Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PILATA

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 21:57 Заглавие: |
|
|
БОЙКОТ !!!!
наща чест е поаказана от 5 години насам нямаме изпуснат мач като агитка , футболисти,ръководство нямат чест и достоинство да им серем на душата,
тва е. _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Casual Гост
|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:35 Заглавие: |
|
|
101% red-black написа: | Неделя майните удрят белите пеперудки и в мача срещу нас няма за какво да играят, следователно ги бием Аз ако се освободя съм там, независимо дали имаме шансове или не. Това си е Лаута все пак и не трябва да се изпуска. |
Срещу вас Х ни трябва за да останем  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:39 Заглавие: |
|
|
Само наште циркаджии да не се сетят,че трябва да почнат да играят след като всичко свърши |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:41 Заглавие: |
|
|
Casual написа: | 101% red-black написа: | Неделя майните удрят белите пеперудки и в мача срещу нас няма за какво да играят, следователно ги бием Аз ако се освободя съм там, независимо дали имаме шансове или не. Това си е Лаута все пак и не трябва да се изпуска. |
Срещу вас Х ни трябва за да останем  |
За ваша голяма изненада, нашите т.нар. футболисти не излизат на терена на Лаута, за да бойкотират собствените си фенове, тоест нас, както винаги са го правили!!! Вие печелите служебно 3:0 и оставате в групата, а за този подарък от нас, другата година ни биете и на Лаута и на Локото с 3:0!!! Става ли???  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:41 Заглавие: |
|
|
stoian написа: | Само наште циркаджии да не се сетят,че трябва да почнат да играят след като всичко свърши |
хаха ти вярваш ли,че могат.....тия инвалиди им идва дю шес,че мача ще се нареди иначе отиваха пак на 5-6 гола.....няма такъв жалък отбор....нещастници  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:42 Заглавие: |
|
|
За проклетия съм сигурен ,че са способни на много неща.То от проклетия преебаха сезона |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 22:45 Заглавие: |
|
|
Аз съм за тапет...: Утепайте се да не се мъчите!"... Майка им дееба бездушна! Пилата е прав, не спорете за глупости, смисъл няма никакъв да се караме и спорим помежду ни! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Нед 09 Май, 2010 23:39 Заглавие: |
|
|
Кур за бойкота. Да на присъствието!
Какво и как ще го правим не е за тука. Всички знаем за къде е. Както знаем и какво ще стане следващата неделя. На спечелилите - чАститУ.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ra4mO

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 8:08 Заглавие: |
|
|
Аз мисля да ходя напук на всичко което се случва ... кур за тия долу...кур за тия в ложите ...
http://www.youtube.com/watch?v=r6JvqIdSLSI _________________

Последната промяна е направена от Ra4mO на Пон 10 Май, 2010 9:00; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stoian

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 8:22 Заглавие: |
|
|
И най-вече кур за Лефски кур за корумпираното БФС,кур за продажниците,кур за Ели Гигова  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PILATA

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 9:04 Заглавие: |
|
|
stoian написа: | И най-вече кур за Лефски кур за корумпираното БФС,кур за продажниците,кур за Ели Гигова  |
за нея 2 ,3 кура
букаке  _________________ НАЙ МИ Е КРИВО, НАЙ МИ Е ДОЛНО,КОГАТО МЕ ЧЕРПЯТ С БЕЗАЛКОХОЛНО
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 10:06 Заглавие: |
|
|
И кур за кура! Какалашка за Камбура!  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Пон 10 Май, 2010 21:54 Заглавие: |
|
|
Turo_Bufera написа: | Там сме заради наща чест като агитка,да покажем,че ни има реално,че не тракаме зад клавиатурите,че не мушкуваме пред телевизора.Да покажем,че ЛОКО-СОФИЯ ТОВА СМЕ НИЕ! |
Това е ясно,Търо! НАС НИ ИМА! ЛОКОМОТИВ го има и НАС ще ни ИМА! Но няма да пропусна мигът във който ГИГОВ ще го псувам директно! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AleXcHo_S600 Гост
|
Пуснато на: Пет 14 Май, 2010 22:19 Заглавие: |
|
|
stoian написа: | И най-вече кур за Лефски кур за корумпираното БФС,кур за продажниците,кур за Ели Гигова  |
Да бе,тая грозна мастия и кур ше яде! БЕЗ КУР за Ели Гигова! За нея спаружен маймунски фишек! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
101% red-black Гост
|
Пуснато на: Пон 17 Май, 2010 7:17 Заглавие: |
|
|
КОКОООООООООООООООО ДИНЕЕЕЕЕВ
Иначе с тия мъки ентусиазма съвсем ще умре.... дано времето минава по-бавно, че не ми се мисли какво ще става новия сезон. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|