Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 20 Авг, 2018 12:21 Заглавие: |
|
|
Ха, ха,ха..тия па съвсем straight edge го дават...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 25 Сеп, 2018 18:14 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | https://gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/multimedia/video/lion-s-dozhivotna-zabrana-za-svoj-fen-sled-nacistki-pozdrav-506353 |
Бахти нещастниците  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Сря 21 Ное, 2018 15:54 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Италия, Curva Sud Милано отбеляза своята 50-годишнина със страхотна хореография по време на двубоя от Серия “А” срещу Ювентус снощи.
В Милано гостуваха и представители на “Животните” (ЦСКА) и “Гробари” (Партизан), които поддържат приятелски отношения с италианците.
На терена Милан не успя да зарадва своите привърженици, след като отстъпи на Юве с 0:2. Трябва да отбележим и високата цена за сектора за гостуващи фенове – 75 евро, заради която част от туринци изразиха недоволството си чрез транспаранти и не влязоха на стадиона. |
_________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 10:15 Заглавие: |
|
|
Еми тва е..Животните...Гробарите...тия ония...
Иначе кореото верно беше чук  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 11:02 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Еми тва е..Животните...Гробарите...тия ония...
Иначе кореото верно беше чук  |
и атмосферата чук
даваха преди мача мейкинга на хореото,млади момчета момичета мажат с четки, като доброто старо време,....  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 11:35 Заглавие: |
|
|
PILATA написа: |
даваха преди мача мейкинга на хореото,млади момчета момичета мажат с четки, като доброто старо време,....  |
Тия клипчета винаги много са ме кефели и са ми спомняли навремето като ние правихме кореота какви making фото сесии си правихме  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 13:58 Заглавие: |
|
|
Сега като чета редовете Ви, и аз се върнах десетки години в спомените си назад във времето. Спомням си мача ни с Андерлехт в София на нац. стадион : над 30 000 души. Тогава бях ученик 14 годишен - за първи път видях тогава наистина огромна агитка на Локото в сектор В. Винаги там си ходех , в този сектор в агитката най-малко един час преди да започнат мачовете. Спомням си тогава колко знамена имаше при това пресно боядисани. Седалките тогава бяха дървени бяха целите в боя , както и долу по земята. Всеки сам си правеше нещо: кой знме, кой листовки нашарени в червено черно. Тетрадките в къщи не ми стигаха, за да им късам листята и да ги шаря. Други пък , които някои от близките им работеха магазини носеха от лентите за касови апарати . Щура работа - направи си сам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 22 Ное, 2018 14:44 Заглавие: |
|
|
veni78 написа: | огромна агитка на Локото в сектор В. Винаги там си ходех , в този сектор . |
Да бе и аз бе...докато някой идиот на бюро реши да ми вземе сектора...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Чет 06 Дек, 2018 9:11 Заглавие: |
|
|
Цитат: |
Колко много обичате своя любим футболен отбор? Този въпрос едва ли някой задава на Дерек Елстън, защото в случая говорим за може би най-отдадения фен, който може да съществува.
В неделя Елстън посети своя последователен мач №2000 на любимия си отбор Суиндън Таун. Последният път, когато Елстън пропуска двубой на Суиндън, е на 5 декември 1981!
Оттогава 68-годишният сега фен не пропуска нито един мач на тима на сърцето си! Независимо дали става въпрос за първенство или някоя от многото купи в Англия. Елстън е гледал мачове от четирите нива на английския футбол, включително и един сезон в Премиършип.
Суиндън, който в момента играе в Лига 2 (четвъртото ниво), почете своя най-голям фен със специална фланелка и сладкиш преди двубоя срещу Уокинг от ФА Къп в неделя.
"Не съм го планирал, просто се случи. Правя по лесно - всяка събота и вторник отивам на футбол", споделя Елстън, който дори не живее в Суиндън, а в намиращия се на 112 километра Нортхемптън. "Докато съм здрав и ми носи удоволствие, ще продължа."
|
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 06 Дек, 2018 9:20 Заглавие: |
|
|
Пощата от Суиндън  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Чет 06 Дек, 2018 13:41 Заглавие: |
|
|
тая снимка от кой мач е
 _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 06 Дек, 2018 13:47 Заглавие: |
|
|
Тва що реши че сме ние?  _________________
 |
|