Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
venci

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 21:22 Заглавие: |
|
|
Jenia LCI написа: | http://football.sportal.bg/video.php?video=49778
 |
ВЕЛИКАНИ  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Jenia LCI

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
EDS

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 22:05 Заглавие: |
|
|
joreto.lokosf_fan написа: | абе що не ги питаш твойте дали и те така мислят като тебе? факт че с нас се организиране най-много,то са тапети,засади,надъхвация ясно е кой мразите най-много! и ти си втория славист с баща локомотивец който срещам ебаси  |
Аз ли съм първия? Лично съм ти казвал, Жоре, че никога не сме се идентифицирали вас и с омраза срещу вас, поне тези, които сме на по 30+ години не сме ви мразили толкова специално, да не казвам, че и сте ни голяма степен безразлични. Мога да ти кажа също, че организациите ни с вас не се отличават с нищо специално от организациите ни по принцип. Това, че може да има пубери, както каза Метъла, които са се филмирали, те са във всички лагери и явно е така. Това с понятието "малкото дерби" от теб го чух лично и на мен лично не ми прозвуча добре, както и като го чуя по принцип от някой ми звучи така. Такова понятие и определение за мач с вас специално от славист не помня да съм съм чувал някога. Какво дерби може да имате с нас и ние с вас освен, че се играе в същия град по стечение на обстоятелствата? И какво го караш да пита колегата останалите от нашите?! Предполагам, че по-възрастните ще отговорят, че Локомотив Сф далеч не е най-омразния ни отбор, по скоро безразличен и може да питат защо ги занимаваш точно с Локото. Ние идентифицираме дербитата си с други два отбора. За нас Локото са просто отбор като всички останали, но чак специално мразен и разбираш ли да правим някакви специални групирания или организации и т.н. айде да не сте пък чак толкова специални за нас! А и ако говорим за комунизма, нека се сетим кой-какви титли и успехи има тогава от двата отбора, кой няма никакви за да се правят някакви кардинални изводи, колко сме били сложили шапка на Локото. А и каквото и да се е случвало по онова време е било въпреки желаняета на привържениците и на хората като цяло, за да може да се хвърлят някакви вини на обикновения фен. Така че колкото по-бързо се разбере кой е истинския проблем на БГ футбола, а той не е свързан с Локото и Славия, а с т.н. "грандове", чиято публика при няколко провала на отборите им се стопява за отрицателно време, тогава може и да има светлина в тунела, какво остава да са в положението на нашите отбори. Все пак като говорим за омраза не може да не се спомене и за толерантността, която е присъща на двете агитки. Когато локомотивеца Наско беше жертва на пътен инцидент, но за щастие до голяма степен се възстанови, славистите изказаха подкрепата си. В другата посока, като почина нашия приятел Петър-Ханса, локомотивците изпратиха венец, с който го изпратихме по последния му път. В днешно време е хубаво да си задаваме въпроса, против какво се борим и кои са истинските ни врагове всъщност, както накъде насочваме негативната си енергия защо?!
Успех на Локото и локомотивците със стадиона и в борбата им със собственика на клуба! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 22:50 Заглавие: |
|
|
абе пич,достатъчно се подвизаваш във форума на Гонг и ,ако обичаш не давай мнения тук.......доколко и с кой ще се мерите,вземи си премери първо "чушлето".......кой Ви е дразнител.....та кои сте Вие клоуни с една титла спечелена от Маджо и президент които в момента боготворите,щото ще Ви класира за Европа за първи път от незнам кога.....легендите Ви са Жужу, дет се слага на всеки,а другия пие в Надежда.Та хайде приземи се и не давай мнение,кои ви е дразнитнел и кои не и моля стига сте ни правили свирки.....обичаме анално и затова пееме и в песните си за евреите
разбираш  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 22:52 Заглавие: |
|
|
pa®tci написа: |
Анонимнико, имаш ли идея колко парички има да дава Кайчо на чичо Венци (с шарените менци) за наема на стадион "Славия", а? Колко и да са ше му ги върне - днеска и напролет; даже не се знае докога ще му ги връща, щото не се знае занапред къде ще играем. |
То ако беше толкова уреден заради домакинствата на ст. Славия, щеше ли днес В. Стефанов да ви изгони от стадиона, ако са се спазарили и сега, та чак до напролет? Единственото което видах на днешния мач е как съдията ви спести дузпи и как безидейно играете, че чак и стихийните ви атаки в края не доведоха до нищо, но пък вашите футболисти не спряха да се опитват да направят нещо. Че ако не беше съдията и се беше стигнало до разгромен резултат, на кой му е нужно да влиза в уговорки с вас, вместо просто да ви мачка на фона на състоянието на двата отбора?!
П.С. И като говорите за уговорки, не помня да бяхте толкова убедени и да говорите за уговорки, че мача в последния кръг на по-миналия сезон с нас за 0:1, когато ви изпратихме в Европа на същия този стадион. Тогава мачът не меришеше, нали?! Но тогава беше изгодно да не вадите подобна теза! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 22:59 Заглавие: |
|
|
да мача 0-1 беше уреден и благодарение на тази победа играхме в Европа.....това беше миналата година /2011/ и не загубихме......а това при Вас кога е било баща ти те е водил за ръчичка на Овча купел и сигурно те е направил Партизанин 5 пъти
та си спестете ходенето тая година,че има и 17 нъндори в Европа да не Ви шибнат 17 пъти  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 23:02 Заглавие: |
|
|
venci написа: | абе пич,достатъчно се подвизаваш във форума на Гонг и ,ако обичаш не давай мнения тук.......доколко и с кой ще се мерите,вземи си премери първо "чушлето".......кой Ви е дразнител.....та кои сте Вие клоуни с една титла спечелена от Маджо и президент които в момента боготворите,щото ще Ви класира за Европа за първи път от незнам кога.....легендите Ви са Жужу, дет се слага на всеки,а другия пие в Надежда.Та хайде приземи се и не давай мнение,кои ви е дразнитнел и кои не и моля стига сте ни правили свирки.....обичаме анално и затова пееме и в песните си за евреите
разбираш  |
Видя се кой-кого мрази и кой как говори, особено за момента с "аналното" и "евреите". Ние не живеем с мисълта за вас. Прочети си мнението още веднъж, прочети и мнението на колегата славист и съпостави с останалите и виж кой-кого мрази, кой се филмира с мисълта за истинския враг "Славия" и тогава ми казвай къде да пиша. Аз съм достатъчно толерантен човек за да се отнасям уважително дори към индивиди като теб.
П.С. А по отношение на мъжкото ми достойнство, не знам за теб, но аз съм създал две деца и с жена ми съм от близо 2 десетилетия заедно. За да съм я задържал толко време повярвай, че все следва да има някакви качества същото! А аналната любов си я запази за други мъже. Аз си падам по срещуположния пол. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SLAVIA

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 23:08 Заглавие: |
|
|
venci написа: | да мача 0-1 беше уреден и благодарение на тази победа играхме в Европа.....това беше миналата година /2011/ и не загубихме......а това при Вас кога е било баща ти те е водил за ръчичка на Овча купел и сигурно те е направил Партизанин 5 пъти
та си спестете ходенето тая година,че има и 17 нъндори в Европа да не Ви шибнат 17 пъти  |
Баща ми е "враг на народа" по комунизма, защото дядо ми е бил свещеник. За партизани не ми говори, знам какво е да гонят семейството ти и да го "донасят" съседите веднъж седмично. Славия по отношение на титлите е един от най-пострадалите отбори по онова време, така че и това не точно така, а и няма откъде да знаеш къде ме е водил баща ми, може да не е можел да ме води много тук и там, както ти казах! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 23:12 Заглавие: |
|
|
тогава като толкова я обичаш върви я гушни и се порадвай на победата на любимия си отбор,че от внимание към буферите да не дойдеш при нас.......,да те обичаме НИЕ!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 23:21 Заглавие: |
|
|
SLAVIA написа: | venci написа: | да мача 0-1 беше уреден и благодарение на тази победа играхме в Европа.....това беше миналата година /2011/ и не загубихме......а това при Вас кога е било баща ти те е водил за ръчичка на Овча купел и сигурно те е направил Партизанин 5 пъти
та си спестете ходенето тая година,че има и 17 нъндори в Европа да не Ви шибнат 17 пъти  |
Баща ми е "враг на народа" по комунизма, защото дядо ми е бил свещеник. За партизани не ми говори, знам какво е да гонят семейството ти и да го "донасят" съседите веднъж седмично. Славия по отношение на титлите е един от най-пострадалите отбори по онова време, така че и това не точно така, а и няма откъде да знаеш къде ме е водил баща ми, може да не е можел да ме води много тук и там, както ти казах! |
а бе,Вие сте най-изтрадали и за тва Ви полягаме да не страдате...а тва,че сте реприсирани всички знаят.....особенно СИК как Ви репресира преди близо 20 години еми съжаляваме Ви и си Ви обичаме
а ей за тия Партизани ти пиша
1988-1989 1-ви кръг Славия (София)-Партизан Белград 0:5; 0:5
да не Ви посетят пак като излезете от кошарката си в Овча купел айде бягай при жената _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 23 Сеп, 2012 23:38 Заглавие: |
|
|
Офффф... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 24 Сеп, 2012 0:26 Заглавие: |
|
|
всичко ок, но не знам защо хора, които не съм виждал от години на стадион"а" дават мение и то се счита за меродавно?!
САМО ЛОКО
КУР ЗА НИКИ ГИГОВ и всички КЛЕСОЕ, които се крият зад клавиатурата!!!!
САМО НИЕ!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pippo

|
Пуснато на: Пон 24 Сеп, 2012 0:31 Заглавие: |
|
|
.asd |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sofia
|
Пуснато на: Пон 24 Сеп, 2012 1:53 Заглавие: jjj |
|
|
Незнам защо, но имам чувството, че малко хора от вас могат да комуникират нормално, тия глупости за отзад или отпред си ги запази за себе си, истината е, че и двата клуба от доста време пърдиме в едно гърне. От доста време има вражда която се появи от простотии, преди 15 години бяхме приятели и дори заедно сме ходили на мачовете с Левски и Цска, били сме рамо до рамо някой хора помнят и знаят. А за партизан кво да ти кажа по оново време който е бългаски отбор да бяха хванали резултата щеше да е същия, просто тогава имаше смяна на поколенията и футбола като цяло на национално ниво беше слаб в сравнение с Югославския, лошото е че сега положението не е по различно даже напротив, но при нас има живец и годишнина коята трябва да се отпразнува, ние също не обичаме ръководството, но стадион Славия е часна собсвеност и е много по - трудна борбата, а и в настоящия момент на дали и някой, ще е съгласен да вземе един от двата отбора! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|