Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
железен Гост
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 15:09 Заглавие: |
|
|
гоооооооооооооооооооол
камбуров.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
железен Гост
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 15:15 Заглавие: |
|
|
проклятие-3-1
чугунената глава- да прав си -малко хора .- малко знаме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
железен Гост
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 15:30 Заглавие: |
|
|
айде марчо накажи ги.
2-ро полувреме дано имаме късмет за да вкараме 3 гола. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
железен Гост
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 15:34 Заглавие: |
|
|
абе в тоя форум всички ли са умрели ? защо никой не пише ?
като сте захапали тия семки пред телевизора ..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StefanR Гост
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 16:52 Заглавие: |
|
|
Явно с чичо Кука сме гледали различни мачове. Казал, че сме играли много добре!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 17:08 Заглавие: |
|
|
StefanR написа: | Явно с чичо Кука сме гледали различни мачове. Казал, че сме играли много добре!? |
Аз, общо взето гледах мача относително безпристрастно /или поне се опитах да е така/ и общо взето видях следното: един демотивиран отбор на Локомотив, с кошмарна защита, безмерно слаб вратар, средна линия която нито може да отнема, нито може да подава и нападение, което се сътои от един добър футболист /Камбуров/ и един бездарник/Балдовалиев/. Кошмарен отбор! Според мен на играчиет, колкото и да ми е мъчно и тъпо да го кажа им трябва ИМПУЛС. Не знам как ще дойде той-ще ги бие ли някой, ще ги ебе ли, ще им спира заплатите ли, треньора ли ще си ходи, НО ако така продължава - най-много 6 място! Отборът е в кошмарна кондиция /за което са виновни и играчи, и треньори/ и играе едно и също бездарно нещо-почва добре, изпуска 3-4 положения, обезверява се и след това ако имаме късмет завршваме наравно! Така до кога???????? Друг е въпросът, че всеки един играч на Черно море /особено халфовете/ са два пъти по-добри от всеки наш играч!!!! Това е истината и не трябва да се заблуждаваме.....Сега видях, че и резервите ни са адски зле-Дани Митев, И. Иванов, Димо - ТРАГИЧНИ!!!!! Даже Марчо бъркаше почти всеки пас-не знам ТРЯБВАТ СЕРИОЗНИ МЕРКИ!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plehan4o
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 17:13 Заглавие: |
|
|
абе железен ли си какъв си незнам...Палячо ако имаш нещо против тази"групичка"вземи го кажи в очите ,а не да сереш по форума.поредната мишка-разбирач. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 17:47 Заглавие: САМО ЛОКООООО-СФ |
|
|
СЕГА СЕ ВЪРНАХ ОТ МАЧА И КАКВО ДА ВИ КАЖА-ДО ПЪРВИЯ ГОЛ ДОБРЕ АМА ПОСЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ ЗЛЕ МНОГОООООООО ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕ.НИКАКВА АГРЕСИВНОСТ НИКАКВА ИДЕЯ В АТАКА -В ЗАЩИТА ПАСКОВ МНОГО ЗЛЕ ТОЯ МАЧ-НЕЗНАМ КАКВО МУ СТАВА НА ТОВА МОМЧЕ -МИТЕВ И ТОЙ МНОГО ЗЛЕ-ЗА БАЛДО И ШПИШИЧ КАКВО ДА ВИ КАЖА ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ-КАМБУРА И ТОЙ НЕЩО МНОГО МИ БЯГА ОТ ЕДИНОБОРСТВАТА-ДИМЧО ГОРКИЯ ЕДНА ТОПКА НЕ ОТИГРА МОМЧЕТО НЕЗНАМ ВЕЧЕ-КВО ТРЕНИРАТ КВО ГИ УЧАТ АМА ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА ВЕЧЕ.САМО ДОБРИ ДУМИ ЗА АГИТКАТА-ЕВАЛА МАЛКО БЯХА АМА МНОГО СЕ ЧУВАХА. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vujeto

|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 18:15 Заглавие: |
|
|
По телевизията ви гледах , и надвиквахте морето ДОБРЕ СЕ ЧУВАШЕ а до колкото до мача лошо но да върви _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 19:05 Заглавие: |
|
|
Мисля днес ясно се видя нещо, което витаеше във въздуха от доста време - това е краят на този/онзи отбор, донесъл ни толкова много радост из България и чужбина. Според мен зимата трябва да има масова разпродажба и привличане на нови играчи. Балдовалиев трябва да повлече крак и да си го звлече някъде далеч от Надежда. Не знам защО'Кука го държи, даже и титуляр. За да бъде по-лесно шитнат? Съмнява ме... Въобще, половината отбор вече за чеп за зеле не става, а летните ни "ударни" трансфери май са контузени до един.
Тъпо. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 21:12 Заглавие: само локоооооооо-сф |
|
|
така като гледам на нашите хора май не им се играе в евротурнирите и тази година-тъй както е трагнало може да ударим и дъното на излагацията |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 21:56 Заглавие: |
|
|
тeзи както са тръгнали до никъде няма да стигнат.....за мача с ЦСКА се стягаме и идваме да подкрепим отбора......а след мача нищо няма да спаси тъпото копеле Бандаловски.....тоя ще го пребия по тъп нещастник и с такова самочувствие в Локо не е играл....това говедо на момента ще върви на Герена .....ебати тъпия дебил ако иска да взима и Димо и Балдовалиев.......тия даже и от коментар не се нуждаят....жалко за футболист като Камбуров,че играе с такива недоразумения.... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Съб 07 Ное, 2009 22:45 Заглавие: |
|
|
Ами аре идвайте, па ще мислим кво да правим!!! Деба тъпия полусезон!!! Да свършва по-бързо, както и да се махат "вече многото недоразумения" в отбора!!!
 _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 08 Ное, 2009 0:08 Заглавие: |
|
|
venci написа: | тeзи както са тръгнали до никъде няма да стигнат.....за мача с ЦСКА се стягаме и идваме да подкрепим отбора...... |
Е тва е мъжка приказка! Така вече ще се разберем!
За днес мога да кажа само едно:
Два часа сън, 14 редбула,1000 км, викане до откат, лайнян отбор, мъгла, куки и повреди... НИЩО не може да те спре щом следваш една идея!
С правилните хора и по правилния начин. Въпреки лайняния резултат и клесавия отбор - чук трип! Евала на всички замесени. Показа се кои са истинските мъже в тая агитка. След тоя мач си направих значителни изводи за много неща , но не е сега времето да ги коментираме.
Що се касае за мача - нещасници и безхаберници са наще.И чисто си дадохме мача предпопагам с цел махането на чичо Кука.
Вече свърши хубавото време, но нас не ни ебе!
САМО НИЕ! САМО ЛОКО! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Нед 08 Ное, 2009 0:19 Заглавие: |
|
|
Аз си прекарах уникално яко ... беше мн весело ... а на мача се смях адски много ... простооооооооооооооо ... яко яко  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|