|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 06 Мар, 2017 11:26 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Локомотив (София) спря Септември, Eтър отново лидер
"Виолетовите" взеха трите точки от Спартак в Плевен
Септември (София) сдаде лидерството във Втора лига на Етър, като и двата тима имат по 39 точки. Това се случи след като "септемврийци" бяха препънати от Локомотив (София) на стадиона си в "Драгалевци". Срещата от 19-ия кръг завърши 1:1. Двубоят бе дебют за новия треньор на Септември Христо Арангелов, който замени завърналия се в Левски Николай Митов.
Едно от зимните попълнения на домакините Николай Цветков - Демона вкара за 1:0 в 58-ата минута от фаул. Радостта на Септември обаче беше прекалено кратка, тъй като Илия Димитров изравни веднага след подновявването на играта - 1:1.
Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев дебютира пред новите си фенове от първата минута, но този път не успя да помогне на своя Септември.
В същото време Етър спечели с 2:1 гостуването си на Спартак (Плевен) и заради по-добрите си показатели е пред Септември в класирането. Точни за "виолетовите" бяха Неделчев и Иван Стоянов, а за домакините - Крис Гади. |
Абе не тия ритнитоковцки кой им измисля прякорите бе  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Shinkansen

|
Пуснато на: Пон 06 Мар, 2017 17:27 Заглавие: |
|
|
Демона беше в ЦСКА като бяха във "В" група. Май му бил от малък тоя прякор.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 07 Мар, 2017 22:39 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Шеф на Локо (Сф): Септември не ми хареса, сториха ми се стъписани
07.03.2017 17:30
Спортният директор на Локомотив София Ангел Колев съжали, че тимът му не е победил Септември София в столичното дерби (1:1). Червено-черните е трябвало да се възползват от необяснимата според него стъписаност на съперника.
"Резултатът може би е реален, даже нашите шансове бяха по-чисти и можеше да победим", заяви Колев пред "Тема Спорт". "Лично на мен Септември не ми хареса как игра. Сториха ми се стъписани. И двата отбора внимаваха по-скоро да не загубят, отколкото да спечелят. Преобладаваше битката", добави шефът при червено-черните.
Той бе категоричен, че Локо има сили да е сред първите шест отбора във Втора лига. Колев отчете добрата работа на Явор Вълчинов начело на тима. |
Чест му прави на бат Геле...Ама ако и това е столично дерби...айде нема нужда  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|