Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lokomotiv_sofia_iztok

|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 20:02 Заглавие: |
|
|
М ДА ПОЛОЖЕНИЕТО В ОТБОРА НЕ Е НИКАК РОЗОВО !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 20:07 Заглавие: |
|
|
Нашето положение го знаем ... НО най-голямата излагация днес беше на говедата от сектор Б(правя разграничение между А и Б, защото разликата е голяма) ... това, което направихте днес с откраднатото и "наказано" знаме от кафето на стадиона, не е никаква гордост, а само открита наглост и малодушие ... наистина серете на себе си и се излагате ужасно ... ГОРЧИВО! Жалко за вас! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokomotiv_sofia_iztok

|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 20:33 Заглавие: |
|
|
ЧАКАЙ ОТКРАДНАЛИ СА НАШЕ ЗНАМЕ ТАКА ЛИ ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 20:46 Заглавие: |
|
|
Очаквах да паднеме ,но чак пък с0-4..... при това на терен където и Славия и Монтана загубиха едвам с по 0-1... ТВА МАЙ НАИСТИНА Е СМЪРТТА НА ФК ЛОКОМОТИВ СФ... А ДАНО Е ЗА ДОБРО И ТОЯ СЕ МАХНЕ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ ОТ СВОБОДА(каква ирония) ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 20:51 Заглавие: |
|
|
Ra4mO написа: | Нашето положение го знаем ... НО най-голямата излагация днес беше на говедата от сектор Б(правя разграничение между А и Б, защото разликата е голяма) ... това, което направихте днес с откраднатото и "наказано" знаме от кафето на стадиона, не е никаква гордост, а само открита наглост и малодушие ... наистина серете на себе си и се излагате ужасно ... ГОРЧИВО! Жалко за вас! |
+1 нека покажат на кой мач сме имали такова знаме
Наитина сините много ми паднаха в очите! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 20:52 Заглавие: |
|
|
Значи господа за тези които не бяхте-След мача футболист от отбора за мен голям мъжкар,дойде при нас и ни каза следното-Положение в отбора е много тежко,при което опъна фанелката си с ръце,погледна емблемата и каза-Заради тази фанелка ще се опитамме да се вдигнем.Заради тези думи,този човек заслужава уважение _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 21:00 Заглавие: |
|
|
Никога няма да се махне,а както виждам от години няма и кой да го изгони........тоя няма как да се махне щото Локомотив му остана едничката дойна крава и все още има кво да прибере.......някой лев от тия дето все още стават махат се за жалост тия дето обичат Локомотив и са мъже.......Диян Петков и Иво Тонев / верно който каже лошо за тях е меко казано глупак /..........та днес може със сигурност да се каже ликвидацията на Локомотив започна и ако още някой вярва на Гигов заслужава линч.....предлагам да започваме акция срещу тоя пумияр.......кой както може,НО РАЗБЕРЕТЕ ТОЯ САМ НЯМА ДА СИ ИДЕ  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokomotiv_sofia_iztok

|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 21:09 Заглавие: |
|
|
ТОЗИ ГИГОВ ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕМ ДОКАТО Е НА ВРЕМЕ !!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 21:20 Заглавие: |
|
|
Гигов - вън !
Всички си подадоха оставките само той седи още !
МАААХААААЙ СЕЕЕЕЕ !!!!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 21:27 Заглавие: |
|
|
Първо-"Локомотив" никога няма да умре!
И второ-Търо кажи името на футболиста подяволите.Никой нищо няма да му направи ебати!
За Диян съм сигурен,но и Иво-?????Какво ли значи това.Дали просто му е писнало да срами името "Локомотив",като Диян или двете оставки вървят ръка за ръка!
Каквото и да е СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА УДАРИМ ТОЗИ БОКЛУК ГИГОВ! _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 02 Окт, 2011 21:30 Заглавие: |
|
|
Името на футболиста го знаят тези които бяха на мача,не искам да го вкарвам играча в интрига.Всеки който иска ще му кажа името на играча лично!!! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 03 Окт, 2011 8:09 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Ra4mO написа: | Нашето положение го знаем ... НО най-голямата излагация днес беше на говедата от сектор Б(правя разграничение между А и Б, защото разликата е голяма) ... това, което направихте днес с откраднатото и "наказано" знаме от кафето на стадиона, не е никаква гордост, а само открита наглост и малодушие ... наистина серете на себе си и се излагате ужасно ... ГОРЧИВО! Жалко за вас! |
+1 нека покажат на кой мач сме имали такова знаме
Наитина сините много ми паднаха в очите! |
сега в Б ли е това геройско знаме?
откраднато от чорбари,сега остава белите да го развеят?
всичко се По- връща боклуци
Търо,кой е тоя футболист? _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 03 Окт, 2011 11:46 Заглавие: |
|
|
Това което стана вчера беше просто еманацията на безхаберието. Оттук нататък нищо добро не ни чака...
Лично за себе си аз го приех супернавътре....След близо 20 години по трибуните вчера за сефте нямах никаква сила и мотивация да викам...Е така отвътре ми беше празно...А и като гледах другите измъчени физиономии около мен ми стана още по-
Но И това трябва да го преживеем. Нека да претръпнем 2-3 дни , да видим накъде отиват нещата и да решим какво и как ще правим. Колкото и малко да сме, колкото и отчаяни - нямаме право да стоим безучастно.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 03 Окт, 2011 13:39 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Левски си върна самочувствието след голям бой над Локо (Сф) |
Заглавие некъде си...Ама то е дежутно де...Нали това беше целта....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 03 Окт, 2011 13:50 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Цитат: | Левски си върна самочувствието след голям бой над Локо (Сф) |
Заглавие некъде си...Ама то е дежутно де...Нали това беше целта....  |
сега загуби главоломни от говедата как да,
нема смисъл да си припомняме,
другото което вчера се замислих,фрапантния процент загуби на нула,
еди си колко на нула от лефски,осем,шест,пет,четири,80% от загубите са ни на нула супер беззъби,заеби ...
а вчера така тръгнахме че пак отивахме на запомнящ резултат... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|