Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 12:29 Заглавие: |
|
|
Е някой от тинята да излезе, било спорт,култура и тия шушумиги като се заснимат с тях, та лошо ми става
Президентът Росен Плевнелиев посрещна Крисия, Хасан и Ибрахим, които представиха България в детското издание на конкурса "Евровизия". Държавният глава им връчи почетен знак. Малките звезди ще бъдат приветствани днес и в парламента. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 12:31 Заглавие: |
|
|
Е нема с тебе да се снимат я  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 13:38 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | След поне 150 гледания на мача,
съм абсолютно сигурен че мача е уговорен.
Разговора е протекъл горе-долу така :
Кличко : Кобра, падаш в 3-ия рунд щото съм на загуба яка от тоя мач, да не се разпрааме.
Кобрата : Владо, я си еби майката бе, аз за 9 мин. ли се бъхтих дотука?!!
Кличко: Ма не ми се занимаа с тебе бе чувеик ?
Кобрата: Глей са, аз ти излизам без блок па ти ма мааай колку моеш се до 5 рунд ше ми се бе мамата...
Кличко: Ма ще те убия бе , тъпанар ?
Кобрата : Аз съм безсмъртен бе , ходи се шибай !
Кличко : Добре, аре щи еба майката тогаа !
Кобрата: Аре.Ама ако те фраснем аз пръв на тебе щи се ебе мамата!
Кличко: Ще видим.Аре
Кобрата: Аре |
Стига бе брат и тоя ли мач уредихме?
не стига че ми избяга Оборище-Сл.герой а сега и това
тоя Бригс е клоуна на заплата при Кличко,сега остава да излязат двамата да се бият за титла...
Цитат: | Бившият световен шампион по бокс Шанън Бригс се надява да се срещне на ринга с Владимир Кличко през март или април тази година.
"Мениджърът му Бернд Бенте ме уведоми, че те не изключват възможността Кличко да се бие с мен през март-април. Ще избере измежду няколко кандидати, имената на които нищо не ми говорят. Изглежда, шампионът събра смелост, след като нокаутира едно жалко момченце, което се беше боксирало само 20 мача", написа Бригс.
Скандалният американец е седми в ранглистата на WBA и Кличко има право да го избере за съперник.
В същото време предположенията, че провокациите на Бригс срещу Кличко са нагласени от двамата и са с рекламна цел се увеличиха, след като украинецът пусна видео с подготовката си за мача с Пулев и от самия бой.
В него Бригс съвсем неслучайно попада в кадър два пъти и изглежда, че Кличко му намеква какво ще му се случи скоро
|
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 15:43 Заглавие: |
|
|
А бе кви герои на ранната демокрация почнаха да се изказват....Дони и момчил немат ли становище.? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 16:00 Заглавие: |
|
|
То на теория всички 60 загубили от Кличко са знаели как да го нокаутират ама деба тоя малшанс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 16:17 Заглавие: |
|
|
Zaspalan написа: | То на теория всички 60 загубили от Кличко са знаели как да го нокаутират ама деба тоя малшанс |
Играли смо добро....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 16:22 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Е нема с тебе да се снимат я  |
не искам да се снимат с мене,а искам да направят условия в тая териотрия да се развиват тея дечица,
предполагам имаш идея при какви условия е почнал Кубрат Пулев да се подготвя като дете за да стигне до тука, един съдран чувал,2 пудовки и една медицинска топка, ОГРОМЕН ентусиазъм и желание, и излиза в директен мач с НОМЕР 1 в света,
заслужава уважение за всичко направено дотук,както и тея дечица,които ВЪПРЕКИ държавата постигат нещо.
Кур за хейтърите! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 22:32 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: | Metala написа: | Е нема с тебе да се снимат я  |
не искам да се снимат с мене,а искам да направят условия в тая териотрия да се развиват тея дечица,
предполагам имаш идея при какви условия е почнал Кубрат Пулев да се подготвя като дете за да стигне до тука, един съдран чувал,2 пудовки и една медицинска топка, ОГРОМЕН ентусиазъм и желание, и излиза в директен мач с НОМЕР 1 в света,
заслужава уважение за всичко направено дотук,както и тея дечица,които ВЪПРЕКИ държавата постигат нещо.
Кур за хейтърите! |
Кубрат Пулев ще остане в историята и разбира се заслужава уважение, за 2 неща :
-единственият българин стигал до такъв мач.
-и единствения боксьор (изгледай в нета всички защити на Кличко), който направи такъв мач и му се пусна все едно ще се бият на площадката зад блока.
Затова Кубрат заслужава критики.За това си поведение в мача....поне в бокса мисля че е така, въпреки мафията и въпреки съдиите.
Така се получава накрая малко и от двете : уважение и критики.В съвременния бокс му викат -шоу.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 18 Ное, 2014 22:37 Заглавие: |
|
|
хаха
Излезе все едно Владимир му беше убидил приятелката
ма така трябва,
следващия път ще се открие отдесно и сме НИЕ!
Важното е да се извадат поуките и напред и нагоре!
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 19 Ное, 2014 16:55 Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 07 Дек, 2014 17:10 Заглавие: |
|
|
Тука да отбележим че Владимир му отдаде заслуженото на нашия:
Цитат: | Световният шампион в тежка категория Владимир Кличко сподели добри думи за българската звезда в професионалния бокс – Кубрат Пулев. В интервю за ИТАР-ТАСС, украинецът определи Кобрата като много добър съперник.
В началото на ноември двамата се изправиха един срещу друг в Хамбург. Владимир Кличко победи Пулев в нокаут в петия рунд.
„Не съм очаквал, че в Хамбург ще има толкова много фенове от България. Но това е добър опит, когато по-голямата част от феновете те освиркват. Това ме направи по-устойчив. Доказах на българските привърженици, че аз съм световният шампион“, коментира Кличко.
„Пулев е силен и много добър съперник, който излезе на ринга не само заради победата. Във всички класации той беше на второ място. Пулев е много добър боксьор, но аз му показах, че има недостатъци“, каза още украинецът.
Владимир Кличко разкри, че не възнамерява скоро да прекратява кариерата си: „Чувствам се по-добре с всяка година. Ще излизам на ринга, докато се чувствам добре.“
Украинецът има на сметката си 63 победи (53 с нокаут) и 3 загуби. |
остава в спомена пълната зала
да живее България!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|