Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
krasi

|
Пуснато на: Пет 17 Апр, 2009 20:09 Заглавие: |
|
|
Говедата живнаха в Ловеч и бързо надигнаха глава, а миналата седмиця бяха .............меко казано в шок! Важното е. че вече имат страх от нас и наще вече няма да се плашат от тая паплач! _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Съб 18 Апр, 2009 8:31 Заглавие: |
|
|
бате не в шок а направо се бяха насрали и омазали до уши. яд ме е че не може да играеме с тях още един мач за купата например и да ги приземиме пак. мама им деба тъпа скашкана. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
1914 Гост
|
Пуснато на: Съб 18 Апр, 2009 11:11 Заглавие: |
|
|
Малко взехте да излизате от реалността  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plehan4o
|
Пуснато на: Съб 18 Апр, 2009 15:55 Заглавие: |
|
|
еееее остави ни да се израдваме беееее...изстрадахме си този кеф.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 7:40 Заглавие: |
|
|
1914 написа: | Малко взехте да излизате от реалността  |
що бе братле реалността в момента е че левски няма нищо, ама абсолютно нищо освен една публика и готин стадион. не ви се иска ама е така.нямате ръководство, нямате играчи, нямате треньор. от всичко в момента ви е останало името и публиката. кажи честно не съм ли прав. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 8:39 Заглавие: |
|
|
Прав си Джопка! Яд ги е якоо говедатааа! Те не са очаквали такъв разгром! Немога да разбера, защо това левскарче си позволява да пише в нашия форум и да ни дава акъл? Ние си се кефиме това 0-3 остава в историята и ще го помниме винаги! Камбура си го каза точно: Остава в историята този хеттрик! И ние само може да сме радостни и щастливи, че сме локомотивци!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 10:45 Заглавие: |
|
|
Джуджаноооооооо...аре стиа си хранил да те еба. Човекът си говори мноого читаво. Наистина се написа историята, но трябва това да си стане редовно, за да не се окаже буря в чаша вода.
Сега далеч по-важно е да ушием чорбарите. Защото аз помня времето когато като им дойдеше мач с нас им трепереха шортите.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
JOPETO
|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 10:46 Заглавие: |
|
|
и сега им треперат _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Frezata

|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 10:58 Заглавие: |
|
|
Играчите на Енерги Котбус решиха да се извинят на феновете си за разгромната загуба с 0:4 от Шалке 04 като им върнат парите, които са дали, за да гледат резила на любимците си. Катастрофата на Енерги беше наблюдавана на живо от 600 привърженици.
Ето една идея ан футболистите на левски....  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
1914 Гост
|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 14:17 Заглавие: |
|
|
JOPETO написа: | 1914 написа: | Малко взехте да излизате от реалността  |
що бе братле реалността в момента е че левски няма нищо, ама абсолютно нищо освен една публика и готин стадион. не ви се иска ама е така.нямате ръководство, нямате играчи, нямате треньор. от всичко в момента ви е останало името и публиката. кажи честно не съм ли прав. |
Може и да си прав, аз съм ултрас, от мач гледам не повече от 10-15 мин. Имаме що годе добри играчи за българското първенство, нямаме треньор и ръководство. Идеята ми беше, че едва ли всеки следващ мач между вас и нас ще се развива по същия сценарии както казаха някой по-горе няма лошо, че ни бихте, колкото повече такива мачове, толкова повече хора.
А krasi къде съм ти давал акъл ? Имам достатъчно хора, на които трябва да давам за да давам и на теб Мисля, че когато има някаква приятна дискусия между различни групи от фенове идва и истината.. Извинявай, че си позволих да пиша във вашия форум
п.с. Много яки тениски сте си направили  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 15:46 Заглавие: |
|
|
Не съм искал да те убидя, но явно така се получи! Тази победа, която е 3 поредна над твоя отбор ( и надявам се серията ни да продължи) е историческа и радостта ни е оправдана все пак 20 мача поред не ви бяхме били къде сме били слаби къде съдията ви е помагал и много пъти сме и полягали, въпреки, че последното неможе да се докаже! Победата ни освен историческа е и психологическа, вече не сме ви абонати, даже е приятно да играеме с Гонзо и компания!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 15:48 Заглавие: |
|
|
ИзвИнявам се написал съм убидя-грешката е моя, неволно е все пак не съм спрял да пия от снощи! Не се ОБИЖДАЙ!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 15:54 Заглавие: |
|
|
krasi написа: | ИзвИнявам се написал съм убидя-грешката е моя, неволно е все пак не съм спрял да пия от снощи! Не се ОБИЖДАЙ!  |
А аз си мислех, че не си спрял да чукаш от снощи!!! И ти стана пиянде!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 19 Апр, 2009 16:05 Заглавие: |
|
|
Гена, кво чукане бе братче, само с яйца! Аз съм стар човек не правя вече такива неща! Чукането е за Камбура, той прави по 3 тека на ГЕРЕНА!!!!  _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Medala

Регистриран на: 20 Апр 2007 Мнения: 520 Местожителство: http://pins-scars-collector.page.tl/
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|