Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 20 Сеп, 2011 22:36 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Венци Стефанов : Феновете на Славия са банда глупаци
По материали от: ultras.bg
Венци Стефанов коментира бойкота на феновете на малкото столично дерби с Локо София.Благодетелят на Славия нападна феновете на тима, които напуснаха стадиона в 10-ата минута на мача.
" Изобщо не ме интересуват. Аз хиляди пъти съм казвал – тези фенове, които по този начин подкрепят отбора, за мен не са нищо друго, освен една банда глупаци. А истинските привърженици на Славия никога нямат подобно поведение. Първо защото навсякъде по света, когато побеждават и когато губят, привържениците са на стадиона и ги аплодират и желаят техният отбор да върви напред. А пък някаква тълпа от олигофренчета, които са напуснали стадиона, най-добре изобщо да не ги пускам да идват на стадиона. Да си седят в тях, сигурно ще бъде по-добре, отколкото да идват само да тровят атмосферата" , посъветва Стефанов " белите" ултраси.
Както знаете, мачът бе белязан от масово недоволство на феновете. Агитката на Славия спази обещанието си да бойкотира мача заради слабата игра на отбора и напусна демонстративно в 10-ата мин., като преди това не пропусна да скандира обиди към ръководството. Излезлите навън фенове си направиха мач по между си на близкото игрище. Тези на Локо (Сф) пък през второто полувреме отправиха викове " Горчиво, горчиво" към своите шефове. |
|
 |
demode
|
Пуснато на: Вто 20 Сеп, 2011 22:45 Заглавие: |
|
|
Кичо като дойде долу каза " аз играх, за другите не отговарям" и тва беше |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 12:41 Заглавие: |
|
|
Тоя същия бил еврейче, доколкото дочух. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 12:44 Заглавие: |
|
|
Ха..то за тва е такъв ухапан..Защо ли не се учудвам...Начи още една причина за  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
UL Гост
|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 16:39 Заглавие: |
|
|
Тоя е чорбар. На Герена на първата тренировка изяде един шамар, та после описка света, след като ни нарече говеда. В Пловдив после щяха да го бият, че на представянето на Локо беше в жълто. След това и Стоичков го гаври. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 16:51 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: |
Тоя същия бил еврейче, доколкото дочух. |
Малиии бахти недоносчето.100 % чернобил му се е намесил в анатомията.По голям уруд не бях видал скоро _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 17:06 Заглавие: |
|
|
UL написа: | Тоя е чорбар. На Герена на първата тренировка изяде един шамар, та после описка света, след като ни нарече говеда. В Пловдив после щяха да го бият, че на представянето на Локо беше в жълто. След това и Стоичков го гаври. |
Е не знам, на мача ни с евреите бил говорил "много разпалено и развълнувано" за Славия и случващото се там, а за нас не споменал и една дума. Га че сме цъфнали и вързали _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 22 Сеп, 2011 20:48 Заглавие: |
|
|
UL написа: | Тоя е чорбар. На Герена на първата тренировка изяде един шамар, та после описка света, след като ни нарече говеда. В Пловдив после щяха да го бият, че на представянето на Локо беше в жълто. След това и Стоичков го гаври. |
Абонат! Абонат!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|