Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 16:20 Заглавие: |
|
|
За сметка на това сме предпоследни в класирането... Враца вземали, та били Черно лайне.
Венци, укроти си изказванията, че звучиш да не ти казвам как. _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 16:23 Заглавие: |
|
|
Сега се прибирам от Васил Левски-няма такъв студ днес.Тази точка е голяма радост за 50те ни фена на Васил Левски.В такива моменти се виждат хората които все още не са се предали и вярват в емблемата.Иначе от вкъщи по телевизора е лесно!Само НИЕ,Само ЛОКО! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 17:20 Заглавие: |
|
|
Дава се шанс на хората НЕПРИСЪСТВАЛИ ДНЕС на мача да се напънат и да подкрепят отбора за мача за купата с Бургас.
Напоследък се радваме все на равен, но пък е сладко !
Дори да изпаднем ще бъде с гордо вдигната глава.
Днес бих отличил Марто Димитров и Светльо Петров. Щъкаха навсякъде по терена и се раздадоха на 100%.Наистина Дичо Кобрев и Гальо Валев изиграха най-слабите си мачове за всички времена с фанелата на Локо!
ОГРОМЕН РЕСПЕКТ ЗА ХОРАТА ДОШЛИ НА СТАДИОНА ДНЕС !
ЗА ВТОРИ ПЪТ МИ СЕ СЛУЧВА ДА ИГРАЕМ С ЦСКА И ЦЯЛ МАЧ ДА НЕ ГЪКНАТ И ДА СЛУШАТ ПЕСНИТЕ НИ !
САМО НИЕ, САМО ЛОКО !!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 18:05 Заглавие: |
|
|
Респект зао 50 мохикана на Локомотив!При -5 градуса,10 лв. билет и мач по ТВ - се раздадохме и подкрепихме до край.На прасчовците в А не им се вярваше.Както напикав в предишен пост- Клуб,Нация,Организация за тях си заслужава да с 2ч на зверски студ и да се бориш!!САМО НИЕ!САМО ЛОКО!! _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 18:53 Заглавие: |
|
|
Отменен гол на мечкоооо засада няма...гадни прасюгииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Obektiven
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 19:01 Заглавие: |
|
|
Продажното леке галев е време вече да си върви,не му е за първи път да пуска такива смешни голове и откровени да се гъзи срещу определени отбори.Иначе точката си е точка,все пак постигната с доста слабичък отбор в момента,но по-важното е че напролет съм убеден че с няколко попълнения,Кокала ще сглоби нелош отбор който ще се спаси от изпадане.Респект за хората които са присъствали на студа днес  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 19:07 Заглавие: |
|
|
Obektiven написа: | Продажното леке галев е време вече да си върви,не му е за първи път да пуска такива смешни голове и откровени да се гъзи срещу определени отбори.Иначе точката си е точка,все пак постигната с доста слабичък отбор в момента,но по-важното е че напролет съм убеден че с няколко попълнения,Кокала ще сглоби нелош отбор който ще се спаси от изпадане.Респект за хората които са присъствали на студа днес  |
редактирай си мнението да не се триеме,
не се толелират обиди към наши фенове и футболисти във форума,ако някой нещо те дразни и не те кефи има десетки други начини да им го кажеш лично,а не анонимно във форума,
иначе с малко късмет,взехме равен
и аз ще се включа да поздравя феновете ни днес на трибуната,както и футболистите които все пак не се предадоха.
САМО ЛОКО! _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 19:20 Заглавие: |
|
|
Уважение
 _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brianzaalcoolica
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 19:37 Заглавие: |
|
|
Blagodarim  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
парци

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 6703 Местожителство: Parc des Partcalence
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 20:01 Заглавие: |
|
|
Цитат: | Масов бой в столичен мол прати трима младежи в болница. Повече от 10 души нападнали жертвите след спор на футболна тема. Състоянието на пострадалите не е сериозно, съобщиха от МВР. Нападателите все още се издирват, съобщи бТВ.
След края на мача ЦСКА - Локомотив София запалянковци нападнали граждани в търговския център срещу хотел „Хемус”. След това се заформило меле с маси, столове и бутилки. Накрая вандалите поели в посока „Лозенец”.
В мола е извикана полиция. Снемат се видеозаписи от камерите за наблюдение, изслушват се свидетелства на очевидци и служители. |
??? _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokoman
|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 20:25 Заглавие: |
|
|
Знае е ли се дали са наши?Ама не знам никой да е от Слатина ? _________________ ЛОКО СЕ ОБИЧА ! НЕ СЕ КОМЕНТИРА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lokomotiv_sofia_iztok

|
Пуснато на: Нед 09 Дек, 2012 20:27 Заглавие: |
|
|
НЯКОЙ НАШИТЕ ЛИ СА ПОСТРАДАЛИ  |
|
Върнете се в началото |