Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Metala Ultras Leader

|
Пуснато на: Вто 15 Сеп, 2009 20:59 Заглавие: |
|
|
Истината е че това е мач Рубикон. И не от гледна точка на футбола. Аз съм сигура,че ще бием. Въпросът е КАК? Срещу говедата много вдигнахме летвата. Сега ако се мъчим за 1:0 ..все едно нищо не сме направили. Трябва размаз, трябва разгром...така че дори малкото които ще дойдат на стадиона да си напълнят душите. Така се вдига самочувствие и почват да се страхуват от теб. Всичко по-малко от 3:0 ще е скатаване,което не изключвам след като знаем че има куркапан група в отбора. Но едно 5:0 с хеттрик на Камбура ще приляга най-добре.  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Pride

|
Пуснато на: Вто 15 Сеп, 2009 22:19 Заглавие: |
|
|
тоя мач хич не е за подценяване. Гледах малко от мача им с евреите и определено не са по-слаби от Пирин! _________________ 8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brat4eda

|
Пуснато на: Сря 16 Сеп, 2009 11:23 Заглавие: |
|
|
сменят часове и тепърва ще сменят, защото деня става все по къс и заради това защото нема осветление на стадиончето ни както и другите отбори в милата ни а група и лапаме мухата
Ноември месец и края на октомври ще бъдат часовете пик имаме мачове със всички по здрави отбори и ако завършим добре тогава ще може да мечтаем за нещо наистина голямо  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fortinbras Гост
|
Пуснато на: Сря 16 Сеп, 2009 16:58 Заглавие: |
|
|
Metala написа: | Истината е че това е мач Рубикон. И не от гледна точка на футбола. Аз съм сигура,че ще бием. Въпросът е КАК? Срещу говедата много вдигнахме летвата. Сега ако се мъчим за 1:0 ..все едно нищо не сме направили. Трябва размаз, трябва разгром...така че дори малкото които ще дойдат на стадиона да си напълнят душите. Така се вдига самочувствие и почват да се страхуват от теб. Всичко по-малко от 3:0 ще е скатаване,което не изключвам след като знаем че има куркапан група в отбора. Но едно 5:0 с хеттрик на Камбура ще приляга най-добре.  |
Според мен това ЩЕ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТРУДЕН МАЧ!!! Казвам го сериозно....Първо - гледах два мача на Монтана /с латекса и с евреите/ и в двата Монтана играха футбол!!! С латекса просто нямаха късмет първи да вкарат и после на ония им влезнаха положенията. Монтана имат проблеми в центъра на защитата и левия бек. Така че ако това се изпълзва може и да си улесним работата...но ще е тегаво!!! Иначе аз все се надявам, че кур-капан групата от отобора, ВСЕ НЕКОЙ ЩЕ И ЕБЕ МАЙКАТА!!! Докога тъпите футболисти, ще се правят на примадони......я да се фащат в ръце и да си изпълняват задълженията!!! Иначе.....желанията за 5-0 са хубаво нещо и дано станат реалност. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 9:03 Заглавие: |
|
|
Победа за Локо с разлика! _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VOJDA

|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 11:19 Заглавие: |
|
|
Победа с изразителна игра 4-0  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 11:51 Заглавие: само локооооо-сф |
|
|
успех на отбора и всички локомотици днеска -дано да бием убедително  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ЖСК СОФИЯ

|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 15:58 Заглавие: |
|
|
След първото 0:0, лоша работа...дано не се закучи тоя мач и второто полувреме всичко да си дойде на мястото. _________________ "Когато публиката е малко, замисли се за причината!" - Никола Котков |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AlcoHooliFan Гост
|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 16:34 Заглавие: |
|
|
Това, което гледам в момента, в "Надежда", не е Футбол, а водна топка ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
brun4ev
|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 17:11 Заглавие: само локооооооо-сф |
|
|
абе аз винаги съм казвал че играем ли в петък не ни върви изобщо-да не казвам че и когато вали също хич ни няма-че като си помисля че и следващия мач със сливен е в петък и лошо ми става-ужасссссссссссссссссссссссссссс  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 18:05 Заглавие: |
|
|
v sliven nashe moje da gi posreshtnem s tekst
KOI E TOZI OTBOR IZNENADA-SI(L)NITE BIE A OT SLABITE PADA! _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Turo_Bufera I.B.U.U.
|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 18:09 Заглавие: |
|
|
Otnosno macha dakaza se che petycite sa ni unikalno karyshki.No ako trqbva da bydem chestni Montana mojeshe i da ni bie,nezavisimo ot nashite propuski.Sporedm men i Okukata sbyrka smenite vtoroto.Dimo Atanasov poredno bezumno vlizane,a Marcho ne e vyv forma _________________ МАШИНА ЗА ЛЕГЕНДИ ПРЕЗ 29-ТА СЕ РОДИ,
И ЗА КРАТКО ВРЕМЕ ИМЕТО СИ ИЗГРАДИ!
НАЧКО,КОТКОВ,СПИРО,БЕЛИЯ ОРЕЛ...!
ПОБЕДАТА ИМ БЕШЕ ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА ВИНАГИ СА ТЕ ИГРАЛИ!
ЛОКО СОФИЯ НИКОГА НЕ СА ПРЕДАЛИ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
venci

|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 18:29 Заглавие: |
|
|
Днес трябваше да играе отбора ни по водна топка....тия от Монтана само лежаха,а в тоя дъжд който се брани е облагодетелстван......видя се вчера,че и говедата можеха да си тръгнат с точка....не знам защо не се отложи мача.....ама дреме ви....бихме Левски....до мача с ЦСКА може още да паднем,но и тях да треснем два пъти и всичко е ОК.До тогава да работим за тотото и тва е....... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
crosser

|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 18:54 Заглавие: |
|
|
venci написа: | Днес трябваше да играе отбора ни по водна топка....тия от Монтана само лежаха,а в тоя дъжд който се брани е облагодетелстван......видя се вчера,че и говедата можеха да си тръгнат с точка....не знам защо не се отложи мача.....ама дреме ви....бихме Левски....до мача с ЦСКА може още да паднем,но и тях да треснем два пъти и всичко е ОК.До тогава да работим за тотото и тва е....... |
много ясно, че работим с тотото!
как може мача от събота да ни го преместят в петък и то със съгласието на ръководството ..... без никакви протести мача да си остане в събота както е по програма  _________________ САМО ЛОКО СОФИЯ ! ! ! ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fen53

|
Пуснато на: Пет 18 Сеп, 2009 18:58 Заглавие: |
|
|
Просто нямам думи, много съм разочарован!!! Винаги след силни игри и победи над лидерите, следва падане отвисоко, а ние вече дори не можем да се радваме, или по-точно времето ни за радост е твърде кратко!!! Български манталитет - какво друго да кажа, след поредната лъжица катран в кацата с мед!!!  _________________ ИСТИНСКИЯТ ФЕН СЛЕДВА, ПОДКРЕПЯ И ПИЕ ЗА ОТБОРА СИ НАВСЯКЪДЕ!!! BICEMO JACИ!!! Д. ОКУКА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|