Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Нед 21 Окт, 2012 20:43 Заглавие: |
|
|
Точно в този мач не биваше да губим точки.Изпадащите са 4,а кандидатите много!дето е думата другия кръг и Славия може да се нареди сред тях,нищо,че бяха кандидати за УЕФА
Ясно е едно,ще е много тежко! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voyagerx
|
Пуснато на: Нед 21 Окт, 2012 20:55 Заглавие: |
|
|
Тежко, тежко, колко па да е тежко - на 3 точки сме от 6-тото място и на 4 - от петото. Като се има предвид, че има още 21 кръга, не знам що сме вдигнали бялото знаме.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 21 Окт, 2012 21:56 Заглавие: |
|
|
voyagerx написа: | сме вдигнали бялото знаме.  |
Кво да дигаме!??! Алоооооу...такова знаме дигат само едни други елементи дето си ги знаем...
Иначе:
Цитат: | Антон Велков: Загубихме две точки
Старши треньорът на Локомотив София Антон Велков заяви, че отборът е загубил две точки след равенството с Монтана.
„Не стана много качествен мач. Загубихме две точки. Монтана е корав отбор. Не започнахме по най-добрия начин мача. След това се видя, че сме безпомощни пред гола“, коментира Велков.
„През второто полувреме се игра футбол не повече от 15 минути, но е нормално отборът, който гостува да лежи повече на терена. Всички отбори в България се затрудняват да играят срещу сгъстена защита“, добави старши треньорът на Локомотив.
„С тези ремите, които натрупаха при домакинства, които не са на нашия стадион не може да преследваме големи цели. Ако бяхме на нашия стадион, нещата щяха да са различни. Днес обстановката бе като в контролен мач“, каза още Антон Велков. |
Думите!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Пон 22 Окт, 2012 10:55 Заглавие: |
|
|
ЖСК СОФИЯ написа: | Ако продължаваме така, изпадаме Незнам някои как ги виждат тия неща, че сме приятна изненада и т.н. Тая година към Б отиват 4 отбора - ще бъде меко казано тегаво, с възможностите които имаме и цирка който цари при нас като цяло  |
Точно приятна изненада бяхме до мача вчера. Въпреки всичко си личи, че отбора може да играе. Пеев и Кичо да бяха вкарали нарисувани голове и песента щеше да е друга. То нали всеки разбира но вчера Велков сбърка. За къв го държа този Антонио Павлов дърво та дрънка, а начело на атаката все едно бяхме с човек по-малко. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Пон 22 Окт, 2012 13:21 Заглавие: локо сф- монтана |
|
|
има една приказка : ако баба ми беше мъжка дядо щеше да ми бъде. Какво толкова по-различно щяло да бъде,ако мачът се е играл на нашия стадион. Да щеше да има примерно 500 - 1000 човека и какво от това??? Тук не става въпрос за числеността на публиката , а за отбора и респективно неговата игра и резултати. При една победа дърпахме рязко нагоре в класирането и се доближавахме плътно до първите 5-6 отбора. А сага при една почти сигурна загуба от морето отиваме в групата на изпадащите. ЖСК е напълно прав, нямаме право на загуба на такива домакински точки от отбори от втората половина на таблицата. Терена в Овча купел ли ни е виновен? А като направихме хикс с левскарите на същия този терен , тогава никой не ни беше крив. Хайде много бързо забравихме колко пъти сме губили и в Надежда. Сякаш не играеме там не от две ,а от 20 години. Ако продължаваме така нищо добро не ни чака. Дано все пак успеем поне точка да откраднем,което ми се струва нещо като мисията не възможна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 22 Окт, 2012 13:23 Заглавие: |
|
|
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, СЛЕДВАЩАТА ПУБЛИКАЦИЯ Е ЗА ХОРА
СЪС ЗДРАВИ НЕРВИ.ЗАБРАНЕНО ЗА ДЕЦА ПОД 18Г.
Георги Марков: Още имаме шанс за шестицата
Изпълнителният директор на Локо София Георги Марков сподели, че е крайно време отборът да прекъсне серията си от три поредни мача без победа.
"Монтана няма с какво да ни изненада. Работят, за да ни победят, но няма как да им излязат сметките. Ще се хвърлят здраво. Но ние гледаме нашия отбор. Трябва да прекъснем лошата си серия без победа от три мача. Защото не е нормално да сме в такава. Няма от какво да им се плашим. Ние сме по-добрият отбор и е необходимо на всяка цена да бием. Трябва да играем малко по-спокойно, защото това ни пречеше в последните мачове. Нямахме и късмет. Монтана е сериозен отбор. От осем кръга взеха 10 точки, което не е малко. Момчетата да не си мислят, че табелката на София ще им вземе страха и ще бием лесно. Разгадали сме ги. Още имаме шансове за шестицата. Трябва само да бием. И дума не може да става за изпадане тази година. Преодоляхме шока от миналия сезон. Минахме през трудното, сега следват добрите неща за Локо", каза Марков.
Той потвърди, че тимът скоро ще започне да домакинства на стадион "Локомотив.
"Хубаво е, че най-накрая след три години скитане ще се върнем в "Надежда". Очаквам това да се случи в мача с Берое или срещу Мастер Бургас за Купата. Там ни е мястото. Стига сме обикаляли. Ще изтърпим още съвсем малко", допълни шефът.
В същото време стана ясно, че железничарите са получили финансова инжекция преди домакинството на Монтана. Играчите и треньорите на червено-черните са прибрали заплатите си за месец август. Така вече в "Надежда" могат да се похвалят, че вървят само с месец закъснение, което доскоро бе илюзия.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bulgarista
|
Пуснато на: Пон 22 Окт, 2012 13:39 Заглавие: Re: локо сф- монтана |
|
|
veni78 написа: | има една приказка : ако баба ми беше мъжка дядо щеше да ми бъде. Какво толкова по-различно щяло да бъде,ако мачът се е играл на нашия стадион. Да щеше да има примерно 500 - 1000 човека и какво от това??? Тук не става въпрос за числеността на публиката , а за отбора и респективно неговата игра и резултати. При една победа дърпахме рязко нагоре в класирането и се доближавахме плътно до първите 5-6 отбора. А сага при една почти сигурна загуба от морето отиваме в групата на изпадащите. ЖСК е напълно прав, нямаме право на загуба на такива домакински точки от отбори от втората половина на таблицата. Терена в Овча купел ли ни е виновен? А като направихме хикс с левскарите на същия този терен , тогава никой не ни беше крив. Хайде много бързо забравихме колко пъти сме губили и в Надежда. Сякаш не играеме там не от две ,а от 20 години. Ако продължаваме така нищо добро не ни чака. Дано все пак успеем поне точка да откраднем,което ми се струва нещо като мисията не възможна. |
Tова мнение и това на ЖСК искрено се надявам да е плод на емоция,а
не на здрав разум.
Естествено че у дома и стените помагат и си е друго да се чува агиткита , а не 20 малоумника от Монтана, на който КМЕТО им е подарил безплатна екскурзийка  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Veskoloko

|
Пуснато на: Пон 22 Окт, 2012 13:57 Заглавие: |
|
|
Бе не знам кой крив ,кой прав ама БАЛАНСА НИ С МУНТАНЯ КАТО ДОМАКИНИ СТАНА :7 мача- 4 победи -3.... равни (като те са от последните 4 мача в София...) !!!
Така ,че не знам кои са селяните и кои "гражданите" ?!  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 22 Окт, 2012 14:46 Заглавие: |
|
|
Ебаааааахти трагедийте, ебахти чудото...Абе споко бе хора има време да изскочи заека от някъде...
А тва че ако си бяхме у дома щеще да е различно е повече от ясно. И 50 човека да сме можехме да създадем неква истерийка само и само да станат нещата.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 22 Окт, 2012 16:35 Заглавие: |
|
|
напролет тези точки които ги загубихме ги взимаме у дома,а именно:
точка примерно от Лудокурец (вчера куцата враца им зема' точка, Тонев ще извади едни пари и така), точка примерно от Ботев или защо не три, бием на 200 % славия (дали венци и гигов се разплатиха,а?) и те така
без черни очила и пернишки трагедии... _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 23 Окт, 2012 7:30 Заглавие: Re: локо сф- монтана |
|
|
veni78 написа: | има една приказка : ако баба ми беше мъжка дядо щеше да ми бъде. Какво толкова по-различно щяло да бъде,ако мачът се е играл на нашия стадион. Да щеше да има примерно 500 - 1000 човека и какво от това??? Тук не става въпрос за числеността на публиката , а за отбора и респективно неговата игра и резултати. При една победа дърпахме рязко нагоре в класирането и се доближавахме плътно до първите 5-6 отбора. А сага при една почти сигурна загуба от морето отиваме в групата на изпадащите. ЖСК е напълно прав, нямаме право на загуба на такива домакински точки от отбори от втората половина на таблицата. Терена в Овча купел ли ни е виновен? А като направихме хикс с левскарите на същия този терен , тогава никой не ни беше крив. Хайде много бързо забравихме колко пъти сме губили и в Надежда. Сякаш не играеме там не от две ,а от 20 години. Ако продължаваме така нищо добро не ни чака. Дано все пак успеем поне точка да откраднем,което ми се струва нещо като мисията не възможна. |
Ти беше ли на мача? Щото аз за съжаление бях. Гробница и едно викане айде играйте бе. Никаква атмосфера, която да те вдигне, със сърце ако трябва, но да вкараш гол. _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Вто 23 Окт, 2012 9:55 Заглавие: |
|
|
НикойЛайчо който от 18 години се тупа в гърдите.Който 10 години пордред уж ни правеше шампиони,който раздаде куфари с партийни пари на свои хора,докара отбора до там да играе пред мъртви трибуни далеч от дома.Историята ще го запомни като най-черната фигура за Локомотив. _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 23 Окт, 2012 9:56 Заглавие: |
|
|
Смърт за Лъжеца!!!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
veni78
|
Пуснато на: Вто 23 Окт, 2012 11:15 Заглавие: локо сф- монтана |
|
|
не е нужно да ми се казва,че у дома и стените помагат. Много добре се знае от всички ни,че ако домакинските мачове се играят на нашия си стадион в Надежда обстановката и подкрепата съответно ще са доста по различни от тези извън Надежда. За това не говоря. Говоря само и единствено за играта на отбора и неговия точков актив, а така също при една победа къде отивахме във временното класиране и,че такива мачове трябва задължително да взимаме. В противен случай положението ни става доста зле. Дори може би по-зле и от пролетта с оглед на това,че накрая ще изпадат 4 отбора, а не 2 както беше до сега и се измъкнахме буквално на магия и късмет. А Търо е прав,че този който ни управлява и уж финансира е най-големия виновник за състоянието в което се намираме и това са със сигурност най-черните страници от историята на този ГОЛЯМ КЛУБ. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|