|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
milanelo_1929

|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 21:19 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Otnosno macha dakaza se che petycite sa ni unikalno karyshki.No ako trqbva da bydem chestni Montana mojeshe i da ni bie,nezavisimo ot nashite propuski.Sporedm men i Okukata sbyrka smenite vtoroto.Dimo Atanasov poredno bezumno vlizane,a Marcho ne e vyv forma | НЕЩО ПРОТИВ ДИМЧО ЛИ ИМАШ ??????????  _________________ I LOVE AYIA NAPA-CYPRUS!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 7:59 Заглавие: |
|
|
еми ние сме Локомотив София,непостоянен донякъде тотаджииски отбор-нищо ново.Не можем 2 силни мача да изнесем един след друг.
не лош мач,просто ако бяхме вкарали един гол всичко щеше да е ОК.
Добър съпорт,нямам какво друго да добавя. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 9:35 Заглавие: |
|
|
Ай сиктир бе, ще ми вдигат те кръвното до небесата!!! Нема да им стъпим повече!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 10:03 Заглавие: |
|
|
Вчера просто нямахме късмет! С Левски и шанса ни помогна, а вчера късмета ни изневери! За съжаление се случват такива неща във футбола, но тъпото е, че с лекота губиме точки и после точно тези издънки ни пречат да си изпълниме целите! Сега може да има и хора дет ще почнат да ги хранят наще, но според мен играха добре и на тоя шибан терен в тоя дъжд толко! Направихме и доста прилична подкрепа като за петък даже много добре! Сега гледаме напред и дано в Сливен вземеме 3-те точки макар, че ни чака много тегаво гостуване! И пак в петък! Пфффффф  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 11:45 Заглавие: |
|
|
А бе все ние играем на шибан терен и дъжд, все в петък и винаги под напрежение!!! Другите отбори все играят на отлични терени и слънчево време (ама не много жега) и винаги са спокойни, защото са новаци или изпадащи селяни и играят без напрежение!!! На нас все някой ни е крив!!! Долу Гигов и Тонев!!! Ай сиктир бе!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 12:29 Заглавие: само локооооо-сф |
|
|
fen53 написа: | А бе все ние играем на шибан терен и дъжд, все в петък и винаги под напрежение!!! Другите отбори все играят на отлични терени и слънчево време (ама не много жега) и винаги са спокойни, защото са новаци или изпадащи селяни и играят без напрежение!!! На нас все някой ни е крив!!! Долу Гигов и Тонев!!! Ай сиктир бе!!!  | ей фенче прави си коментарите ама не закачай гигов поне че ако не е той кой ще издържа отбора-ти ли??????????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zaspalan Ultras Spirit
Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1678 Местожителство: Панелна Джунгла
|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 12:33 Заглавие: Re: само локооооо-сф |
|
|
brun4ev написа: | fen53 написа: | А бе все ние играем на шибан терен и дъжд, все в петък и винаги под напрежение!!! Другите отбори все играят на отлични терени и слънчево време (ама не много жега) и винаги са спокойни, защото са новаци или изпадащи селяни и играят без напрежение!!! На нас все някой ни е крив!!! Долу Гигов и Тонев!!! Ай сиктир бе!!!  | ей фенче прави си коментарите ама не закачай гигов поне че ако не е той кой ще издържа отбора-ти ли??????????? |
ей я малко по-леко ве "фенче" като не знаеш на кой говориш ша се обръщаш с Г-н ясно ли ти е  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 12:41 Заглавие: Re: само локооооо-сф |
|
|
brun4ev написа: | fen53 написа: | А бе все ние играем на шибан терен и дъжд, все в петък и винаги под напрежение!!! Другите отбори все играят на отлични терени и слънчево време (ама не много жега) и винаги са спокойни, защото са новаци или изпадащи селяни и играят без напрежение!!! На нас все някой ни е крив!!! Долу Гигов и Тонев!!! Ай сиктир бе!!!  | ей фенче прави си коментарите ама не закачай гигов поне че ако не е той кой ще издържа отбора-ти ли??????????? |
bru4ev, ти май не усещаш иронията ми!!! Аре, кво се занимавам с глупости!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Съб 19 Сеп, 2009 12:44 Заглавие: |
|
|
евала в4ера на вси4ки които подкрепиха отбора от на4алото до края на ма4а
мисля 4е събрахме и направихме много добър съпорт от гледна то4к на това 4е ма4а беше в петък .около 50 вика4и в добър синхрон и мошно викане
бих избрал секи ма4 да праиме такава агитка ( 4е можем и по-добра е ясно ) отколкото да бием и да вземем 3 то4ки пред анеми4ни 10 4оека бъркащи си по дупките
този хикс дойде то4но навреме за отбора ,за да се осъзнае следното : ВСЕКИ МА4 СЕ ДАВАТ 100 % . според мен това ще е последната ни издънка с-у такива отбори,помнете ми думата .
Ина4е не мога да се сърдя нито на футболистите,нито на ръководството.Мисля 4е наще играха за победа,но първото полувреме по4ти го проспаха.ТОЯ МА4 ГО ИЗВАДИ ГАЛЕВ С ДВЕ-ТРИ НЕВЕРОЯТНИ СПАСЯВАНИЯ .Като цяло бяхме много по-добрия отбор на терена,но защо тия наще не могат да разберат нещо съвсем елементарно.по4ва ма4а ми скасай ги в на4алото ,вкарай им един-два гола па после лежи и по4ивай на кълка.
САМО ЛОКО И ВСИ4ки У СЛУИЕН !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Нед 20 Сеп, 2009 9:17 Заглавие: |
|
|
Тегав мач, но да се правят големи и крайни изводи от това не бива !! Монтана не е слаб отбор - бранеха се през цялото време , но го правеха без паника и прекалена грубост. Куката и нашите футболисти трябва да имат по друга тактика с такива отбори ,може би да не ги натискаме толкова , а да ги подлъжем ,че могат да ни надиграят и да ги изненадаме на контри. Първо не лошо полувреме , но второто безумни смени и с тези изсипани топки пред тяхното поле нищо не постигнахме. Не се използва потенциала на Дерек, пореден безумен мач на Димо и Балдо, Камбура посредствен. Но това е реалноста, трудно с/у слабите силно със силните! Що е то ? Локо София!!
За съпорта - респект за всички подкрепили отбора , най- добрата домакинса агитка от доста време насам !!! Евала на Парцала за воденето и Цецо Свобода за префектния тъпан!! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tseko

|
Пуснато на: Нед 20 Сеп, 2009 16:31 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | евала в4ера на вси4ки които подкрепиха отбора от на4алото до края на ма4а
мисля 4е събрахме и направихме много добър съпорт от гледна то4к на това 4е ма4а беше в петък .около 50 вика4и в добър синхрон и мошно викане
бих избрал секи ма4 да праиме такава агитка ( 4е можем и по-добра е ясно ) отколкото да бием и да вземем 3 то4ки пред анеми4ни 10 4оека бъркащи си по дупките
този хикс дойде то4но навреме за отбора ,за да се осъзнае следното : ВСЕКИ МА4 СЕ ДАВАТ 100 % . според мен това ще е последната ни издънка с-у такива отбори,помнете ми думата .
Ина4е не мога да се сърдя нито на футболистите,нито на ръководството.Мисля 4е наще играха за победа,но първото полувреме по4ти го проспаха.ТОЯ МА4 ГО ИЗВАДИ ГАЛЕВ С ДВЕ-ТРИ НЕВЕРОЯТНИ СПАСЯВАНИЯ .Като цяло бяхме много по-добрия отбор на терена,но защо тия наще не могат да разберат нещо съвсем елементарно.по4ва ма4а ми скасай ги в на4алото ,вкарай им един-два гола па после лежи и по4ивай на кълка.
САМО ЛОКО И ВСИ4ки У СЛУИЕН !!! |
На тоя анализ бате 6те ти отговоря така...
80мин. като викаш,може да загубиш една битка,
10мин. като млъкнеш,може да загубиш много повече.
Това го казвам по повод изказванията за агитката,а не заради тебе,да няма наразбрани. _________________ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 20 Сеп, 2009 17:25 Заглавие: |
|
|
абе добър съпорт все пак
сега,замислете се кво следва от тук нататък :
Гостуане в Сливен са на 25-ти,после домакинство с ботев 4аааак на 04-ти октомоври,гост на Миньор ба 19-ти,на 25-ти с литекс тука и на славия на 01.11
следва ,ако ние не допуснеме загуба от тези м4ове да влезем в тежката ерия после с добър актив.4асът на истината дет се вика настъпи.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 21 Сеп, 2009 0:26 Заглавие: |
|
|
Значи нарочно не писах 3 дена, за да видя какви акита ще се изпишат пак. Е не понасям като се правят някакви пернишки трагедии след такива мачове. Хора,това се случва бе! Верно предимно на нас,но се случва.
За мен просто си нямахме късмет, тъпия дъжд тотално ни прееба, а и си мисля че съдията бая ни попрееба няколко атаки с неадекватни засади. За мен играхме много добре, но малко ялово. Ей ги ония ташаци Морето - същата картинка...ма имаха шанс /като няколко пъти миналата година/ и вкараха 5 мин. преди края. Не искам никой да прави трагедии и да мисли че нещо е загубено. Просто ние сме Локомотив и не оправдаваме очаквания. Къде за добро, къде за лошо.
Що се касае за съпорта - е време беше.Делничен ден, тегав час, дъжд, телевизия...ала бала...ама е така се вика бе деееба! 90 минути. За мен изтискахме доста от потенциала на така явилите се хора. Е, имам забележки особено за последните 10 минути, ама идеално щастие нема.
Сега всички у Сливен...там много неща могат да получат своето "да" или "не"  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пон 21 Сеп, 2009 13:48 Заглавие: само локооо-сф |
|
|
така е нямахме никакъв късмет в тоя мач-отбора не игра слабо-а тея от монтана дето минаха три пъти центара да не се правят много много- и тоя дъжд много обарка работата-изравни силите и терена беше ужасен а локото е техничен отбор-и да не споменавам че беше и петък и тогава изобщо не ни върви  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Вто 22 Сеп, 2009 13:21 Заглавие: Re: само локооооо-сф |
|
|
Принципно си прав, НО айде по-леко с "казионните" изказвания, а??? Най-обичам в сайта да се изказват хора дето "сучат" и се "хранат" покрай Гигата и после некой като каже нещо за ръководството/даже и да не е най-вярното/ се появяват някакви "защитници" на същото ръководство.....Фенът си е прав за много неща и ние всички много добре го знаем!
Сега за мача, чийто резултат малко трудно превъзмогнах. Действително много слабо играха всички-за мен имаше ЗВЕРСКО подценяване. Нашите си мислеха, че Монтана сами ще си легнат, а както написах ОКОЛО 5 дни преди мача - Монтана са МНОГО здрадв и труден за игра отбор!!! Верно е, че и късмет нямахме в 1-2 ситуации, но нашите трябва да се стегнат и да разберат, че всеки мач е битка!!! А не само тези с латекса, говеда и свине.....Тук според мен и т.нар. "ръководство" трябва да се намеси - дали ще им се плаща на "гупи мачове", дали поотделно.....но някак трябва да се мобилризират нашите "балерини".....много ме е е яд-този сезон са още по-слаби отборите и МОЖЕМ нещо да направим, ако се стегне "балета"....  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|