Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 21 Юли, 2021 6:20 Заглавие: |
|
|
Може и да не са ромчета, а джинчета
Не бе харабия, ако знаеш някой, който има време, а му трябват пари - офертата важи.
Писах я в голямата ФБ група...и познай..отзвук=пръдня в кюнец. Повече да не съм чул някой да реве, че бил беден или в България нямало работа...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Сря 21 Юли, 2021 7:46 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Може и да не са ромчета, а джинчета
Не бе харабия, ако знаеш някой, който има време, а му трябват пари - офертата важи.
Писах я в голямата ФБ група...и познай..отзвук=пръдня в кюнец. Повече да не съм чул някой да реве, че бил беден или в България нямало работа...  |
Хааааааааа !
Значи от 29 май ми дължите по 50 лв. на ден.
Вече почва да става обидно  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Сря 21 Юли, 2021 20:36 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Metala написа: | Може и да не са ромчета, а джинчета
Писах я в голямата ФБ група...и познай..отзвук=пръдня в кюнец. Повече да не съм чул някой да реве, че бил беден или в България нямало работа...  |
Хааааааааа !
Значи от 29 май ми дължите по 50 лв. на ден.
Вече почва да става обидно  |
Офертата не касае идеологически ангажирани, а само трети лица.
Няма нищо обидно, просто си заставам зад вярването, че който няма време има пари. Който няма пари , има време. А който няма и двете, няма и акъл. А харабия на тебе треа ти дигнем един барелеф некъде из тоя парк за всичко което правиш . И го казвам без грам ирония.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 22 Юли, 2021 8:24 Заглавие: |
|
|
Виж сега.Аз не съм вече член на Бригадите, но оценявам високо факта,че цялото това мероприятие се финансира от Бригадите.
Като цяло това ми стига.Единствено нямам обяснение за това,че адски малко хора се включват с работа в инициативата.
И още нещо.Проектът е и ще бъде ултрас.Затова съм твърдо против да се дават средства на чужди хора за да идват да работят.
Ето Ви предложение за събиране на пари, с което можете да помогнете.
Трябват ни около 200 лв. за да викнем едно багерче, с което да се напълнят двата контейнера за боклук, които ще докара общината в понеделник.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пет 23 Юли, 2021 5:09 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Виж сега.Аз не съм вече член на Бригадите, но оценявам високо факта,че цялото това мероприятие се финансира от Бригадите.
Като цяло това ми стига.Единствено нямам обяснение за това,че адски малко хора се включват с работа в инициативата.
И още нещо.Проектът е и ще бъде ултрас.Затова съм твърдо против да се дават средства на чужди хора за да идват да работят.
Ето Ви предложение за събиране на пари, с което можете да помогнете.
Трябват ни около 200 лв. за да викнем едно багерче, с което да се напълнят двата контейнера за боклук, които ще докара общината в понеделник.  |
Казал съм още в началото на начинанието на ЧУдан, че за такива неща знае на кого да се обади (ало,чуваме ли се)  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Чет 28 Окт, 2021 13:13 Заглавие: |
|
|
Заповядайте , тази неделя от 12:00ч. !
Който има желание да се включи в подготовката да заповяда в събота от 10 до 17 имаме още малко довършителни работи !
Само Локо ! _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Чет 28 Окт, 2021 20:10 Заглавие: |
|
|
bulgarista написа: | Заповядайте , тази неделя от 12:00ч. !
Който има желание да се включи в подготовката да заповяда в събота от 10 до 17 имаме още малко довършителни работи !
Само Локо ! |
Чудя се какво да ти подаря в чест на жестокия труд, с който уплътни безмисленото си ежедневие, и с който възвърна минорна част от загубения си социален респект  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пет 29 Окт, 2021 9:51 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | bulgarista написа: | Заповядайте , тази неделя от 12:00ч. !
Само Локо ! |
Чудя се какво да ти подаря в чест на жестокия труд, с който уплътни безмисленото си ежедневие, и с който възвърна минорна част от загубения си социален респект  |
Имате едно обещание към Бате Бойко от много време , когато е имало конкуренция кой ще отиде на най-много мачове на Локомотив през сезона.Желанието ми е да го изпълните
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Нед 31 Окт, 2021 11:19 Заглавие: |
|
|
След малко е откриването  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Нед 07 Ное, 2021 19:28 Заглавие: |
|
|
Паркчето е пълно с хлапетии всеки ден  _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 08 Ное, 2021 7:05 Заглавие: |
|
|
Pride написа: | Паркчето е пълно с хлапетии всеки ден  |
Сега следващата задача е да измислим нежна (и не толкова) пропаганда, така че да започнем да работим с тя таргет група, както и с техните родителите, които също са потенциални...  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|