Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
pepi svoboda

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 14:51 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Zaspalan написа: | Много ясно че са го изгонили то и на тренировки му отговарят ебават го.... Сам ша си тръгне за съжеление  |
Eeeee ми то ако е така,значи чичо ти Кукан е за ебан. То това да си тренер,хеле пък тука,не е само да си чертаеш схеми на "наш'та" система 4-4-2" или да гледаш да не ти изневерят средните хора отзад. Като не можеш да въведеш дисцип си чао. Ама той знае че и шефове и т.н. са против него, Гигата си има некви любимци дето си праат каквото си искат и така...
Аз имам два въпроса:
-защо след като Камбура е отказал да играе в Ботевград не последва нищо?
-и Рендосания какъв се явява че ще сбира отбора да им чете като поп. Ние капитан немаме ли си?  |
Ами май въпроса ти е риторичен...А и капитана знаеш кой е.....така че, положението е "кон-каруца". Дано срещу ПИРИН излеземе от тая дупка, защото идва и мача с Говедата |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 15:02 Заглавие: |
|
|
Според мен ще си проличи що за отбор сме с някой голям отбор ... и ще видим дали играем добре или просто когато им се цъка ...
там ако загубим ... значи верно сме в дупка, а не защото ги мързи да играят _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 15:07 Заглавие: |
|
|
Рендето ли е верно бе ?!?! Тоа кой го е оставил да бъде капитан бе?!? Баси...верно нещата не са добре.
Следващите два мача всичко ще се изясни...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 15:17 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | Според мен ще си проличи що за отбор сме с някой голям отбор ... и ще видим дали играем добре или просто когато им се цъка ...
там ако загубим ... значи верно сме в дупка, а не защото ги мързи да играят |
глупсти на търкалета,и на 200% да и граем с/у левски е нормално да загубим,дано не се случи че не ми се мисли тогава какво ше е и тука и въобще секи как ше са го натиснали комплексите и ше храни  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 16:42 Заглавие: |
|
|
Ето я и истината за Мездра. Окука е крещял на играчите първите 3мин., излязъл е извън нерви и за да не почне да ги шамаросва, защото малко е останало, е излязъл навън, точно когато ние го видяхме и скандирахме името му, а той ни махна с ръка!!! После Иво Тонев е взел думата и го е избил на чуства, т.е. имат ли чест и достойнство и така ли ще защитават емблемата на клуба, не се ли срамуват, поне малко и от нас-феновете. И това също около 3мин., след което също е излязъл. След което щафетата са поели Георги Марков и Камбуров, които са побеснели и са насрали, почти всички, но най-вече Златински, Дяков, Списич, Кичо, Вальо, Бандата и др., било е мазало, защото знам Рендето, като е ядосан на какво е способен. За Камбура не очаквах, че ще се изяви в тази светлина, но отново голямо евалла за лидерските му качества. След което видяхте какво стана първите 15мин. на второто полувреме. Това обаче не говори добре, щом футболистите помежду си ще си решават нещата. Явно има групички, които играят курвачка на Тренера. Само не разбрах защо Кичо и Вальо дойдоха след мача при нас, дали защото бяха гузни или търсеха причини, защо някои от феновете ги псуваха цял мач??? Сега на мача с Пирин ще си проличат доста неща, но ми е болно че толкова добри футболисти опорочават нашият ентусиазъм и надежди за нещо по-добро!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pepi svoboda

|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 17:03 Заглавие: |
|
|
Жалкото е че имаме отбор и пак ще прецакат всичко заради некви тъпи интриги,по-зле са от жените,ебати футболистите  _________________ http://www.youtube.com/watch?v=eWOXgsBiRmI |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 18:41 Заглавие: |
|
|
така е като играят некви духачи и некви фешън лимончета ша си ядеме ноктите тоя сезон
барем Рендето и Камбура са вряли и кипяли във футбола и имат няква чест с ония путки нищо добро не ни чака  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 25 Авг, 2009 18:57 Заглавие: |
|
|
според мен трябва едно хубаво да се сбият и да си изяснят проблемите.не може рендето дето е на 37 да играе на ниво и да не му тежат тренировките,а на другите примадони да им тежко.всичко ще се разбере скоро време.идват трудните мачове.а щом почнахме да се плашим от пирин в софия явно нещата са мега зле _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 26 Авг, 2009 9:38 Заглавие: |
|
|
Гена кой го снесе това инфо? Ти разказваш все едно си бил вътре деееба И щом го избиват на чувства да им пратим едни мариачи другия път...за атмосферата.
Значи след като се знае кои са лежачите има два пътя - или те се фащат у ръце и играят, или шут в гз.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
valdes Гост
|
Пуснато на: Сря 26 Авг, 2009 16:58 Заглавие: |
|
|
hah i az bqh propusnal 4e rendeto e ve4e kapitan O_O ne e istina, za nego kakvo da kaja...ne e ot nai inteligentinte igra4i v otbora Ina4e napylno syglasen s Metala trqbva da se pritiskat igra4ite koito si pravqt grupi4ki a ne trenera
(izvinete za latinicata no imam problemi s kompa ne6to mi kra6va neprekysnato i dori kirilicata ne raboti :/ ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Сря 26 Авг, 2009 18:10 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Гена кой го снесе това инфо? Ти разказваш все едно си бил вътре деееба И щом го избиват на чувства да им пратим едни мариачи другия път...за атмосферата.
Значи след като се знае кои са лежачите има два пътя - или те се фащат у ръце и играят, или шут в гз.  |
От абсолютно сигурно инфо вътре в съблекалнята. И съм склонен да вярвам, че е било така! Но нещо много ме притеснява относно отношението на играчите помежду им!!! И най-вече на отношението на играчите към нас!!! Преди 5-6 години, в съблекалнята колеха и бесеха Рендето и Дончо - в резултат пълна нула, докато не дойде Бай ти Гроздан (Великан) да ни спасява!!! После знаем много добре кои и под чий натиск го изритаха. Сега, когато всички фенове подкрепяме Окука, историята пак се повтаря, дано да не съм прав!!! Аз предлагам, да изчакаме още 1-2 мача, за да видим накъде вървят тенденциите, а после да скачаме "трупешката". И то целенасочено към определени хора, а не Гигов, Тонев и сие, да са ни виновни за всичко!!! Тези селски измекярчета да се хващат у ръце и да играят, затова им плащат!!! Ако не искат - разтрогване на договорите и аут завинаги!!! Нека после да си ходят в Бирои и да се кефят на най-великата публика!!! ТОВА Е ЛОКОМОТИВ СФ!!! Ако някои чужденчета и селянчета от Македония са объркали адреса - "Sorry, get out of here!!!". Това е пътя за отбора!!! И през годините все нещо ми нагарча, че футболистите ни, не мислят как да си вземат премиите и да имат повече изяви с мачове в чужбина за купите, отколкото да играят КУРКАПАН И СЕчЕНО на феновете (най-вече), на треньорите, на ръководството и помежду си!!! В случая, отборът не заслужава феновете си, колкото и да сме малко, но поне сме верни докрай и никога няма да изоставим отбора, най-вече заради името и емблемата!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 26 Авг, 2009 21:13 Заглавие: |
|
|
От цялата работа това което си правя като извод е, че треа тарторите на агитката да си имаме един разговор с някои хора от отбора на 4 очи и то без посредничеството на клуба. Докато се вайкаме на И.Т. и той ги привиква да им дърпа ушите показно за пред нас ще издишаме и това е.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 27 Авг, 2009 8:08 Заглавие: |
|
|
поговорихме си след Мездра бе бате,
проблем възниква че особено на гостувания целата пасмина сме на куп и некой като викне "Кичо,играй бе да ти...." излиза че аз и ти сме го псували,а то не е така и трее да се обесняваме като ученички.
принципно работа не фенклуб е и навсякаде по другите отбори,само тука не е веднъж в седмицата да има среща между футболисти и фенове.Освен да въведеме практика ние,няма кой- с повечето футболисти се имаме ... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 27 Авг, 2009 9:39 Заглавие: |
|
|
Ми другия начин е да пребием всеки клес който храни и това е. Аз не знам докога трима гашници ще продължават да ни излагат като публика!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|