавие: |
|
|
Несериозноебе.....
Евентуално ше лягаш на Пирин.
Яко,а? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 21 Апр, 2019 12:07 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Несериозноебе.....
Евентуално ше лягаш на Пирин.
Яко,а? |
Идеално! Ще повдигнем духа  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 21 Апр, 2019 12:10 Заглавие: |
|
|
Не мож го вдигна.
Очакват се около 14 зрители... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|