Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 7:54 Заглавие: |
|
|
Aaaaa! Наградите за играч на полусезона нали се даваха на първия домакински, не на представянето (за да се отрази по-подобаващо в "медиите")? Дайте да си синхронизираме нещата веднъж и завинаги.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 8:10 Заглавие: |
|
|
И утре ще има бая медии и невиждам проблем! Идеята е да се избегне моленето на някви делегати преди мача и в крайна сметка важното е да бъде връчена наградата и да бъде отразено и то ще е факт! _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
georgi Гост
|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 8:19 Заглавие: |
|
|
twitter.com/#!/LokomotivSF/status/175464887382851586/photo/1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 10:01 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | И утре ще има бая медии и невиждам проблем! Идеята е да се избегне моленето на някви делегати преди мача и в крайна сметка важното е да бъде връчена наградата и да бъде отразено и то ще е факт! |
Има неква логика..Да си го направим между нас си и после да се отрази по сайтове и медии. Не виждам толко разликата. Преди мач..кое по-напред а и всеки човек ще ни е ценен.
П.С. Днес ще гледам да пусна на всеки на скайп и на Фейсбук който имам покана да дойде.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jorko_1312 Гост
|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 10:32 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | krasi написа: | И утре ще има бая медии и невиждам проблем! Идеята е да се избегне моленето на някви делегати преди мача и в крайна сметка важното е да бъде връчена наградата и да бъде отразено и то ще е факт! |
Има неква логика..Да си го направим между нас си и после да се отрази по сайтове и медии. Не виждам толко разликата. Преди мач..кое по-напред а и всеки човек ще ни е ценен.
П.С. Днес ще гледам да пусна на всеки на скайп и на Фейсбук който имам покана да дойде.  | аз викам да опънем един трансперант ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ ДОМ ?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 14:10 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | krasi написа: | И утре ще има бая медии и невиждам проблем! Идеята е да се избегне моленето на някви делегати преди мача и в крайна сметка важното е да бъде връчена наградата и да бъде отразено и то ще е факт! |
П.С. Днес ще гледам да пусна на всеки на скайп и на Фейсбук който имам покана да дойде.  |
Аз съм на мнението на Парцала,до сега е било така,и така трябва да остане.Дори мисля че това ще допринесе още повече за амосферата на трибуните,а това мисля че си заслужава да се говори с делегата и да се отделят 5 мин в началото на мача!Как и да го погледнеш си е така,така че дайте да не замазваме хубавите неща ок?  _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 14:17 Заглавие: |
|
|
Абе споко не се юркайте толко бе. Аз па мисля че като е утре ще има повече фокус от страна на медий, ще може и самият Кичо да каже няколко думи и така...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 14:27 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Абе споко не се юркайте толко бе. Аз па мисля че като е утре ще има повече фокус от страна на медий, ще може и самият Кичо да каже няколко думи и така...  |
А може и двете!На терена да е заради атмосфера и живото предаване!А на представянето официално! _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 14:51 Заглавие: |
|
|
tseko написа: | Metala написа: | Абе споко не се юркайте толко бе. Аз па мисля че като е утре ще има повече фокус от страна на медий, ще може и самият Кичо да каже няколко думи и така...  |
А може и двете!На терена да е заради атмосфера и живото предаване!А на представянето официално! |
Глупости...прайм си го в залата и това е...Така тия дето не са дошли ще ги е по-яд  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 15:01 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | tseko написа: | Metala написа: | Абе споко не се юркайте толко бе. Аз па мисля че като е утре ще има повече фокус от страна на медий, ще може и самият Кичо да каже няколко думи и така...  |
А може и двете!На терена да е заради атмосфера и живото предаване!А на представянето официално! |
Глупости...прайм си го в залата и това е...Така тия дето не са дошли ще ги е по-яд  |
е тва ли е целта?да го яд някой.както се реши де, последно адинка и краси ли ще награждават ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 15:11 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Metala написа: | tseko написа: | Metala написа: | Абе споко не се юркайте толко бе. Аз па мисля че като е утре ще има повече фокус от страна на медий, ще може и самият Кичо да каже няколко думи и така...  |
Глупости...прайм си го в залата и това е...Така тия дето не са дошли ще ги е по-яд  |
е тва ли е целта?да го яд някой.както се реши де, последно адинка и краси ли ще награждават ? |
Адина не знам дали ще идва изобщо така че остава Чаушев сигурен+още един евентуално и тва е.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EDS

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 17:18 Заглавие: |
|
|
оставил съм плакатите при Бат Бойко дерзайте  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 17:20 Заглавие: |
|
|
 _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 02 Мар, 2012 17:33 Заглавие: |
|
|
EDS написа: | оставил съм плакатите при Бат Бойко дерзайте  |
Така ви щем! Виждам аз ново попълнение за отдел "Пропаганда"  _________________
 |