Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
aDinKa*

|
Пуснато на: Съб 03 Апр, 2010 18:51 Заглавие: |
|
|
Докато гледах мача преди дузпата .. вече си представях как пиша коментар, в който казвам колко съм разочарована от момчетата и че толкова слаби не съм ги виждала никога .. :D Но успяха да ме зарадват при това много, още един път показаха защо съм избрала този отбор и защо ще остана вечно тяхна фенка.. Асамоа .. за първи път го виждам слаб, е поне опитваше и беше по-добре от половината отбор, но .. все пак не показа това, което може! Джаферович отново много силен мач, страхотна защита от негова страна.. Камбуров, моят вечен любимец .. издига ми се в очите, пък и е хубав ;d добре спирам , че малко се отнесох Почти познах резултата, точно щяхме да вкараме и 3-тия гол, и съдията прекрати мача :D И все пак накрая момчетата показаха защо стоях 90 минути права, и виках.. Някой да знае защо нямаше нито 1 от сливен ;d? _________________ Локо София до гроб.

Последната промяна е направена от aDinKa* на Съб 03 Апр, 2010 18:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Съб 03 Апр, 2010 18:55 Заглавие: |
|
|
Вие питате...
НИЕ ОТГОВАРЯМЕ:
ДА!
Зеленейте драскачи, мамавадебаулава!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dani_svoboda
Регистриран на: 01 Авг 2009 Мнения: 85 Местожителство: sofia grada golqma
|
Пуснато на: Съб 03 Апр, 2010 20:14 Заглавие: |
|
|
а село "герана' колко години ги бутаха садиии, ми те немаха победа без дуспа!!!
ако не и без 2
да ги ЕвА! у сме6ните продажни писару6ки!!! _________________ !!! ГОРД ДА СЪМ ЛОКОМОТИВЕЦ !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Съб 03 Апр, 2010 20:30 Заглавие: |
|
|
Има и такива мачове ... а дузпата си е спорна, но важното е че бихме ...
А ние ако сме съдииски отбор ... не знаааааааам!
Иначе тоя съдия ме изкеефи ... мн добре свири ... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Съб 03 Апр, 2010 20:34 Заглавие: |
|
|
от сега залагам,че в Ловеч мача ще го свири Ристосков  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 03 Апр, 2010 21:46 Заглавие: |
|
|
да срaвнят дузпата ни отсъдена в Монтана срещу тази за Лесни срещу МИньор за паднала обувка или днешната наша срещу Слиин и на говедата пак с Черноморец кво им свирнаха
ахах
култ,въобще живота в Бг е култ
Иначе честита победа, и
МАртиииин Камбуроооовв  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 0:03 Заглавие: САМО ЛОКОООООООО-СФ |
|
|
абе колкото и да реват някой хора дузпите си ги има-относно за мача леко се бяхме отпуснали и това можеше да ни обърка сметките което си е в типичен наш стил- много слабо играхме все едно че за първи път се виждаха но най важното че победихме-златински нещо се цупеше след мача което не е добре-дано да се изгладят нещата че не може така  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kudravia

|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 1:55 Заглавие: |
|
|
момчета изпускате един много важен момент......днес за първи път част от отбора дойде до оградата след мача да ни поздрави......
и това се случи само и единствено заради един човек, който подканяше стадото РУМЕН ГОРАНОВ
 _________________ How deep do you believe? NIИ
ЧЕСТТА И ВЕРНОСТТА НЕ СЕ ПРОДАВАТ ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 2:57 Заглавие: |
|
|
Аре викнеме за него.... Румеееен Горанов!!!
Иначе днеска голяма излагация откъм публика. Хора как ще ставаме шампиони с такава мизерна посещаемост...не знам...просто не знам...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 8:05 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Аре викнеме за него.... Румеееен Горанов!!!
Иначе днеска голяма излагация откъм публика. Хора как ще ставаме шампиони с такава мизерна посещаемост...не знам...просто не знам...  |
бате мега убиднo,мегаааааа
публиката ни определенно не заслужава тоя отбор.Агитката добре ама публиката ...С Лесни работен ден имаше 3 пъти повече буфери. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 8:27 Заглавие: |
|
|
Христос Воскреесе!!!!
Много трудна и много важна победааа! Най-хубавото са 3-те точки 2-та гола на Камбура и идването на грачите до нас! ЕВАЛЛА НА РУМЕН ГОРАНОВ!!! Вече ще идват всеки мач, защото знаят какво ги чака последния кръг!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 9:42 Заглавие: |
|
|
Е са разбрахте ли защо казвам,че Румен и Иво(Иванов) трябва да са на терена във всеки мач(дори и на един крак)Тея мъртъвци Спицич и Златински нямат място там,цупел се бил на основание на какво...?!? Много ни липсва Кайо...В наглед най-лесния мач ,най-трудна победа Айде пак ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ(нашия май се казва Мартин...) и с него нашите мечти ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 10:00 Заглавие: |
|
|
Христос Воскресе буфери !! Здраве на всички и мечтата ни да стане реалност!!
Не знам кой ни спаси ,но имаше 1 спасител и той се нарича Юлиан Левашки!!! Дълбок респект на това момче !! Железен - това се вика вратар да ти извади мача - 4 уникални спасявания 1 полувреме в което отбора не знаеше каде се намира. Пролича си липсата на боец номер 1 - Дяков. 2 приличен натиск и дори без дузпа щяхме да ги бием. Добри смени на Окука този мач. Голям Камбуров, перфектни Митев и Марчо!!
Приказката продължава , а за смешните сини подлоги - Дон Галфон - затворете тъпия си сайт - ЛАЙНУТИ !!! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fencheto Гост
|
Пуснато на: Нед 04 Апр, 2010 10:46 Заглавие: |
|
|
Измъчена победа ! Дано наще се разиграят срещу Миньор ....
А Румен Горанов е велик ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|