Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
belvedere

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 0:19 Заглавие: |
|
|
днес един глупак ме пита дали ще си сменяме името на Локомотив Своге  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 0:52 Заглавие: |
|
|
belvedere написа: | днес един глупак ме пита дали ще си сменяме името на Локомотив Своге  |
Замислили с какви хора контактуваш тогава .
Бих казал поредната загуба от глупост. Особено през първото полувреме в никой случай не мога да кажа,че са ни надиграли или да не сме имали удари,но онзи малоумен пропуск накрая,както и несигурният Митрев ни закопаха.
Колкото и да не ми се ще да го призная, поне в тоя мач, тоя отбор на Кокалини играе много по-разнообразно, с идея и може хаотичен,но хъс,отколкото тоя с Тонката начело
А колкото до изпадането - след 3-4 мача мисля че ще имаме повече яснота  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 1:01 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Любомир Симов: Липсата на точки влияе върху психиката на играчите
Помощник треньорът в Локомотив София Любомир Симов, който води отбора при загубата с 0:2 от Локомотив Пловдив, заяви, че напрежението сред играчите им е попречило да покажат най-доброто от себе си.
„Преди първия мач е очаквано да има напрежение“, каза той. „Изпуснахме средата на терена, оттам дойдоха нашите главоболия. Също так бяхме неуверени при статичните положения, което си е наша стара слабост.“
„Липсата на точки се отразява зле върху психиката на играчите. Има още 14 мача до края. Целта е оставане в елита и мисля, че ще я изпълним“, завърши асистентът на Емил Велев. |
Пак се започна с глупостите дето ги слушаме от 2 години... И за кво тоя е водил, а не Какалашката?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 8:36 Заглавие: |
|
|
извинявайте за тъпия върпос,ама кой е Любомир Симов?
от репортаж видях че имахме едно положение в/към вратата на края...
а тоя магарешки да се задави с един аспирин преди да е влязал в политиката..... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lifes

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 9:16 Заглавие: |
|
|
Цитат: | И за кво тоя е водил, а не Какалашката? |
Беше наказан за един мач, заради мача за купата в Бургас
Цитат: | ама кой е Любомир Симов? |
Помощник треньор
Добре стана че Миньоро и Етър биха, а Берое и Ботев Вц направиха равен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 9:19 Заглавие: |
|
|
Е колко добре стана!!?!? Че тия дето ги бяхме отписали сеа са наравно с нас ли?  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 9:38 Заглавие: |
|
|
Цитат: | В Локо София се оправдават с корида за загубата
С грубата игра на противника се оправдаха от Локомотив София за загубата с 0:2 от Локомотив Пловдив. Тя закотви столичани на предпоследната позиция.
"Не знам какво не ни достигна днес. Но футболът го нямаше. Двата отбора играха предимно ръгби. Локомотив Пловдив игра ръгби срещу нас, беше корида", заяви изпълнителният директор на "червено-черните" Георги Марков.
Двубоят на "Лаута" не беше воден от титулярния наставник на тима Емил Велев, а от помощника му Любомир Симов. Кокала обаче беше грабнат от противниковия лагер и без това.
"Нормално е да има повечко напрежение преди първия пролетен мач. Отделно изпуснахме средата на терена и от там дойдоха всичките ни главоболия. Бяхме неуверени и при статичните положения, но това си ни е стара слабост. Липсата на точки също влияе негативно. Имаме обаче 14 мача и целта е в тях да съберем достатъчо точки, за да оцелеем. Мисля, че ще се справим", сподели Любомир Симов след мача. |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 9:49 Заглавие: |
|
|
Ония че се ритаха-ритаха се...Ама и наще не си поплюваха...Така че да не реват като путки  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 10:12 Заглавие: |
|
|
Само малко offtopic- който има снимки от трипа и от самият мач да намери начин да ми ги даде и да ги качваме на сайта.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 13:24 Заглавие: |
|
|
Как не ги е срам да говорят,че било корида.Нека Кокала каже,защо ходи на лагер в Анталия и ще поеме ли отговорност за тези нови играчи,които в първия мач показаха,че не може да се нарешат.А напрежението от това,че нямаме точки ще бъде до края.Т.е.не докрая,ако не спечелим поне 4 точки от следващите 2 мача,може да поритаме за здраве до края на сезона! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 13:43 Заглавие: |
|
|
Търе ,кво те учудва... поредните безхаберници от есента на 2011 насам !
Да се жалват от мач ,който с малко повече мъжество и умения можеха дори да спечелят...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 14:26 Заглавие: |
|
|
Великата селекция на Кокала я видяхме вчера! Подготовки в Турция а-у и накрая пак ТРАГЕДИЯ!!!! Вече толкова много години дъфчеме едно и също, а то е кратко и ясно ГИГОВ-ВЪН!!! Неможе да смениш 100 треньора и 300 футболисти и все една съща картинка! _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 14:48 Заглавие: |
|
|
вчера бяхме не трагични, а комични.
единствените които знаеха какво правят на терена бяха мечо и дани.
и това момче костадинов поне тичаше.останалите много зле особено вратаря митрев.
Кокала му се вижда майтап ама накрая ще го линчуваме това говедо мръсно!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
krasi

|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 18:01 Заглавие: |
|
|
Да се маха тоя говежди пумияр! След като неможа да бие умрелите Локо ПД, кой ще бие? _________________ ЛОКОМОТИВ ЗА НАС Е ВСИЧКО!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 03 Мар, 2013 18:15 Заглавие: |
|
|
Някои не спряхте да гледате по-далеч от носа си. Коакала ви виновен.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|